Aké pijete pivo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Najlepsie pivo?

Kozel
156
20%
Saris
96
12%
Bazant
132
17%
Stein
5
1%
Mnich
14
2%
Corgon
43
5%
Staropramen
91
12%
Nepijem pivo
112
14%
Kelt
48
6%
Heineken
92
12%

Celkom hlasov: 789

Numline1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Aké pijete pivo?

Príspevok od používateľa Numline1 »

Radlera som mal len v plechovke, takze som nemusel riesit, ci je zakaleny, ale chuti ako nejaka zvlastna sumienkova malinovka, nic moc.
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

to tankové pivo som videl u nás v PP reklamu a čo to je zač?...čím sa to líši?..od piva čapovaného ..? okrem ceny..?:DD
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

D_I_C_K: nie je pasterizovane a nie je tlacene vytlacnym plynom, ale mechom, takze tak nepeni a ani sa tym nenarusuje jeho chut...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Pokiaľ viem, tak cenou sa ani nelíši :-) Ak áno tak len + pár centov zrejme, aspoň ja som si nevšimol nejakú extra ľahšiu peňaženku po tom, čo som pár večerov pri ňom presedel.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Muffi tak zalezi od toho ako nasadi cenu podnik, samozrejme... mozes mat drahy podnik so sudovym a lacny podnik s tankovym...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

tankove pivo je od slova tank = nadrz...cize v tom bare maju na to pivo taku velku nadrz, kde im ho priamo z cisterny z pivovaru nacerpaju...takze sa nemusia kaslat s tymi sudami a podobne...a zaroven sa nemusi ani pasterizovat, pretoze ide priamo z vyroby cisternou do tanku cize je stale tepelne chranene...a potom sa capuje pomocou toho vaku, cize pivo nedojde do kontaktu so vzduchom ako pri klasickom vycape...takze mate menej bubliniek...lepsiu penu, chut...atd. :)
Crack3n
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Crack3n »

Mne dosť zachutilo Bažant Radler. :smt049
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tento víkend som mal tú česť zoznámiť sa úžasnou to novinkou na našom trhu - Bažant Radler.
Poviem, tak ako to je: pil som už všelijaké pivá, ale toto sa pivu teda veľmi nepodobá a je to skôr nejaká malinovka. Za 80c navyše aj dosť predražená.
Kto má chuť na zvláštnejšie ovocné chute odporúčam radšej edíciu od Bernarda. Napríklad taká jeho Slivka aj chutí ako pivo aj cítiť slivky.

Nepochybujem však, že aj B. Radler si nájde svojich fanúšikov.

//: @ephramko: Nechcel som to až tak natvrdo povedať, aby som neurazil niektorých ľudí, ktorým to aktuálne "chutí", ale súhlasím s tebou do bodky. Najväčší problém vidím v snahe prezentovať to ako pivo.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

begbeee napísal:Nepochybujem však, že aj B. Radler si nájde svojich fanúšikov.
maju kvalitny marketing, ktory utoci zo vsetkych stran...takze nepochybujem, ze sa im podari u niektorych ludi vyvolat umelu potrebu...pit bazant radler, ved je to predsa taky cool napoj, vsetci to piju, vsetci o tom hovoria a je to super novinka, tak si dam aj ja, nie ?

myslim, ze sa ale absolutne neuchyti v skupine ludi, na ktorych tu reklamu cielia...jednak je drahy, takze vacsina pivarov zostane u svojej oblubenej a casto aj lacnejsej znacky...a jednak je hnusny a nechuti ani ako pivo, cize dalsia strata podstatnej casti konzumentov...
po prvotnom osiali z marketingu...zostane len par nepravidelnych konzumentov a pokial nezmenia niektory z tych faktorov ako je chut alebo cena, tak sa bazant radler vytrati z trhu tak rychlo ako nan prisiel...btw. čapovaneho som ho este nevidel a ked idem von, tak chcem pit capovane pivo, nie plechovkove...cize dalsie minus...
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

begbeee napísal:Tento víkend som mal tú česť zoznámiť sa úžasnou to novinkou na našom trhu - Bažant Radler.
Poviem, tak ako to je: pil som už všelijaké pivá, ale toto sa pivu teda veľmi nepodobá a je to skôr nejaká malinovka. Za 80c navyše aj dosť predražená.
Kto má chuť na zvláštnejšie ovocné chute odporúčam radšej edíciu od Bernarda. Napríklad taká jeho Slivka aj chutí ako pivo aj cítiť slivky.

