internetový obchod Great-Style

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
PtM
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

internetový obchod Great-Style

Príspevok od používateľa PtM »

Máte niekto skúsenosť s internetovým obchodom Great-Style? Sú tam až veľmi podozrivo nízke ceny tak sa pýtam, či ste si niekto objednávali z tadiaľ niečo a aj vám to prišlo.

P.S.: neberte to ako reklamu, len sa zaujímam o serióznosť obchodu
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: internetový obchod Great-Style

Príspevok od používateľa Zaxman »

nízke ceny ? ako nevyznam sa vtých nóbl značkach ako armani,gucci atd.
ale nike,adidas,lacoste, su normalne ceny, by som povedal že niektore boty by som vedel najsť aj lacnejšie
a hlavne SUPRA moja oblubena značka ma ceny akurát , aj ked tiež viem zohnať lacnejšie, a tuto značku poznám velmi dobre, ciže ceny si myslim že určite nízke niesu
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

nic som si odtial neobjednaval ale bal by som sa nieco objednavat zo stranky, ktora nema v kontakte ziadne info (ak neratame mail)
majco123
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa majco123 »

Ja som si objednal od nich tiez jedny Supry, platil som vopred na ucet, poslal som 129+5e (5e ako postovne) a poslali mi 5e dokonca naspet ze postovne budu hradit uz iba oni:) nemal som problem im poslat peniaze pretoze som objednaval uz aj predtym, pristup sa mi pacil, vzdy zavolali...a hlavne maju peckove znacky ako Supra, Hollister, Ab&F atd:) ja davam palec hore ...a tie ceny sa mi zdaju primerane:D
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

majco123 napísal:Ja som si objednal od nich tiez jedny Supry, platil som vopred na ucet, poslal som 129+5e (5e ako postovne) a poslali mi 5e dokonca naspet ze postovne budu hradit uz iba oni:) nemal som problem im poslat peniaze pretoze som objednaval uz aj predtym, pristup sa mi pacil, vzdy zavolali...a hlavne maju peckove znacky ako Supra, Hollister, Ab&F atd:) ja davam palec hore ...a tie ceny sa mi zdaju primerane:D
hmm reklama jak vysita
majco123
Amateur
Amateur

Reklama?:D nie, moja skusenost...nikomu nevravim, ze nech si objednava atd pi*ov***, povedal som iba svoj nazor:)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Gucci tenisky za 149€ :lol:
také fejky si viem objednať od číňanov za oveľa lepšie ceny
LV x Kanye West ešte lepšie
majco123
Amateur
Amateur

ebay a ides:) najdes cenovo dostupne:)
chrobak
Star
Star

moj nazor je taky ze ako predaj to je OK nemyslim ze by sa tam dialy nejake odrby, ale celkovo mi to pride ze chlapec si zalozil eshop bez zivnosti. Ale pobavily ma na facebooku "otvaracie" hodiny :D
chlado
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa chlado »

čistý výber značiek čínskych web stránok :D ... Stačí si nejakú otvoriť, ktorá zaručuje 100% orig. výrobky :D

... keby tam boli ceny aspoň prijateľné na to že je to fake,... :)
majco123
Amateur
Amateur

Tie ceny su koli vypredaju:) cihajte tie pohyblive obrazky:) typicky pristup Slovakov, stretavam sa s tym dennodenne..
fifotron
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa fifotron »

Objednal som si nedávno z tohto eshopu topánky značky Gucci vysoké. Prišli mi do 10 dní, nepoškodené, s dokladmi s krabicou, veľmi dobrý materiál, čistá koža, pohodlno sa nosia, nemyslím si že to je fake, sám som sa s pánom prevádzkovateľom stránky rozprával na skype, hovoril mi že to je outletový výpredaj, a kvalita tomu nasvedčuje. Je to môj názor na ich produkty a komu sa nepozdáva eshop tak nech tam nechodí. Ja mám len kladnú skúsenosť.
Filipito
Darca
Darca

nikto tu nevidí reklamu že :)
dám aj spodky na to že sú to fejky
fifotron
Zablokovaný
Zablokovaný

Filipito napísal:nikto tu nevidí reklamu že :)
dám aj spodky na to že sú to fejky
Akú reklamu tu pleteš?? niekto sa pýtal na názor tohto eshopu, tak som povedal svojú skúsenosť, ak si myslíš že to je fake tak si objednaj topánky z tade a sám uvidíš čo to je zač. Povedal som svoju skúsenosť ale hádať sa tu s tebou nemusím. bye
Filipito
Darca
Darca

baj baj :smt006
prečo by som si mal objednať z obchodu ktorému nedôverujem? A určite predáva fejky?
Tajomstvo prezradené, nechal si sa o*ebať o prachy.
http://great-style.sk/?product=427gucci ... 8&brand=11
=
http://www.ioffer.com/i/gucci-shoes-sne ... 9-48533516
110€ si pridaju na jednych botách, pekne :)
fifotron
Zablokovaný
Zablokovaný

