zarobil som si na low limitoch postupne nejake drobne a som si povedal že ked to niesu moje peniaze (kedže som ich vyhral a nezarobil) tak som si povedal že to risknem , skusim tento limit, zvolil som agresívnu hru plnu bluffov
Poker
Re: Poker
0.50/1 ...
zarobil som si na low limitoch postupne nejake drobne a som si povedal že ked to niesu moje peniaze (kedže som ich vyhral a nezarobil) tak som si povedal že to risknem , skusim tento limit, zvolil som agresívnu hru plnu bluffov
a kradnutia blindov , čo sa mi vyplatilo ale určite to nejdem praktikovať stále , bol to len taky risk ktorý som si užil ale vraciam sa zase na nižšiu vlnu 
najviac asi na mojom druhom all in-e ked som dal 88$ a vyhral cez 200$(v čistom 120+$)
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Som zevedavy dokedy ti to vydrzi. Nadavas na fishky co hraju nizke limity, ale podla toho co pises, tak si od nich daleko neusil. Ako sam pises, len vdaka stastiu si vyhral tie peniaze co mas, cize ti odktorych si ich vyhral ta maju rovnake pravo oznacovat ako fishku, tak ako aj ty oznacujes hracov na nizsich limitoch.
ja nehovorim že som profik , ale určite sa neoznačujem za fishku , myslim si že patrím medzi možno tých skusenejších a poker hrávam už nejaké roky a preto sam seba ako fishku nevnímam, samozrejme ja ti tvoj názor neberiem
a áno vyhral som za taky krátky čas pekne peniažky a určite aj vďaka štastiu , ale štastie ku tomu patrí , a to platí aj pre fishky aj pre profesionálov, tiež su tam kde su AJ vďaka šťastiu,
a ja som povedal že na tých nižších limitoch hrávaju fishky , preto lebo PS dáva 5€ zdarma a preto sa tam regne hocikto a hráva.Človek ked ma peniaze zadarmo tak si ich tak neváži ako keby tam vložil vlastné,tažko zarobene peniaze, aj ja som povedal že som šiel hrať na vyšší limit len preto lebo som nazbieral na menších limitoch nejaké drobne a nebral som ich ako moje peniaze kedže som si ich nezarobil ale vyhral( preto som aj zvolil riskantnejšiu a omnoho zabavnejšiu taktiku ako obvykle hrávam) ,
a tiež som povedal že sa vraciam na nižšiu vlnu kedže som už aj tu niekde písal že hrám poker pre zábavu nie pre obohatenie sa
takže neviem čo sa domňa navážaš, či si prehral celu vyplatu alebo len závidíš to neviem , ja som sa len pochválil, priznal som si že som zvolil agresívnejšiu hru kde mi dosť pomohlo aj štastie. a ? radšej vyhrať zo štastím ako nevyhrať vôbec
a áno vyhral som za taky krátky čas pekne peniažky a určite aj vďaka štastiu , ale štastie ku tomu patrí , a to platí aj pre fishky aj pre profesionálov, tiež su tam kde su AJ vďaka šťastiu,
a ja som povedal že na tých nižších limitoch hrávaju fishky , preto lebo PS dáva 5€ zdarma a preto sa tam regne hocikto a hráva.Človek ked ma peniaze zadarmo tak si ich tak neváži ako keby tam vložil vlastné,tažko zarobene peniaze, aj ja som povedal že som šiel hrať na vyšší limit len preto lebo som nazbieral na menších limitoch nejaké drobne a nebral som ich ako moje peniaze kedže som si ich nezarobil ale vyhral( preto som aj zvolil riskantnejšiu a omnoho zabavnejšiu taktiku ako obvykle hrávam) ,
a tiež som povedal že sa vraciam na nižšiu vlnu kedže som už aj tu niekde písal že hrám poker pre zábavu nie pre obohatenie sa
takže neviem čo sa domňa navážaš, či si prehral celu vyplatu alebo len závidíš to neviem , ja som sa len pochválil, priznal som si že som zvolil agresívnejšiu hru kde mi dosť pomohlo aj štastie. a ? radšej vyhrať zo štastím ako nevyhrať vôbec
-
profik
Light Professional
Ano plne stebou suhlasim, ze na nizkych limitoch su fishky a neda sa tam takmer hrat poker. ALe narazal som na tvoj Bankroll Managment, ze vlastne ziadny nemas a je dost hlupost mat na jednom stole vsetky penaize, kde jedna hra-jeden bed beat ta pripravy o vsetko. Ked si lepsi tak radsej hrat nizsi limit a dlhodobo by si nemal na nizsich stakes problem vyhravat. Nie vyplatu som si neprehral, ale nedalo mi proste, ze niekto kto nema ziaden BM oznacuje inych za fishky. Teraz nemyslim, ze by si mal dodrziavat 25buy in-ov. Ale tak zopar uricte ano. Mozes byt neviem aky dobry, ale neda sa spoliehat nato, ze ked investujes vsetko aj vyhras.
