ake je tvoje ico?majco123 napísal:no hej všetko to boli čistokrvné fejky ktoré som predával, zemiaky sme k nním dávali:)...no ja mám 28 rokov a som moderátor na mega úspešnej slovenskej stránke a živím sa tým, som rád že som mal tento shop, aspon som si zarobil na zmrzlinuaj ked na presádzanie kaktusov to nemá:(
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2011, 16:17)
ja lutujem sám seba som obyčajná nula...aj takí musia byť
dakujem za pekne povedané:)...jj boli to fejky poje**** ktoré si kupil len jeden človek aj ten nám ich vrátil lebo boli ogrcané a prišli bez krabice:((...lutujem čo som spravil:((...ach ale mal som za to nejaké peniazky viete, ja od maminky na kofolku si nemusím pýtať
))...jediná výhoda...ZAKOMPLEXOVACI INTERNETOVý FRAJERY:D....si myslí že ked ma v profile n apísané 28 a záluby K9 a body building....takých už bolo:)
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2011, 16:18)
bojím sa že ma zavrú až ščernám
internetový obchod Great-Style
Re: internetový obchod Great-Style
-
Scorpion90
King
nemyslim ze vie co to znamena..
inac ten lamer ma 20
chrobak napísal:
toto bolo najlepsie![]()
to znamena ze cely den sedis za compom a druhym nadavas ze sedia za compom ?![]()
si riadne mimo
co uz chlapce dokonci skolu mozno ju dochodis a rozbehnes nieco ine
takze chod za maminkou nech ti kupi zmrzlinku
PS: napis nam tu stranku
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2011, 19:53)
takých múdrych už boloFilipito napísal:ver tomu a strieda ich, normálne má aj potriedené kde píše s diakritikou a kde nie. Kde píše ako retardovaný 12 ročný a kde sa hrá na ťažkého podnikateľa.
btw, všimnite si jeho facebook fan page https://www.facebook.com/pages/Great-St ... 6967583876
100 uživateľov, všetko tipujem deti pod 15, ktorí len všetko chcútakto sa biznis nerobí
napis nam tvoje ICO
Chlapci choďte si zahrať CS čo som hral keď som mal 12Filipito napísal:nie nemôže lebo je MEGA ÚSPEŠNÁ a chodí naňu až 5 uživateľov za deň![]()
neznášam ku*vy klamárske, ktoré si nevedia inak zarobiť
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2011, 19:57)
joj to viešchrobak napísal:inac ten lamer ma 20
a co si dokazal ? klamat ludi na forach a kydat na nich. Inac ja na teba nekydam, to len ty ale ako hovorim si mimo 
dokazal si spravit paradny eshop
a pripominam ze nepis druhym ako sedia za pc ked ty si ten ktory sedi za pc dokonca ma aj otvaracie hodiny asi cas kedy ti mamka dovoli si sadnut
mna osobne neurazis nicim nato by si musel byt na inej urovni ale ty si len zasran ktory sa hra na podnikatela a pritom si tu kvalitne series do huby
ale je pekne ze sa bavis na vsetkych a vsetci sa bavia na tebe, a celkovo nechapem preco to tu nezabalis 
a poprosim ta vyjadruj sa inak ako "zlatko" a podobne bohuzial niesom bu*erant takze si hladaj inde
a pripominam ze nepis druhym ako sedia za pc ked ty si ten ktory sedi za pc dokonca ma aj otvaracie hodiny asi cas kedy ti mamka dovoli si sadnut
mna osobne neurazis nicim nato by si musel byt na inej urovni ale ty si len zasran ktory sa hra na podnikatela a pritom si tu kvalitne series do huby
a poprosim ta vyjadruj sa inak ako "zlatko" a podobne bohuzial niesom bu*erant takze si hladaj inde
internetový obchod Great-Style
Vyjadruje sa tak lebo podla fotky na fb aj tak vyzera.
