pravdepodobne, ale vobec som nemal pocit ze by som fotil na prazdno... skoda, kopec rodinnych fotiek, no kopec, len 36 ale som sa na ne tesil jak hotentot.chlapec10 napísal:no vidis.... bolo ti to treba
Teraz vazne, sa ti nezachytil, a teda si stale pretacal na prazdno?
Fotografia - vaše fotky
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fotografia - vaše fotky
Mari sorry ale kde to mal akoze urezat? trochu vyssie tak bude rezat druhu ruku neprijemne ...este vyssie tak to bude rovno na pase a keby este vyssie tak to ma skoro portretovkuMaki napísal:tak ked si si ju vsimol pozde pri foteni, tak si to mal urezat este trosku viac pri spracovani, nech to vyzera ako umysel a nie ako nehoda.... tak to vyzera teraz... a ked tak vobec nie to prezentovat a este na to upozornovat
Tak trochu som sa snažil oživiť fotku ktorá bola skoro celá biele farbami 
tuti... a bez sorry... tesne pod tou rukou ktora je vyssie a ten zbytok, ktory by ostal ak by ostal, tak doretusovat... pripadne trosku to otocit, zmeni sa uhol a oreze sa to lepsie... okrem toho... portret je to aj teraz... asi by si si mal nastudovat par veci skor ako zacnes mudrovat... len tiez netusim co to je, kedze to je viac ako polocelok a menej ako americky polocelok
k- darca: ale sam si ty extrem ko*ot... mozem ja zato ze si mumak co do toho nevidi?
k- darca: ale sam si ty extrem ko*ot... mozem ja zato ze si mumak co do toho nevidi?
-
chlapec10
Addict
Je pravda, ze fotka by nemala byt taka ze urezes niekomu prsty a tak, radsej ako sa hovori ludovo, usekni radsej celu ruku
ale nikdy v v pol-ceste
-
spojka13
Darca
RETRO?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
darcovi k-: aspon sa podpis nech si pozrem tvoje fotky...
-
masterdead
SysAdmin
masterdead - pekne farby, na sumrak aj celkom solidny kontrast a detaily.. Ale tento format obrazu mi vazne nereze. Panorama ano, ale aj 2/3 zo sirky tohto formatu by boli az az (chapem, ze potom by si tam nezachytil vsetko co teraz, no menej je niekedy viac. Ako sa aj Scott Kelby zmienil v jednej zo svojich knih - "chyba fotografov je casto ta, ze chcu zachytit vsetko")
-
masterdead
SysAdmin
Rozumiem, len chcel som zachytit hlavne mraky a prechod farieb, neviem ci by sa mi to v pripade uzsieho formatu podarilo.
-
chlapec10
Addict
Vazne pekna... myslim, ze jej neni co vytknut, kompozicia presna aku by som chcel, na spodku neni vela zeme, vlavo kostol a modra obloha, v strede prechod, vpravo slnko.....
Fakt super
KEd uz nieco musim vytknut, tak sa mi nepaci to pismo vo fotke

Fakt super
KEd uz nieco musim vytknut, tak sa mi nepaci to pismo vo fotke
-
klm16
Medium Professional
fotku spm chcel zverejniť už na zelený štvrtok... ale keďže nebol čas ísť to cvaknúť tak bude zelená sobota 
a co tam mam vidiet?
ak to ma byt minimalisticka saglovska krajinka tak to je prilis clenite
ak to ma byt obyc. krajinka, tak mi to pride nudne
nezachovavas ani pravidlo tretin, ani patin, obloha nahovno, koruna stromu ti licuje hranicu pola, strom nieje v zlatom reze... ak si to chcel ukazat kvoli farbam, tak aj tie sa dali este vylepsit...
celkovo - WTF? tu by sa dala spravit perfektna fotka - krajina ti totiz neujde, len to chce trpezlivost(ktoru ja nemam - preto krajinkarske fotky zduse neznasam)...
ak to ma byt minimalisticka saglovska krajinka tak to je prilis clenite
ak to ma byt obyc. krajinka, tak mi to pride nudne
nezachovavas ani pravidlo tretin, ani patin, obloha nahovno, koruna stromu ti licuje hranicu pola, strom nieje v zlatom reze... ak si to chcel ukazat kvoli farbam, tak aj tie sa dali este vylepsit...
celkovo - WTF? tu by sa dala spravit perfektna fotka - krajina ti totiz neujde, len to chce trpezlivost(ktoru ja nemam - preto krajinkarske fotky zduse neznasam)...
Maki, co sa ti rozbil fotak, ze si poslednu dobu akysi nevrly?
Klidek 
-
masterdead
SysAdmin
Podla mna ta fotka nieje az taka zla. Pre mna su kamenom urazu farby ktore su zliate dokopy. Dovolil som si malu ukazku 30sec upravy vo photoshope.
masterdead: krasna praca, velmi podarene 
koci: boze chran.... mojho milacika rozbit... len som dostal zjeba ja za svoje fotky posledne 3 razy + bakalarka mi lezie na mozog, tak ma nebavi pozerat sa na zle fotky a s eufenizmom na perach tlapkat ludi po pleci aku dobru foto spravili ked to nieje pravda...
-
chlapec10
Addict
mat ja vase problemy.... 
tie flaky vlavom hornom rohu su zadrbany snimac, alebo?
//Acer01 - ale ved ja tu nie som prvy den, viem ze toto nie je u neho standard
//Acer01 - ale ved ja tu nie som prvy den, viem ze toto nie je u neho standard