Filipito napísal:baj baj :smt006
prečo by som si mal objednať z obchodu ktorému nedôverujem? A určite predáva fejky?
Tajomstvo prezradené, nechal si sa o*ebať o prachy.
http://great-style.sk/?product=427gucci ... 8&brand=11
=
http://www.ioffer.com/i/gucci-shoes-sne ... 9-48533516
110€ si pridaju na jednych botách, pekne :)
Ja sa tu nemienim hádať s tebou, pozeral som si to, ak nevidíš na týchto topánkach rozdiel tak si na tom so zrakom biedne. Tým ťa nejdem urážať:) A podruhé ioffer som videl už habáááááádej takýchto veci, spolužiak si raz objednal "pravé" LV okulárky ktoré ho vyšli 55$ aj s cestou, pekné fotky to ano, ale čo prišlo bol des:D...ledva ich predal za 20€ za bazoši:D....tu máš to tvoje vysvetlenie...Ja topánky mám ty nie, ja som s nimi spokojný, ty asi so svojími nie :P + tie čo si dal sú pre "for man" a tie čo majú oni na stránke sú pre "for woman" :D...keď už sa tu ideš hrať na múdreho tak si to aspoň poriadne prever
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Z takeho eshopu by som nic nekupil ani suchy rozok. Okrem toho, ze ho tu obhajuju dvaja useri dokopy s 10 prispevkami posobi znacne nedoveryhodne. V sekcii o nas nie je nazov firmy, co uz je dost dobry dovod, aby som od kupy dal ruky prec. Ziadne ICO, DIC ,znamka o tom, ze su zapisani v OR..

Proste mam svoje peniazky prilis rad, aby som ich takto rizikovo utracal :roll:
chrobak
Star
Star

majco123 and fifotron: prosim ta k comu to je dobre ze sa vydavas za neznamych ludi pri tom si ten isty ? v zivote som nevidel aby niekto daval smailiky hned za slovom bez medzery a tuto mame hned dvoch, jediny rozdiel medzi vami (tebou) ze pouzivas v druhom nicku diakritiku. Teraz mi napises ze to neni pravda a blablabla ale kazdy vie ze to je pravda :D

sak staci normalne jak majitel popisat a hotovo je to viac doveryhodne ako vydavat za dvoma nickmi (registrovanymi extra pre tuto temu) a vypisovat hluposti Mirko :lol:
majco123
Amateur
Amateur

chrobak napísal:majco123 and fifotron: prosim ta k comu to je dobre ze sa vydavas za neznamych ludi pri tom si ten isty ? v zivote som nevidel aby niekto daval smailiky hned za slovom bez medzery a tuto mame hned dvoch, jediny rozdiel medzi vami (tebou) ze pouzivas v druhom nicku diakritiku. Teraz mi napises ze to neni pravda a blablabla ale kazdy vie ze to je pravda :D

sak staci normalne jak majitel popisat a hotovo je to viac doveryhodne ako vydavat za dvoma nickmi (registrovanymi extra pre tuto temu) a vypisovat hluposti Mirko :lol:
Neviem o čom tu hovoríš. zjavne si nejaký internetový maniak ktorý si všíma každého detailu tak ti radím sa uvedomiť. Prečítal som si tvoje príspevky ale najviac m zaujalo presádzanie kaktusov a neviem čomu sa ešte venuješ:D...Tak mi povedz ako inak som sa mal pripojiť k téme, keď neregistrovaný uživatel nemá právoi vkladať príspevky, googlil som great-style a vyskošilo mi toto fórum tak sa tu nehraj na mudreho:)
P.S. daj si barz aj zistiť IP adresy, neviem kto je fifotron:D
chrobak
Star
Star

pekne ze som ta zaujal :D a este ze si hladal nieco do coho mozes pichnut, radsej sa venovat "kaktusom" (i ked neviem absolutne o com tocis ale ked to vies ty tak je asi v poriadku :D) ako si robit milion nickov aby si si presadil svoj trapny shop ktory nema ani zivnost :D

Este dva male detaily

1, aj ten "druhy" si googlil ? :D
2, stracas prehlad na nicku majco nepouzivas diakritiku :D si si to teraz poplietol, asi si si nevsimol pod akym nickom si sa prihlasil :D

ale cim viac sa tu hras na neznameho tym viac ten shop pada dole :D
Napísať odpoveď