minule som bol dost skaredo bad-beatnuty
(nastastie len vo freerolle)
ja na ruke QQ, super J6o
uz od preflopu som raisoval, on stale call
flop: 2 J Q (ja raise)
turn: J (ja re-raise, on call)
river: J (all in, fold by nemal zmysel, bol by som short-stack)
tesne pred platenymi poziciami 
ja na ruke QQ, super J6o
uz od preflopu som raisoval, on stale call
flop: 2 J Q (ja raise)
turn: J (ja re-raise, on call)
river: J (all in, fold by nemal zmysel, bol by som short-stack)
ved ja stebou suhlasim, a nevravim že som neporušil pravidla správneho BM , ale ja som pisal že som čoto nazbieral na low limitoch a skusil som to tam, bol to risk a vyplatil sa a ano mal som aj štastie, ale to všetko som napisal, ale jednoducho poker je aj otom že niekdy treba zabudnuť na pravidla nato čo ti káže rozum a percentá ale isť za srdcom
jednoducho som si chcel zahrať vačší limit, tak som si zahral, vyplatilo sa mi to a ako som už písal zas sa vraciam na nižšiu vlnu 
-
profik
Light Professional
Ved jasne, mna len zarazalo, ze ako si riskoval cely bankroll. Prepac ak to vyznelo ako utok, ani ja nedodrziavam nejaky bankroll managment, hram momentalne 0,10/0,25 a 0,25/0,50 a mam trochu vacsi broll, ale zatial si nedovolim shootovat 0,5/1.
ked ma niekto poker ako full time job s 200 odohranymi hodinami mesacne, tak to stastie ide bokom.. a neviem profik co sa stazujes, prave tyto ludia boostuju regularom bankroll, bud rad ze su tu, keby to na vyssich limitoch hrali len ludia ktory sa tomu poriadne venuju tak by to nebola nic moc zabava, nieZaxman napísal: a áno vyhral som za taky krátky čas pekne peniažky a určite aj vďaka štastiu , ale štastie ku tomu patrí , a to platí aj pre fishky aj pre profesionálov, tiež su tam kde su AJ vďaka šťastiu
Tak, schyluje sa nam k obrovskej revolucii v online pokrovom priemysle. Predstavitelia PokerStars, FullTilt a UB boli obvineni z prepierania 3 miliard USD a tieto tri najvacsie stranky su uz zablokovane pre hracov z USA.
http://www.pokernews.com/news/2011/04/o ... -10218.htm
http://www.pokernews.com/news/2011/04/o ... -10218.htm
no skus co najrychlejsie, prebrana citacia z inej stranky: "chlapci neni a neda sa uz ani cash outovat takze je to v pi*i no vela mi tam neostalo ale tych par stovak by potesilo...neviem mozno to pojde neskor ale skor si myslim ze nie ked im blokly ucty"
inac toto je neuveritelne, som zvedavy co sa teraz bude diat, myslel som si najprv, ze to je clanok k prvemu aprilu..
//aha tak co som napisal neplati, uz vsetko fici ako ma co sa vyberu tyka
inac toto je neuveritelne, som zvedavy co sa teraz bude diat, myslel som si najprv, ze to je clanok k prvemu aprilu..
//aha tak co som napisal neplati, uz vsetko fici ako ma co sa vyberu tyka
vy by ste o te peniaze prísť ani nemohli, všetky tieto peniaze musia byt kryté , ciže aj keby ich niekto chce ukradnuť,alebo preniesť na iný účet tak to nejde !!!! ciže sa nemusíte báť že prídete o svoje peniaze
ciže ak by aj nejaky súd zablokoval učet tak jedine ten na ktorom su peniaze z RB herne
ciže ak by aj nejaky súd zablokoval učet tak jedine ten na ktorom su peniaze z RB herne
kdo chce vybírat tak tady je info o tom jak to je s výběry, dokonce v komentářích i někdo píše že mu úspěšně přišly peníze na MB
http://www.livepoker.cz/domeny-americky ... abrane-fbi
http://www.livepoker.cz/domeny-americky ... abrane-fbi
ano myslim , ako je tu možnosť že ti zablokuju učet, kym sa to neprešetrí , ale o peniaze určite neprídeš, lebo tu ide o pranie penazí a nie o hackera čo im ukradol peniaze , to je rozdiel ciže súd ti nemože zabaviť peniaze ktore niesu jeho, ciže to čo ty máš na učte niesu peniaze PS herne ale tvoje , chápeš ?
samozrejme herna ako taka ti peniaze zhabať môže