M142 napísal:ty vole, ak tam zrazu chyba viac ako 100k hracov, tak sa to tam asi prejavy nie
Ty vole, ale USA nie je cely svet. Akurat som prelistoval aktualne turnaje a vsetky maju naplnenu garanciu. Momentalne 142k hracov, co je na 14:45 CET slusne. Mrkni sa vecer. A vedenie PS tiez nie je sproste, a zredukuje turnaje.
Tak mne sa prave podarilo takto krasne prehrat... je to sice Home Game s play money, ale hram s kamaratom 10 000 ruk o 50€, takze nie je to az tak o fazulky...
Ing. FijoK napísal:mi-chau, chodis tam kazdy tyzden? snad by som sa niekedy (mozno aj dalsi tyzden) s tebou zviezol
M142: ano, buy-in je 200, ale dole je poznamka, ze na kazdom turnaju je fee 100 kc
Zvezies sa so mnou vo vlaku, lebo tam studujem bol som tam len parkrat, a kazdy tyzden to nie je. Teda su tam turnaje, ale tieto UNIPOKER turnaje zas tak casto nie su. Regni sa na ich stranke, a oni ti budu posielat pozvanky. A ak pojdem tento tyzden, tak pojdem. Ale mesiac potom nemam cestu do Ostravy.
ak mate niekto ucet na Full Tilte: moj account ma uz iba play money, tie drobaky co som tam mal su proste fuc, nevidim ziadne garantovane turnaje, tiez Freerolly nevidim pre jednotlive krajiny (o 40 dolarov) .. tyka sa to len mojho konta, ci globalne?
Tak dnes som si len tak z nudy zapol freeroll na ft, ten pre 7500 hracov...
Z poslednych cca 120 hracov som bol 17. ale siel som hrat s kamaratmi zivy poker, takze ma to odblindovalo na 16. miesto za 3 dolare
Na flopoch sa mi celkom darilo v tomto turnaji
A takto sa mi flopol este jeden poker ked som siel s K-K all in...