Tak mi vymenuj veci ktoré si spravil za svoj plnohodnotný život:)...ale uka zrazu vieš aj môj fb, no toto,
...ale ako vidím nemá to význam, sa tu hádať s Vami a tými istými
...dúfam že sa raz niekedy stretneme keď som už zasran
možno v budúcnosti ak budem mať tú česť, ty pán na inej úrovni 
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2011, 21:43)
len tak ďalej
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2011, 21:43)
No jo tí všetci, to sú tí traja ktorých stále baví si otvoriť túto temu a je*** sem nejaký názor aby boli obdiovaný medzi sebouchrobak napísal:a co si dokazal ? klamat ludi na forach a kydat na nich. Inac ja na teba nekydam, to len ty ale ako hovorim si mimo
mna osobne neurazis nicim nato by si musel byt na inej urovni ale ty si len zasran ktory sa hra na podnikatela a pritom si tu kvalitne series do hubyale je pekne ze sa bavis na vsetkych a vsetci sa bavia na tebe, a celkovo nechapem preco to tu nezabalis
somar daj nam tvoje ICO mas vobec povolenie?
ale ja nemusim nic dokazovat ja sa tu nehram na podnikatela ale TY dokonca tvrdis ze "niesi zasran ktory nic nedokazal", takze ukaz nam ty co velke si urobil ja ani nikto iny sa tu nicim nechvalime ale iba ty
ja som na normalnej urovni ako vsetci ostatny to len ty si hlboko pod nami
Inac pis v bodoch pretoze v jednej vete pises viacerym a vyzera to ako keby si pisal jednemu, i ked podla mna to ani neregistrujes.
a nie dakujem nechcem sa stretnut ako som ti uz pisal niesom teply takze ritopichov si hladaj inde
PS: vdaka niekomu za K+ neviem komu pretoze sa nepodpisal
ja som na normalnej urovni ako vsetci ostatny to len ty si hlboko pod nami
Inac pis v bodoch pretoze v jednej vete pises viacerym a vyzera to ako keby si pisal jednemu, i ked podla mna to ani neregistrujes.
a nie dakujem nechcem sa stretnut ako som ti uz pisal niesom teply takze ritopichov si hladaj inde
PS: vdaka niekomu za K+ neviem komu pretoze sa nepodpisal
FB stránka vymazaná, samozrejme, každému písal že predáva originály, že predaj fejkov je zakázaný
teba si vygúgli snáď už každí
google - great-style domena - potom tam je kopec linkov.
Vlastník dómeny a stačí ho už zadať do FB aby ste zistili kto je pán podnikateľ ktorý podniká bez akýchkoľvek povolení
teba si vygúgli snáď už každí
Vlastník dómeny a stačí ho už zadať do FB aby ste zistili kto je pán podnikateľ ktorý podniká bez akýchkoľvek povolení
nezvladol ten tlakFilipito napísal:FB stránka vymazaná, samozrejme, každému písal že predáva originály, že predaj fejkov je zakázaný![]()
teba si vygúgli snáď už každígoogle - great-style domena - potom tam je kopec linkov.
ale v jednom mal pravdu, prezil toho vela zalozil eshop a kratko nato zbankrotoval
a ten jeho ksicht, toho museli v skole riadne otlkat ksichtom o stenu
ale inac je to total chudak pretoze predavat napr okuliare ktore su fake za 200eur je chore + eshop plny fejkov
si clovek hlboko pod urovnou ked chces odrbavat ludi a este k tomu ti to nejde
Ja som si objednal z tej stránky nohavice a bez problémov, odporúčam stránku.
joke
joke
Aby som vas tu vsetkych uviedol do obrazu, tak som podal podnet na poste vo stvrtok poobede na Danove riaditelstvo SR, Slovensku obchodnu inspekciu a tiez Ustredie prace, socialnych veci a rodiny (Urad prace). V tomto pripade si myslim, ze nebude problem s kontrolou, nakolko podla zakona 428/2002 Z.z. nie je potrebny suhlas dotknutej osoby.
Ak sa bude niekto nudit, tak si najdite zastupitelov pre SR/CR a mozete ich kontaktovat, ze ci sa skutocne v pripade tohto pofiderneho predajcu jedna o originalny tovar alebo nie.
Ak sa bude niekto nudit, tak si najdite zastupitelov pre SR/CR a mozete ich kontaktovat, ze ci sa skutocne v pripade tohto pofiderneho predajcu jedna o originalny tovar alebo nie.