Rytmus (v porote Superstar) ?
Re: Rytmus v porote superstar ?
"naj" song ...
uz vidim B-complexa ako sedi v porote
najcastejsie by asi vravel: "bolo to nerytmicke" 
-
JohnFrusciante
Star
to, že je v porote superstar je mi maximálne jedno.. súťaž vôbec nesledujem
prvý a druhý ročník sa ešte dali ale toto čo bolo potom bola stále väčšia katastrofa.. nerieši sa nikde nič iné len superstar a to, že je tam teraz rytmus je rovnaká hovadina ako keď tam bol Julo Viršík..
Tak či onak keby som bol na Rytmusovom mieste tak tam tiež idem.. hodí mu to chalanovi ďalší balík prachov, možno sa tým zvýšila sledovanosť a aspoň môžu ľudia na neho ešte viac drbať alebo ho mať ešte radšej..
či chceme či nechceme rytmus je ikona slovenského rapu
...čo sa týka jeho pôsobenia v porote je FAIL
prvý a druhý ročník sa ešte dali ale toto čo bolo potom bola stále väčšia katastrofa.. nerieši sa nikde nič iné len superstar a to, že je tam teraz rytmus je rovnaká hovadina ako keď tam bol Julo Viršík..
Tak či onak keby som bol na Rytmusovom mieste tak tam tiež idem.. hodí mu to chalanovi ďalší balík prachov, možno sa tým zvýšila sledovanosť a aspoň môžu ľudia na neho ešte viac drbať alebo ho mať ešte radšej..
či chceme či nechceme rytmus je ikona slovenského rapu
...čo sa týka jeho pôsobenia v porote je FAIL
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Pekne dokazuje jak si s tej celej maškarády zvanej superstar robí srandu. Ani podla mna tam ale nema co robit ale tak penazi nikdy neni dosť
Aj počas prenosov si pekne z každého ujebáva. 
-
p4ra
Redeemer
Digi, presne to som hovoril bratovi vcera. Z celej Superstar si robi velku prcu, z jej vitazov, ci porazenych. Nikto mu za to nic nepovie a este aj zarobi. Teda povie, zanadavaju su a jeho to tak velmi trapi, ze asi nezaspi. 
-
seth82
Darca
Ono mne sa páči, ako tu poniektorí naznačujú, že on vlastne má nárok z niekoho si uťahovať, respektíve že v na tom pomyslenom rebríčku trápnosti niekde nižšie ako superstar...Je to ako keby si jeden šašo robil srandy z druhého šaša, akurát že ja neviem, kto z nich je väčší...Ale pokiaľ to baví lokálny plebs, tak go on, Rimania mali pravdu, dajte jednoduchým ľuďom chlieb a hry a oni vás za to budú milovať...
-
Old Dirty Bastard
Guru
veď jasné, prečo asi vyhral reality show vyvolení debil s IQ okolo 50? to hovorí veľa o ľuďoch, čo tu žijú.
inak.. sranda, že je to už vyše 30 rokov, ale tá bealeova reč z filmu network je ešte stále aktuálna a vlastne.. všetko v nej sedí aj na súčasnosť http://www.americanrhetoric.com/MovieSp ... work2.html...But unless we get up off our fat surpluses and recognize that television in the main is being used to distract, delude, amuse, and insulate us...
No vyhral to preto lebo Vyvolenych pozerali iba dementi a je jedno za koho si hlasoval ked si hlasoval alebo to pozeral si dement nezalezi za koho...
len niečo k tomu závideniu vašemu
aby ste videli že su aj uspešnejši ludia ako vas pan rytmus a nemusia sa prezentovať ako vulgarne hovada ...
kinjeril: Obrazky do prilohy!
kinjeril: Obrazky do prilohy!
BBeast. K tomu "závideniu". Podľa mňa nejde o závidenie. Prečo aj keď je B-Complex úspešnejší, tak jemu nezávidím, páči sa mi čo dokázal a ako do dokázal, a celkovo je to podarený muzikant, aj napriek tomu že ten žáner nieje môj šálok kávy. Zato Rytmus je iná vec, ale veď všetko tu už bolo napísané.
ale vela jeho fanušikov sa tym ohána ze mu niekto zavidi .. ja nevidim dovod
neviem co je z toho pravda ale tak zaujimave
Pozdrav z Ameriky pre Paťa
lajkujem ten pozdrav a mohlo by ho prist pozdravit OSOBNE aj viac ludi kt. ukradol muzičku kedže takmer v každej jednej pesničke neni jeho beat ale prebraty ..
A nenpadlo vam, ze Rytmus si tie beaty nerobi ?
to je jasne, ze si ich nerobi. Ale papier nane ma ?
// edit a tak tu je pozdrav od Patrika
obashuje nadavky
// edit a tak tu je pozdrav od Patrika
obashuje nadavky
je jasne že si ich nerobi ale pride mi trapne kradnut nejake sample co je vlastne opakujuci beat dokola ... včom je to potom umenie ? rozpravat a nadavat do ukradnutych samplov no WAW .. kam sme sa to dopracovali ! 
-
Digital
Guru
BBeast toto sa tu preberalo x-krát vyser sa nato. Sample si može kupiť hocikto, sampluje sa vela podkladov , ktoré si producent prisposobi.
prepač ale toto mi pride maximalne smiešne a nemožem si pomocť
plus a plus to je o čom ? šak to je karaoke !