imho preto, ze si vyrastal na televiznom hip-pope a nie skutocnom repe...Filipito napísal:Imho k rapu velke auta, zeny, velke vily a kopec prachov proste patria
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
Re: Hip-Hop - umelci a ich tvorba
Vyslovene moja srdcová záležitosť rap nie je, ale tvorbu Kaliho, Fuerza Army (Clip, TZ, Pretorian a spol.) a Řezníka si vždy rád vypočujem....
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ben Lee štýl, Thor Steinar štýl, Pretorian štýl, ... 
Auparkový sen, Správna sorta, Som hrdý (Kali) či Konečné řešení (od Řezníka) sú tiež podarené
....
Rapujucich nackov som nikdy nechapal...
-
Digital
Guru
takyto žebraci pochopili že im to nič nedá a stratili svoju "vieru"j4nosik napísal:Rapujucich nackov som nikdy nechapal...
Jop a som rad ze kktkov ako Daniel Steel ani nepoznam a ani nikdy nebudem.ViRuS napísal:imho preto, ze si vyrastal na televiznom hip-pope a nie skutocnom repe...
-
moosha
Darca
Tak to si nevychytal, lebo prave David Steel chcel byt presne taky, ako Weezy, Birdie, a mam taky dojem ze vela nechybalo a dal by si vytetovat YMCMB na hrud
.
Kazdopadne - radsej bohaty byt a repovat o tom ze si bohaty, ako byt stroskotany ko*ot a repovat o opaku.
Kazdopadne - radsej bohaty byt a repovat o tom ze si bohaty, ako byt stroskotany ko*ot a repovat o opaku.
Chciet byt niekym a stat sa niekym je rozdiel. Clovek by sa na Slovensku s takou hudbou ako robi cely YMCMB, SODMG alebo Def Jam proste neuzivil. Tuna je uplne ine publikum ludi ako v USA. Tuna chce kazdy len tvrde pribehy zo zivota a aby si to vo felde mohol vypeckovat.
reznik by sa mohol vratit k tvorbe hierPinhead napísal:Vyslovene moja srdcová záležitosť rap nie je, ale tvorbu Kaliho, Fuerza Army (Clip, TZ, Pretorian a spol.) a Řezníka si vždy rád vypočujem....
neviem kto je daniel steel (danielle steel?Filipito napísal: Jop a som rad ze kktkov ako Daniel Steel ani nepoznam a ani nikdy nebudem.
a nepotrebujem tazke pribehy zo zivota aby som si to pustil, staci ak je to poriadny naklad (dobry flow, content, delivery), nie autotunovany polospev do popoveho podmazu a podobne odvary...
sorry bro, sekol som sa, myslel som Davida Steela 
-
Clean_Up
Professional
Prečo píšete o Steel-ovi v minulom čase?
To, že ho zatkli nič neznamená, pokial nieje právoplatným rozsudkom, odsúdený, ako vinný, tak je stále nevinný.
Mne Steel velmi pripomína Birdmana a osobne by mi neprekážalo, keby robil hudbu pod YMCMB. 
"Človek by sa na Slovensku s takou hudbou, ako robí celý YMCMB proste neuživil" Ako si to myslel?
"Človek by sa na Slovensku s takou hudbou, ako robí celý YMCMB proste neuživil" Ako si to myslel?
Steel je slaby ale postupne sa zlepsuje a som zvedavy na druhy album. Mne sa paci hlavne to, ze robi klipy na urovni a takisto aj spoluprace 
závisť, závisťClean_Up napísal:Prečo píšete o Steel-ovi v minulom čase?To, že ho zatkli nič neznamená, pokial nieje právoplatným rozsudkom, odsúdený, ako vinný, tak je stále nevinný.
Mne Steel velmi pripomína Birdmana a osobne by mi neprekážalo, keby robil hudbu pod YMCMB.
keby toto spravili na SVK/CZ tak si ich nikto nekúpy... (Rytmus so svojim majetkom im nesiaha ani po päty)
Mne sa ich muzička hrozne páči.
alebo niečo od SODMG
dnes si to púšťam už asi 30. krát hrozne ma to chytilo
a neurážaj mi tu YMCMB s Danielom Steelom
toto ma asi tolko spolocne s hiphopom ako soulja boy
liek srsly... a aj ked sa snazi repovat bez dakej autotunovej pomocky tak je to neskutocne slabe ale tak hype je hype...
liek srsly... a aj ked sa snazi repovat bez dakej autotunovej pomocky tak je to neskutocne slabe ale tak hype je hype...
verím že si reagoval len na Soulja Boya. Nie na Gucciho ani Birda 
-
Digital
Guru
Soul ya boy
:D:D komedia !
Podme trošku do reality...
Zion I - Bird's Eye View
http://www.youtube.com/watch?v=vYJCT8EqbtU
Zion I - Coastin' feat. K. Flay
http://www.youtube.com/watch?v=Ame5i5ud67Y
Podme trošku do reality...
Zion I - Bird's Eye View
http://www.youtube.com/watch?v=vYJCT8EqbtU
Zion I - Coastin' feat. K. Flay
http://www.youtube.com/watch?v=Ame5i5ud67Y
-
moosha
Darca
Mooozme, ja som si dal mensi iTunes crate diggin‘ a spomenul som si na tuto Dilated vrazdu spolu s Kwelim.
no to si velmi hlboko nezakopal 
ja som si minule kopal do cias yo! mtv raps
militant minister - etched in stone
furious 5 - sun dont shine in the hood
king just - warriors drum
dfc a nate dogg (rip) - things in the hood
...tu mas, zob
ja som si minule kopal do cias yo! mtv raps
militant minister - etched in stone
furious 5 - sun dont shine in the hood
king just - warriors drum
dfc a nate dogg (rip) - things in the hood
...tu mas, zob
-
moosha
Darca
Prosim ta, ja som mlady smrad, rap sa ma zacal tykat niekedy pred 2000 
ale ked uz mam zozobaneho DFCho s Nateom a drzime sa MTV raps, tak som si spomenul ze velmi rad som kedysi kopal do dosky Cheers od Obieho Tricea
Obie Trice - The Set Up ft. Nate Dogg.
ale ked uz mam zozobaneho DFCho s Nateom a drzime sa MTV raps, tak som si spomenul ze velmi rad som kedysi kopal do dosky Cheers od Obieho Tricea
Obie Trice - The Set Up ft. Nate Dogg.