problem HP Pavilion s5210

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

problem HP Pavilion s5210

Príspevok od používateľa gogo956 »

ahojte ludia, potrebujem poradit, z nicoho nic mi po dvoch hodinach com som bol na nete sa mi sam od seba vypol komp /teraz som na inom/. Podarilo sa mi ho znovu zapnut, ale vydrzal asi jednu minutu a uz na nic nereaguje. Vzadu pri zdroji je zelena LEDKA ktora svieti ked je komp zapojeny do elektriny, ale akonahle chcem komp zapnut tak LEDKA zhasne a nedeje sa vobec nic, len trochu smradu akoby sa nieco palilo, ale iba trochu. Moja otazka- odisiel zdroj?? A ked hej, tak vedel by ho vymenit polo-laik ako ja? Inac ma prekvapilo ze je tam iba 220W zdroj, pritom je to dvojjadro E6300, to je mozne ze davaju take slabe zdroje?? Chcel by som tam minimalne 350W, co si mam vsimat pri vybere noveho? vsetkym dakujem, dam K+
Denco
King
King

Re: problem HP Pavilion s5210

Príspevok od používateľa Denco »

Tak môže to byť aj zdroj. Vymeniť ho určite dokážeš. Páliť sa v ňom môže aj veľké množstvo prachu. Ak máš možnosť, skús zdroj na inom PC, prípadne iný zdroj na svojom PC.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Denco

vychadzam z toho, ze pocitac vobec nejde, takze podla mna je chyba jednoznacne v zdroji, lebo ak by bola v inom komponente, tak aspon nieco by sa "pohlo"..
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

gogo956 napísal:Denco

vychadzam z toho, ze pocitac vobec nejde, takze podla mna je chyba jednoznacne v zdroji, lebo ak by bola v inom komponente, tak aspon nieco by sa "pohlo"..
Nemusí, ak by bola aj doska vypálená tak ani vtedy sa ti nič nemusí myknúť.V tvojom prípade to bude pravdepodobne zdroj.
Napísať odpoveď