Mám win po anglicky a niektoré tie názvy sa môžu líšiť ....Takže si otvor ovládací panel -> Tam nájdi niečo ako hardware a zvuk -> Autoplay (druhé z hora) a tam zaškrtni to prvé, že použiť automatické spustenie pre všetky média a zariadenia -> dole klikni na uložiť.
Malo by ti to ísť. Snáď pomohlo...
mam taky zaujimavy problem.
ked kliknem pravym na "Pocitac," a dalej "Vlastnosti" tak sa mi neotvori tabulku kde je uvedeny procesor, pamat, index hodnotenia a legalnost windowsu.
neotvori to ani ked idem cez "Ovladaci panel" -> "System a zabezpecenie" -> "System" a neotvori mi ani "Zobrazit velkost pamata RAM a rychlost procesora." "Index hodnotenia" mi tu uz ale ide.
prisposobit -> zmenit ikony pracovnej plochy
nie je to moj comp, ale jedneho motaka, ale ako sa mu toto podarilo tak to teda netusim. nie su tam ani virusy ani nic podobne, skor mi to pride ze chlapik vymazal nejake subory z windowsu, ktore to spustaju
no tak mu z plochy vymaz ikonku tento pocitac...
potom daj start<klik pravym na tento pocitac<zobrazit na ploche(show on destkop)..
a ked nie tak neviem
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2011, 17:31)
inac aj ja som raz mal tak ked som mal Win XP aa nemohol som stahovat.... lebo som daco z compu vymazal...
Zdravím, chcel by som sa opýtať či nepoznáte nejaký dobrý booster na Windows 7 (x86)
Pre netbook.
resp. pre gigovú ramku mám vypnuté Aero ale stále to nie je to pravé orechové.
Rayiner napísal:Zdravím, chcel by som sa opýtať či nepoznáte nejaký dobrý booster na Windows 7 (x86)
Pre netbook.
resp. pre gigovú ramku mám vypnuté Aero ale stále to nie je to pravé orechové.
ja mam 6gb ram... aa aero vypnute ti ani nepomoze... aspon podla mna... ja som rozdiel nevidel....
skus SpeedupMyPC.... ale musis mat cely lebo ti to bude cistit iba registri... a to je malo
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2011, 20:03)
Je veľký rozdiel medzi win 7 Ultimate a Enterprise?
Rayiner: aj keď je toto téma o 7dmičke... nerozmýšľal si nad XP poprípade nad ubuntu má nejakú verziu pre netbooky tuším... ale inak skús pogooglovať na nete je toho dosť o zvyšovaní výkonu na 7dmičke..
Puky98: Ultimate = Enterprise.... jediný rozdiel tam je tuším s licenciami ... Enterprise je pre väčšie firmy a má najviac funkcií... ultimate je to isté ale skôr pre home userov alebo pre malé firmy
Ahojte...potrebujem pomoct s Windows Update na Win 7 Home premium.....nechce mi ich zapnut nech sa snazim ako snazim stale su vypnute...neviete ako ich zapnem? windows je stahovany z oficialnej stranky microsoftu
Pokial viem Windows 7 Home Premium sa neda stiahnut z MS stranky. Jedine ze mas predplateny technet subscribe alebo si clenom MSDN (ale to by si sa nepytal takuto vec). Mas ten system vobec legalny?