Hip-Hop - umelci a ich tvorba
Re: Hip-Hop - umelci a ich tvorba
tak toto bol veru velky hit, ked to vyslo (dreho bicie ak sa nemylim). tiez remix s redmanom a jadakissom je vyborny. no ked uz si zabrdol do toho kvazi mejnstrimu roku pana 2003 tak aj ja pridam:
Outkast - GhettoMusick
Outkast - GhettoMusick
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
A ja zas sa znova prevrtam do roku 96 aj s celym outkastom 
OutKast "Git Up Git Out"
a dokonca ešte 3 roky uberem
1993
OutKast - Southernplayalisticadillacmuzik
OutKast "Git Up Git Out"
a dokonca ešte 3 roky uberem
1993
OutKast - Southernplayalisticadillacmuzik
poznáme?
Nemôžem nájsť neako klip
Nemôžem nájsť neako klip
-
moosha
Darca
Outakst a 2000? Toto mi ukazalo co je chory flow a dalo chrobaka do hlavy ohladom drumnbassu 
chces pocut chory flow?
Mikah 9 z Freestyle fellowship - Life or Death
alternativne do podmazu od prefuse 73
he a co sa LLa tyka, tak akurat dneska som si vypekal loungin remix
original pre tych, ktorych to zaujima
Mikah 9 z Freestyle fellowship - Life or Death
alternativne do podmazu od prefuse 73
he a co sa LLa tyka, tak akurat dneska som si vypekal loungin remix
original pre tych, ktorych to zaujima
-
moosha
Darca
...ale tak vsetci vieme ze chory flow a chore metafory ma jedine Otecko 
-
Digital
Guru
dufam že mysliš americkeho otecka 
Big Daddy Kane - Ain't No Half Steppin
Big Daddy Kane - Ain't No Half Steppin
-
moosha
Darca
Nie nie, samozrejme ze toho nasho Otecka, z Halovej
!
hej, hej a grimaso ma beat z ktoreho sa dogrcas
... boze tie ich perly
digi si teraz zadelil moju uplne najoblubenejsiu pesnicku od kana, nie nadarmo to bol kral NY. opat mi to neda nepridat linky na prvy a druhy sampel, aby ste sa troska povzdelavali v korenoch hiphopu.
a troska new jack swingu s rovnakym samplom
digi si teraz zadelil moju uplne najoblubenejsiu pesnicku od kana, nie nadarmo to bol kral NY. opat mi to neda nepridat linky na prvy a druhy sampel, aby ste sa troska povzdelavali v korenoch hiphopu.
a troska new jack swingu s rovnakym samplom
-
moosha
Darca
Ozaj, Virus, Ty nie si kosican? Nevies nieco o stvrtkovom PSH? Lebo siria sa take informacie ze promoter je ko*ot a nic nebude...
nie som, ajked som tam zil istu dobu
... takze nemam ponatia, ale aj u nas v BB sa uz stalo, ze niektori neprajnici rozsirovali kadeco o nastavajucich akciach, len aby bola mala ucast. kazdopadne to nedokazem posudit, ale len aby si vedel ze aj taketo veci sa deju. bohuzial.
-
Clean_Up
Professional
Čo poviete, hm?
Slim Thug Ft. Rick Ross - How We Do It [2011]
Slim Thug Ft. Rick Ross - How We Do It [2011]
-
Digital
Guru
tak pekne sa to tu rozbehlo... ale vsetko dobre končí 
-
moosha
Darca
Pokus o zachranu, trocha zdravsieho newschoolu, a jedna z mojich srdcoviek -
clean: no a teraz uz len cakat kedy to rytmus skopiruje... 
moosha: niekto sa nam hraval tony hawks underground 2, co?
... ale nie, aj ja mam rad tu pesnicku. a zase sme v dvetisictretom, tak aj ja pridam daco z podobneho sudka ... teda ako pozeram tak na yt nie je ta pesnicka, co som chcel tak aspon nieco:
lordz of brooklyn tu vacsina asi pozna vdaka mafii. no odporucam album "graffiti roc", v pohode pocuvacka...
moosha: niekto sa nam hraval tony hawks underground 2, co?
lordz of brooklyn tu vacsina asi pozna vdaka mafii. no odporucam album "graffiti roc", v pohode pocuvacka...
-
moosha
Darca
Uzasna vec
. Nevies kto to produkoval? Ci je ta gitara samplovacka zo soundtracku k roadtripovemu filmu alebo to panko seriozne zahral.
Tony Hawks Underground 2 som si velmi nesiel, konkretne tento track som ani neviem ako nasiel... samozrejme hned potom som zacal byt velky fanusik Rhymsayers
. Ale ked sme uz pri serii THPS - ovela viac mi imponovalo klasicke THPS2. A tym padom si mozme dat tento banger 
High and Mighty, Mos Def, Mad Skillz... B-Boy Document 99!
