lgt: Ja z tohoto celého mám pocit, že Tvoj jediný problém je v nadviazaní komunikácie. Ohľadne toho Ti tu už bolo viac krát dobre poradené. Skúste na hodinách rozoberať učivo, kľudne sa tvár nechápavo a že potrebuješ poradiť. Lístočky sú tiež fajn. Podľa toho, čo píšeš máš fakt nízke sebavedomie - na FB to však dokážeš a po menšom tréningu z hodiny, to po čase bude myslím OK. Fyzický vzhľad - no a čo, že máš miernu nadváhu? To znamená, že nemôžet ebyť kamaráti, alebo čo? Z toho si nič nerob, myslím, že pokiaľ o Tebe napísala, že si naj spolusediaci, tak jej Tvoj výzor nevadí, skôr jej imponuje Tvoja osobnosť.
help me out, spolusediaca :(
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: help me out, spolusediaca :(
Fabo: EPIC!!
lgt: Ja z tohoto celého mám pocit, že Tvoj jediný problém je v nadviazaní komunikácie. Ohľadne toho Ti tu už bolo viac krát dobre poradené. Skúste na hodinách rozoberať učivo, kľudne sa tvár nechápavo a že potrebuješ poradiť. Lístočky sú tiež fajn. Podľa toho, čo píšeš máš fakt nízke sebavedomie - na FB to však dokážeš a po menšom tréningu z hodiny, to po čase bude myslím OK. Fyzický vzhľad - no a čo, že máš miernu nadváhu? To znamená, že nemôžet ebyť kamaráti, alebo čo? Z toho si nič nerob, myslím, že pokiaľ o Tebe napísala, že si naj spolusediaci, tak jej Tvoj výzor nevadí, skôr jej imponuje Tvoja osobnosť.
Fabo: no žeby mala väčšie klepáky jak ja..to nehrozí 
ppt: keď sme minule chatovali sa ma spýtala kedy sa pozývam na malý zápas s ňou.. problém je - v škole či u mňa? (mám doma stôl)
javatar: ja ešte ani neviem čo od toho očakávam.. som zmierený s tým že asi len kamoši.
jin: no máš pravdu tá komunikácia, to u mňa viazne.. ona je úplne otvorený človek pokecá s každým..
Dnes to bolo uplne o hovne.. kamoš to celé dosral, ešte pred tým jak som prišiel do školy sa jej spýtal či si nesadne k jednej z jej kamošiek že on ide sadnúť ku mne. Išlo ma rozstreliť.
. Škola je až v stredu takže najbližších pár dní max chat. 
ppt: keď sme minule chatovali sa ma spýtala kedy sa pozývam na malý zápas s ňou.. problém je - v škole či u mňa? (mám doma stôl)
javatar: ja ešte ani neviem čo od toho očakávam.. som zmierený s tým že asi len kamoši.
jin: no máš pravdu tá komunikácia, to u mňa viazne.. ona je úplne otvorený človek pokecá s každým..
Dnes to bolo uplne o hovne.. kamoš to celé dosral, ešte pred tým jak som prišiel do školy sa jej spýtal či si nesadne k jednej z jej kamošiek že on ide sadnúť ku mne. Išlo ma rozstreliť.
aspon mas viac casu sa "zblizit" cez FB to ide lahsie ako osobne
-
Bushido
Medium Professional
ked si zmiereny s tym ze budete len kamarati, tak z toho nikdy nic viac nebude, to nie je spravny pristup... Povedala ze si chce zahrat s tebou, tak ju pozvi k sebe na particku, tym nic nepokazis... Bud k nej pozorny, skus sa uvolnit obcas trepni nejaky zart na jej adresu, nech si nemysli ze si sa do nej zalubil a uvidis ako sa k tebe bude spravat...
