Aké pijete pivo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Najlepsie pivo?

Kozel
156
20%
Saris
96
12%
Bazant
132
17%
Stein
5
1%
Mnich
14
2%
Corgon
43
5%
Staropramen
91
12%
Nepijem pivo
112
14%
Kelt
48
6%
Heineken
92
12%

Celkom hlasov: 789

lumir
King
King

Re: Aké pijete pivo?

Príspevok od používateľa lumir »

plzen, smadny mnich 10 svetle, hoegaarden
Ares011
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ares011 »

Jednoznacne Plzen :smt049
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Teraz pred pár dňami som si všimla Radler od Zlatého bažantu - bola to citrónová príchuť, skutočne zaujímavé!
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Príspevok od používateľa pitbullko »

Ja som Radler ochutnal ale vôbec mi nechutí, nerozumiem ako tak mohli pokaziť pivo...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Nuz ako si vsimam upozornuje sa tu aj na nechutne piva - ak budete vo finsku tak od ich piva "karhu" vela necakajte. Slovami mojej priatelky (ktora pivo nema rada ale toto by bola schopna vypit) - "voda s prichutou piva" .
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Možno je to tým, že je tam skôr známa vodka. Opačným príkladom je napríklad Belgicko, tam ak nema krčma aspoň 10-20 druhov piva, tak len ťažko získa stálych hostí a len ťažko prežije.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

btw čo vravíte na tankové pivo? Minulý mesiac som to prvý krát skúsil a bola to lahoda :smt048 Od vtedy ani na iné nechodím :) Len škoda, že zatiaľ som objavil len jeden podnik kde to čapujú a aj tam je len bažant.

(ak niekto nevie, čo to je - je to nepasterizované pivo)
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Príspevok od používateľa pitbullko »

Tankové pivo som píjaval v jednej reštaurácií v Mníchove kde som pracoval. Dovolím si tvrdiť, že to bolo to najlepšie, čo som doteraz pil.
Bolo to pivo Augustiner - údajne najlepšie nemecké pivo. Naozaj vynikajúce. Tankové pivo som zatiaľ na SVK nepil. Je to náročné na skladovanie, priestory, údržbu, hygienu. Tiež asi nie všetky pivovary to ponúkajú. Takže myslím, že na SVK nebude veľa takých podnikov. Ale ak sa mýlim, tak dajte nejaké tipy.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

http://www.heinekenslovensko.sk/sk/o-sp ... nkove-pivo

Tu je aj zoznam podnikov, kde majú tankový Corgoň a Bažant...Zatiaľ som mal príležitosť ochutnať len Corgoň, ktorý bol celkom chutný (a to klasického Corgoňa nemám rád), ale plánujem navštíviť aj podnik s Bažantom, ktorý mám naopak celkom rád :)

Zo slovenských mi najviac chutí asi Zlatý bažant 10/tmavé a Šariš Red, z českých v poslednej dobe Staropramen a najmä Černá Hora a zo zahraničných Hoegaarden :)
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

Nedávno som ochutnal nového bažanta a celkom dobre chutil. Len trošku mi pripadá ako malinovka s príchuťou piva.
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

Jo čo sa t ýka toho nového bažanta...tak pil som už aj lepsší Radler..ale aspon niečo nové..vídam to piť zenskéé..tak sa možno aj dámy začnú stretávať v baroch pri "pivečku" :DD
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

v kotolni ( kotolna pub ) maju tankoveho bazanta?

cca pred 2 tyzdnami som tam bol, mozno menej....a ziadne tankove pivo tam veru nemali, a celkovo tie priestory nie su obrovske...tak neviem kam by to vobec napchali.
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

jimino napísal:v cechach som prisiel na chut pivku svijany :))

kosicanom sa mozno bude hodit tento clanok :D http://sluzbyvke.blogspot.com/2011/04/k ... ciach.html
Tiez som nedavno pil svijany v ZA v trojke, mozem odporucit, lahodnu trinastku tam capuju.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

mmm Svijany... aj ked poslednou dobou trochu slabnu. Ale inak s tym clankom v zasade suhlasim, Golem je vynikajuca chutovka raz za cas. Paulanera som v Garibaldis mal, mimochodom, velmi pekny podnik aj mimo pivo, Hoegaarden ani Guiness osobne nemusim, ale je to fajn.
cocobella
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa cocobella »

:smt003 Jednoznačne Plzeň a najlepšie priamo v Plzni v pube kde si čapuješ sám. Majú to tam v tanku, nepasterizované. A jedno ešťe lepšie je pár km odťial v Dobřanoch Modrá hvězda sa volá,nepasterizované, nefiltrované, kvasinkové 10°,12°,17°,24° aj tmavé, malý pivovar s reštikou, tuším pred dvoma rokmi vyhralo nejaké prvé miesto v malých českých pivovaroch. Škoda že je tak ďalekóóó :-x :smt017
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Zo vsetkych co som zatial pil mi urcite najviac chutil Bazant, ale nebranim sa napadom a skusam dalej, aby som neumrel so zlym pocitom, ze to mohlo byt lepsie :).
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

a ako ti chuti bazant radler ? podla mna to je len taka malinovka, ktora nema nic spolocne s pivom...oni v podstate nevedia o com radler je, radler je spojenie sprite a piva...cize zaroven mate citit horku chut piva a sladku chut sprite co pri piti sa paradoxne nezmiesa ale v prvom momente citite ze je to sladke a potom sladka chut ustupi a nastupi horka...prave o tom radler je...nie je o nejakej sladkej citronovej blbosti z dielne bazantu...to si rovno mozete do piva hodit 5kociek cukru a pridat stavu z pol limetky...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Bažant Radler chutil ako taká pokazená citrónová malinovka - ako keby to bolo skysnuté.. vôbec to nechutilo ako keď si spravíš Radlera pivo+ sprite... nechutilo mi to.. :?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

no ja som si aj myslel, ze je to pokazene...lebo to bolo cele zakalene ako ked narazis sud a zrazu tecie zakalene = skazene pivo... :D pripadne ako kvasinkove pivo, ale tam je to umysel...

btw. nieco podobne robi Urpiner pod nazvom Urpiner Radler...je to nieco podobne ako ten bazant s tym rozdielom, ze to pivo je farbou aj chutou ako normalna 10, len je tam citit aj limetkovu chut...nie je ale take umelo presladene...je proste horke ako pivo len aj s limetkovou chutou...
ked uz pivo s nejakou prichutou, tak radsej ten urpiner...

aj ked belgickym tradicnym domacim pivovarom sa to asi nikdy nevyrovna...tam vedia urobit naozaj paradne pivo a s prichutami od vymyslu sveta...
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Pilsner :) poprípade Gambrinus,Kozel ...
Napísať odpoveď