Tony Hawks Underground 2 som si velmi nesiel, konkretne tento track som ani neviem ako nasiel... samozrejme hned potom som zacal byt velky fanusik Rhymsayers
High and Mighty, Mos Def, Mad Skillz... B-Boy Document 99!
-
Digital
Guru
A čo hovorite na tuto podstate ešte stale novu vec 
Freddy Madball - Gun Shots ft. Slaine, Jaysaun, KO
Freddy Madball - Gun Shots ft. Slaine, Jaysaun, KO
dik za odporucenie, digital. popi*i brooklynsky hip-hopovo rockovy (ci ako to nazvat) zvuk. uz stahujem album 
co sa tyka hier s tonym havkom, najradsej mam soundtrack z THPS3. paradny vyber undergroundu a celkovo neobohranych pesniciek (aspon teda v pripade repu). za vsetky aspon:
//ozaj a ta gitara by mala byt poctivo zahrata, ale neodvazim sa tvrdit, ze si ten motiv niekde "nepozicali"
. novsia vec s everlastom.
co sa tyka hier s tonym havkom, najradsej mam soundtrack z THPS3. paradny vyber undergroundu a celkovo neobohranych pesniciek (aspon teda v pripade repu). za vsetky aspon:
//ozaj a ta gitara by mala byt poctivo zahrata, ale neodvazim sa tvrdit, ze si ten motiv niekde "nepozicali"
-
moosha
Darca
"Cut Chemist" mi pripomenulo legendarne meno Alchemist, a hned som si spomenul na jednu starsiu, a jednu novsiu oblubenu
. Taktiez album Soul Assassins, ktory sa vola Intermission a produkcne ho ma cely pod palcom stryko Al. Mena ako Evidence, Prodigy, Sick Jacken, RZA, Planet Asia, Necro a tusim ze aj cela La Coka hovoria same za seba.
Zacnem asi s 1st Infantry, ktory bol pre mna velmi zlomovy a doteraz mi je smutno za stratenou originalkou od bratranca z Ameriky
. Veci ako nizsie spomenute pohodove For The Record s Dilated Peoples, nesmierne silny text v Different Worlds od Twina alebo doteraz odrhovana Hold You Down, kde svoju sestnastku dal sam Al a vokaly odspievala Nina Sky. kur*a, v tej dobe som este na zakladku chodieval 
Alchemist a Dilated Peoples - For The Record
Dalsi jeho album, ktory mam velmi rad, ale ten uz hlboko seka do newschoolu - no stale s velmi vysokou kvalitou. Chemical Warfare. Moja oblubena vec Therapy spolu s Kwelim, Evidencom a - Kid Cudim
. Krasne vidno, ako vie reper byt v jeden den na albume jedneho z najuznavanejsich trueschoolovych producentov a na druhy den "repuje" do bohapustej samplovacky od priblbleho blondaka v krize stredneho veku. Dalej Keep The Heels On, klasika od Prodigyho a Take A Look Back, ktoru celu dal sam Alchemist.
Alchemist a Talib Kweli, Evidence, Blu a Kid Cudi - Therapy
No a nakoniec sampler Soul Assassins, Intermission. Nikdy neotrepane "OFFISHAL QUEENS BRIDGE MURDERRAZ" od Prodigyho a Big Twins v tracku Champions, celkom fajn vec Let Go / My Life alebo aj Good Evening LA od Self Scientific, Do It od La Coky...
Alchemist a Prodigy & Big Twins - Champions
//kur*a, vobec netusim na co to tu vobec pisem
. Ale aspon som si z malickej casti zosumarizoval, cim som si presiel za tych 10 rokov 
Zacnem asi s 1st Infantry, ktory bol pre mna velmi zlomovy a doteraz mi je smutno za stratenou originalkou od bratranca z Ameriky
Alchemist a Dilated Peoples - For The Record
Dalsi jeho album, ktory mam velmi rad, ale ten uz hlboko seka do newschoolu - no stale s velmi vysokou kvalitou. Chemical Warfare. Moja oblubena vec Therapy spolu s Kwelim, Evidencom a - Kid Cudim
Alchemist a Talib Kweli, Evidence, Blu a Kid Cudi - Therapy
No a nakoniec sampler Soul Assassins, Intermission. Nikdy neotrepane "OFFISHAL QUEENS BRIDGE MURDERRAZ" od Prodigyho a Big Twins v tracku Champions, celkom fajn vec Let Go / My Life alebo aj Good Evening LA od Self Scientific, Do It od La Coky...
Alchemist a Prodigy & Big Twins - Champions
//kur*a, vobec netusim na co to tu vobec pisem