Chlapec, hlavu hore... zdá sa ti, že dievčatá bežne vypisujú na FB, akého majú báječného spolusediaceho aj napriek tomu, že majú problém spolu komunikovať? Asi nie, čo? Tak sa pozbieraj a skús to, ak to fakt chceš. Na druhej strane, ako bolo spomínané, je to spolužiačka a tak si dávaj pozor, môže to skončiť peklom (mám osobné skúsenosti zo strednej). Na strane tretej, mám sestru, ktorá mala v 9. ročníku vzťah vyše pol roka, teraz je druháčka a má takmer ročný vzťah so spolužiakom...
-
Janio
Zablokovaný
Igt chceš radu, ale tváriš sa tu, že vieš viac, ako všetci ostatní...
A poviem ti tak: nebude to tvoja žena, a určite sa po dosť krátkom čase rozídete. Zbytok ZŠ budeš na ňu pozerať a ona na teba... Budete z toho obaja zdrvení, ale po týždni to prekonáte a najdete si nové lásky, pretože klin sa klinom vybíja. Tu je tvoja budúcnosť, čo sa stane, ak to skúsiš, ak nie, tak budeš zbytok mesiaca sedieť, ako myška a ona pochopí, že nič s teba, tak si odsadne - Budeš na seba nasraný, ale pochopíš, že by to dopadlo zle (vyššie)
Koniec, ešte niečo ?
A poviem ti tak: nebude to tvoja žena, a určite sa po dosť krátkom čase rozídete. Zbytok ZŠ budeš na ňu pozerať a ona na teba... Budete z toho obaja zdrvení, ale po týždni to prekonáte a najdete si nové lásky, pretože klin sa klinom vybíja. Tu je tvoja budúcnosť, čo sa stane, ak to skúsiš, ak nie, tak budeš zbytok mesiaca sedieť, ako myška a ona pochopí, že nič s teba, tak si odsadne - Budeš na seba nasraný, ale pochopíš, že by to dopadlo zle (vyššie)
Koniec, ešte niečo ?
.Tu je tvoja budúcnosť, čo sa stane, ak to skúsiš, ak nie, tak budeš zbytok mesiaca sedieť, ako myška a ona pochopí, že nič s teba, tak si odsadne - Budeš na seba nasraný, ale pochopíš, že by to dopadlo zle (vyššie)
clovek najviac lutuje tie veci, ktore nikdy neurobil / nepokusil sa o ne.. takze ziadny priposrany alibizmus ale odporucam skusit stastie.
janio a to som si o sebe doteraz myslel ze som pesimista 
nestihol som už včera odpísať na fórum ale chatovali sme spolu a videl som u nej vážny záujem o konverzáciu. vymyslela mi prezývku. ja sa v tom nevyznám, chce ma za kamaráta alebo niečo viac?
nestihol som už včera odpísať na fórum ale chatovali sme spolu a videl som u nej vážny záujem o konverzáciu. vymyslela mi prezývku. ja sa v tom nevyznám, chce ma za kamaráta alebo niečo viac?
to zistíš až keď jej strčíš ruku do nohavičiek.
prosim ta vazne
to sa tak skoro nestane 
-
Peter_Retep
VIP
paneboze mame ti nakreslit co mas robit? dpc mas tu milion tem kde sa rozobera to iste a vsade sa robi to iste - ale nie, taki ako ty radsej budu cakat ze prvy krok urobi ta baba. poviem ti to takto: SU PRAZDNINY A NAMIESTO TLIACHANIA JU POZVY TREBARS NA PRECHADZKU. KED TA ODMIETNE TAK SI JASNY. KED TA ODMIETNE ALE NAVRHNE INY TERMIN TAK JU UZ MOZES BEZ OBAV POBOZKAT NA TEJ PRECHADZKE. prestna si mysliet ze je to ako v tych americkych romantickych srackach. takto to nefunguje!!! proste zober odvahu ak vobec nejaku mas a vsad vsetko na jednu kartu. Ked ta odmietne? No a? Mna uz tiez par bab odmietlo (ale viacero vzdychalo ach boze
). Odmietnutim si kazdy raz prejde. Tak zober odvahu a postav sa k tomu ako chlap a nie ako zenska. Vypisoval si si s nou dlho teraz sa s nou zacni ROZPRAVAT!
