Portal 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Portal 2

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak singleplayerovu kampan som dohral za 6.5 hodiny, prislo mi to celkom lahke, zasekol som sa asi iba 2x na takych 10 minut, zvysok bez problemu. V traileroch bolo par drsnejsich levelov a vyzeralo to, ze su zo SP, ale zrejme islo o coop, tak som zvedavy co tam bude. Inak tie gely su super napad.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Iba 6,5 hodiny non-coop SP? To je naozaj dost male cislo. Skoda :( Vidim, ze pockam na vianocne Steam zlavy na tuto hru. V COOP zostane aj tak kralom L4D2.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Oproti jednotke ktora sa lahko dala dať na prvý krát aj za 3 hod a na druhý kludne za hodinu a pol to je v pohode
Gothar
Moderátor
Moderátor

No ale hlavne v 2ke je to zaujimavejsie, casto sa meni prostredie a aj ulohy su roznorodejsie, kedze v jednotke bol hrac vzdy v "sterilnom" prostredi (az na zaver) a mal iba portal gun a v 2ke sa uz beha kade tade + su tam lasery, gely a tunely/mosty.
//keby niekto chcel zahrat coop, tak nech sa mi ozve :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Gothar
Moderátor
Moderátor

Dnes som sa este trochu pozabaval s achievementami, ale mrzi ma, ze z hry asi uplne vypustili vzduchove tunely:
Este je sanca, ze budu v coop, ale to sa mi tak trochu nezda...a celkovo mi to pripada tak, ze oproti prezentaciam vypustili par narocnejsich levelov. Ale udajne sa uz pracuje na nejakom DLC, tak tam by mohli pritvrdit.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

icefiresr napísal:Iba 6,5 hodiny non-coop SP? To je naozaj dost male cislo. Skoda :( Vidim, ze pockam na vianocne Steam zlavy na tuto hru. V COOP zostane aj tak kralom L4D2.
Tu ju mas za 16,5€ :wink:
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Ruská verzia s nejakými bonusmi za 18 dolárov!
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1815631

//
GothaR napísal: mrzi ma, ze z hry asi uplne vypustili vzduchove tunely
to vážne? :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

CF: no v singli neboli vobec, bola tam iba slaba nahrada - tunel z ktoreho vylietavali nejake vybusniny.
Inak uz som skusil co-op a je to celkom sranda a aj to vyzera byt dlhsie, za necele 2 hodky sme sa dostali na koniec 2. kapitoly alebo ako to nazvat a tam sme sa aj zasekli :) A tych kapitol je 5, takze to zas vyjde aspon na 7-8 hodin pri nezmenej obtiaznosti, ak sa bude zvysovat (co je pravdepodobne), tak by to malo byt viac.
Aby som to zosumarizoval - mam tam nahratych 10 hodin, prejdeny SP (po jeho regulernom dohrati som este nahanal asi 4 lahsie achievementy a este asi 4 mi ostali, ale pri nich zatial neviem miesto kde sa daju ziskat alebo sa mi ich nechce robit (rozbijanie obrazoviek)) a nacaty co-op. Pri SP som sa vyslovene bavil a chcel som dokoncit pribeh, co sa mi naposledy stalo asi iba pri HL2 a jeho epizodach. Napriklad take Dead Space 1 a 2 som dohraval uz iba z povinnosti.
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Je to super, fakt som veľmi spokojný. Dobré prepojenie príbehu s jednotky, grafika/ovládanie v pohode (hrám to na Xboxe).
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

nepoznate ziadny trik ako docielit cesky Portal2 bez toho aby som si musel davat do cestiny cely steam? ten cesky steam to je uplna skaza.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Ja som si ho do cestiny prepol este ked som chcel hrat v cestine Prelude .. aaa uz to nejako nevnimam, aj ked, niektore vyrazy su prelozene uplne komicky (napr sa tym prepne do CZ aj L4D2, a to su inak komicke nazvy special infected - chrlicka, dymak, bouchac..) :)
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Skús ísť do Steam\steamapps\common\portal 2\portal2\resource a všetky "english" súbory zálohuj a vymaž a "czech" súbory premenuj na "english".
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak co-op dohrany za 5 hodin...bol to uplne iny styl hrania ako v singli, ulohy boli narocnejsie a pribeh bol v uzadi. Musim pochvalit system komunikacie, pretoze sme to v pohode dohrali aj bez pouzitia mkrofonov. uNiektore mapy boli celkom narocne, no vzdy stacilo par minut na spolocne zamyslenie a dali sme to bez nejakeho vacsieho zaseku.
No ale musim povedat, ze uprimne dufam v dalsie mapy pre co-op, pretoze inak sa na Valve seriozne nastvem :) Potencial tu je, mohli by byt aj nejake dobre mody, takze herna doba sa urcite natiahne, nic to vsak nemeni na tom, ze vypustili vela pasazi znamych z prezentacii, ktore mohli hru ozivit a predlzit bez toho, aby nudila.
Podotykam, ze tych 6.5 pre SP a 5 hodin pre coop su casy bez nahanania achievementov, s nimi sa to da natiahnut (hlavne v coop je dost achievementov zameranych na skill), ale to sa mi teraz nerata. Rovnako sa daju nejake hodiny nahrat v coop pri prechadzani levelov s novymi hracmi, co je tiez zabava, ale uz to nie je ono.
Suma sumarum tu mame hru, ktora tych 12 hodin hraca naplno zabavi a zaujme, ale ak nebudu dalsie mapy zadarmo priamo od Valve, tak je tych 30€ velmi vysoka suma.
PS: je na zamyslenie, ci je lepsie volit nejaky kompromis ked hra obsahuje iba kvalitne levely a hrac sa ani chvilu nenudi alebo je lepsie dat tam trosku "vaty", aby mu to neuslo za 2 dni, tazko povedat :)

//a ak by niekto chcel zabit cas narocnejsimi ulohami po dohrani 2ky, tak nech zatial skusi Portal: Prelude http://www.portalprelude.com/ :)
Je to fakt super mod pre jednotku a nieco take ocakavam aj pre 2ku.

///berdie: super :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

spievajuce sentries
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Viete niekto kde sa zapínajú titulky?
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Options -> Audio -> Closed Captioning
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

2 recenzie 10/10. Možno si to kúpim.
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Tie loadingy sú brutálne otravné. 30s - 1min riešenie, 5-10s loading, 30s - 1min riešenie, 5-10s loading, 30s - 1min riešenie, 5-10s loading... polovica hry len chodenie do výťahu. Na to ako sa tou hrou všade chválili, mi to nepríde ako bohvieaký prevrat. Som síce len v 4tej kapitole, no moc som si tú hru zatial neužil. Čakal som viac kreativity. Takato hra by mala byť free.
Napísať odpoveď