Nepochybujem však, že aj B. Radler si nájde svojich fanúšikov.

//: @ephramko: Nechcel som to až tak natvrdo povedať, aby som neurazil niektorých ľudí, ktorým to aktuálne "chutí", ale súhlasím s tebou do bodky. Najväčší problém vidím v snahe prezentovať to ako pivo.
a ta slivka od bernarda je dokonca nealko pivo :) mne tiez celkom chuti...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

ephramko: Capovaneho si ho nevidel, lebo ked chces v krcme Radlera, tak ti ho spravia rucne (to jest daju sprite z original sprite flase (cca 1-2dcl) a potom to docapuju pivom. Nikdy som to nepil ani ziadne ine ochutene piva pit nebudem.Uz mi nukali nejake citronove a podobne. Lebo pivo je pivo a vsetko co do toho clovek da, mu povacsine skazi chut a uz to nieje pivo.
Radler od Bazantu je neskutocna kravina podla mna. Dufam, ze to zanikne a neuchyti sa, lebo potom zacnu este horsie sracky na trh vymyslat.
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

radler ( v plechovke ) mne osobne chuti ako malinovka s prichutou citronu a s vela bublinkami ..... neni nad nefalšovane pivo ci uz capovane alebo plechovkove - podla moznosti ....
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Som vychodnar takze urcite saris ;)
druhe asi zlaty bazant, tiez nieje na zahodenie..
a v poslednej dobe mi zachutil ten zlaty bazant radler, chuti super :)
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Radler je strašná sračka :/ síce to bol urpiner ale nemyslím si že je v tom nejaký extra rozdiel, škoda penazí...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

soviet mne nemusis vysvetlovat co to je radler (v tom nebazantovskom chapani), staci citat aj starsie moje prispevky uz ked sa ides pripajat do rozbehnutej diskusie na nejaku temu...
http://www.hojko.com/post1632276.html#p1632276
Whiteboss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Whiteboss »

Radler.
ivank
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ivank »

dufam ze ti co piju radler davaju moznost "nepijem pivo", lebo sak o com to je uz ked pijete "pivo" ktoreho chut je totalne prebita limonadou, to uz ako by bola tema ze ake pijete vino a vy by ste davali ze to je jedno ale s kolou
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

ivank napísal:dufam ze ti co piju radler davaju moznost "nepijem pivo", lebo sak o com to je uz ked pijete "pivo" ktoreho chut je totalne prebita limonadou, to uz ako by bola tema ze ake pijete vino a vy by ste davali ze to je jedno ale s kolou
tu uz vacsina ludi hlasovala ze ake pivo pije, az na novo registrovanych uzviatelov :wink:

k teme:
ked som na slovensku tak najcastejsie pijem kelta , zlaty bazant , kozel alebo plzen
a ked som vo francuzsku tak hlavne Heineken , Stella artois alebo Kronenbourg kedze tie su tam najlacnejsie, a potom s casu na cas leffe blond, leffe brune, hoegardeen a tak.

a ten radler mi takisto celkom chuti, aj ked to uz s pivom nema vela spolocneho ..je to skor taka limonada s 2% alkoholu.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja som na fóre už dlhšie, aj do témy občas prispejem, ale nehlasoval som. Tá anketa navrchu je hlúposť. Teda hlavne nechápem podľa akého kľúča ich autor témy vyberal. Mohli by tu byť "všetky" slovenské pivá, ale nevidím tu napríklad Urpiner, ktorý má na Kysuciach takmer monopolné postavenie alebo taký Steiger. Ďalej prečo ak tam je Staroprameň, prečo tam nie je už Pilsner Urquell, alebo trebárs pivo za ktoré by som hlasoval ja Budvar (český, nie tá americká žbrnda)? Ďalej sú tam akože "svetové pivá" Kelt a Heineken, ale kde je potom trebárs Carlsberg alebo Stella Artois, alebo čo ja viem čo... Proste tá anketa je zlá a nemá výpovednú hodnotu.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

je pravda, ze velmi vela piv tam chyba, napr. Plzen by to podla mna s prehladom vyhrala...z tohto pohladu do ankety stacilo uviest 3 polozky...A/Heineken a.s. B/Staropramen a.s. C/ine ....pretoze heineken vlastni drvivu vacsinu pivovavor na slovenskom trhu a ma monopol (nevlastni len prtave znacky, ktore ho nemozu ohrozit)...to iste plati pre staropramen v ceskej republike...
Napísať odpoveď