ako už bolo povedané, ten najväčší fail je nespraviť nič.
podla mna vacsi fail je pisat si snou na tom trapnom fb a nepozvat ju von
-
adox
Light Professional
To je ako možné, ak by som mal ja sympatickú spolusediacu, tak by som ju zachvílu nemal, lebo by nás rozsadili kvoli tomu, že snou stale kecám a ty nič ? nechápem....ale ako tu už niekto písal so spolužiačkou neni najlepšie chodiť, ani si začínať...viem čo vravím

už si ju mal dávno doma vyprášiť....... v ping-pongu
Či ten status nemyslela tak, že konečne niekto, kto celý čas drži hubu a neočumuje ju.
Chlape ideš na to dobre. Skús byť ticho, nehýbať sa, nešušťať, nedýchať, podľa možnosti NEPRDIEŤ do konca školského roka a máš vyhraté. Cez prázdniny bude určite tvoja.
jefty k+ ...Toto ani ja nepochopím ,ja som sa snažil pozvať holku von cez fb ona že nechce ja že prečo ona že lebo na FB ma to viac baví
to táto dnešná dementná doba ...a k tvojmu problému ako tu už bolo písané sprav hocičo len neurob nič aby si to potom neľutoval 
vypisovanie je zabijanie/ strata casu. pubertiaci z toho maju dobrodruzstvo, aj ked v mojich casoch sa uprednostnovali ine aktivity na to, aby sa opacne pohlavia otukali. kto chce vztah, ide na vec. learning by doing 
Ešte stále si ju nezobral von? Veď je to už skoro mesiac. Hlavne, že si píšete. Si na najlepšej ceste do kategórie homosexualny priatel/niečo ako brat.
Mne sa v devine na zakladke páčila jedna kamaratka mojej spolužiačky, ktoru som občas s ňou vidaval. Od spolužiačky som si vypýtal telefonne číslo, vymyslel som si nejaku hovadinu akože od nej čosi potrebujem a zavolal som jej. Nedvíhala. Neskôr mi zavolala ona späť, že kto som, čo som chcel, tak som tam čosi breptal do telefonu, lebo som nevedel, že je to ona a nečakal som to. Bolo to úplne trápne a bolo to úplne jedno. Nejako sme spolu začali chodiť von po škole. Proste známosť primeraná nášmu veku
Ale chcel som tým povedať to, že nech urobíš hocičo, nech sa strápiš ako ja vtedy, tak je to jedno. Aj to býva babám často sympatické a zasmejú sa na tom (v dobrom). Tak sa zhlboka nadýchni, otvor facebook a napíš jej prvé pozvanie von, čo ti vbehne na mysel a nešpekuluj tolko.
Mne sa v devine na zakladke páčila jedna kamaratka mojej spolužiačky, ktoru som občas s ňou vidaval. Od spolužiačky som si vypýtal telefonne číslo, vymyslel som si nejaku hovadinu akože od nej čosi potrebujem a zavolal som jej. Nedvíhala. Neskôr mi zavolala ona späť, že kto som, čo som chcel, tak som tam čosi breptal do telefonu, lebo som nevedel, že je to ona a nečakal som to. Bolo to úplne trápne a bolo to úplne jedno. Nejako sme spolu začali chodiť von po škole. Proste známosť primeraná nášmu veku
Ale chcel som tým povedať to, že nech urobíš hocičo, nech sa strápiš ako ja vtedy, tak je to jedno. Aj to býva babám často sympatické a zasmejú sa na tom (v dobrom). Tak sa zhlboka nadýchni, otvor facebook a napíš jej prvé pozvanie von, čo ti vbehne na mysel a nešpekuluj tolko.