The Witcher
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Re: The Witcher
je to blbosť kvuli tomu že si to niekdos tiahne tak na súd? Tu už nejde o hráča a o zákazníka ale o peniaze. Mám mnoho hier ktoré som najprv stiahol a až potom kúpil. Naháňajú sa za každou almužnou.
no tak to vyzerá že witcher 2 nebude až tak moc náročný čo je len dobrá správa 
http://www.sector.sk/novinka/57651/the_ ... adavky.htm
http://www.sector.sk/novinka/57651/the_ ... adavky.htm
Mám taký menší problém je to v na začaitku 3 kapitoly v bažinách tak dám radšej do spoileru
Spoiler
Keď som vyćistil obe tabory salamandry ktore vyhrabali fisstech tak som šiel za Vaskou a poslala ma za Hierofantom v druidskom háji ak za ním prídem nedá sa ho nič opýtať a neviem ako pokračovať ďalej ak by niekto písal že to môže byť spôosobené zlým crackom tak nie mám originál
Spoiler
Keď si už vyčistil tábor v bažinách, mal by ti ten druid povedať niečo o tom, že si ich už pobil a nemá ti ako pomôcť. Keby si nebol vybil tábor v bažinách zorganizoval by druid stretnutie s ich vodcom a zabil by si ho tam. Teraz musíš myslím že nájsť mŕtvolu toho vodcu (mala by byť v tom tábore, ktorý si vyčistil) a obrať ho o veci, potom by ťa to malo pustiť ďalej.
Spoiler
Veď tam je ten problém že aj mrtvolu som obral bol som sa tam pozreť 2x či som tam niečo nevynechal a on my ani nič nehovoril že mi nemá ako pomôcť asi načitam starší save ale vďaka
Skús ešte prečítať tie dokumenty, čo si od vodcu získal. Alebo jednoducho hraj ďalej, možno ti to hra uznala a ponúka ti ďalšiu dejovú líniu, či nie?
Jedine čo myslím že súvisí z dejovou líniou je že musím nájsť vodcu salamandry a ešte keď som sa z Vaskou dorozprával tak mi naskočila len splná úloha Stratené dieťa asi načitam ten save ale tak za radu K

Chlapci, ja som to prešiel s cheatmi, takže: Nesmrteľnosť, nekonečná energia, plné skilly 
Tak to sa nemáš moc čím chváliť 
Ja som to už prešiel normálne, keď to bolo vydané. Teraz som to urobil preto, že som nemal uložené savy a bol týždeň pred vydaním TW2, a nechcelo sa mi u toho presedieť hodiny navyše.
hmm mam problem s tymi kostkami, porazil som zahradnika, zoltana, carmen, hraca v krcme. jednak zoltana nemozem v krcme zastihnut a jednak ked sa mi ho podari zastinut tak stale mi neponuka povysenie. koho mam este porazit aby som bol povyseny na profesionala??
porazil si v prvej kapitole všetkých hráčov? ak nie tak počkaj pokiaľ sa nedostaneš do 3 kapitoly tam ta už isto povíši. aspoň tak som to mal ja ak si ešte dobre pamätám 
zdravičko, oplati sa mi kupovat dvojku ked som nepresiel jednotku a necital knihy ?
Dal by som ruku do ohna, ze presne tato ista otazka tu bola polozena aj zodpovedana par stran dozadu 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
skúsil som a nemám na to nervy. V prvej kapitole mi crachne a savenuté to je samozrejme na konci prológu. Pri hodinovom hraní mi začne hádzať artefakty a odmietne sa ukladať a načítavať. Som na konci 1. kapitoly kde som si to osobne save-ol. O 5 minút zase crash, môj save sa samozrejme neuložil a uložené to je tak v štvrtke prvej kapitoly.
Mám najnovší patch, najnovšie drivere a originál a taký Crysis 2 alebo Just Cause 2 som mohol mať pustení aj 5 hodín a ani necrashol a žiadne artefakty.
Čaute,nedajú sa niekde stiahnuť Eng. titulky do rozšírenej edície Witcher 1 ? zdá sa mi zbytočné aby som mal aj dabing aj titulky v CZ.Keď niečo také existuje dajte vedieť.Dík.
No ja to mám priamo v hre, len treba zmeniť nastavenie,
-
JeffHardyy
Light Professional
konečne som to poriadne prešiel, dalo mi to zabrať cca 4-5 celých nocí aj s vedlajšími ulohami
veľmi dobrý príbeh to malo .. inak chcem sa spýtať ked si chcem zahrať tie nové dobrodružstvá v rozširenej edicií tak sa mi nezmažú savy z original príbehu?
Neboj nič, všetky save games ti ostanú. Inak tie savnuté pozície tam nie sú najlepšie vyriešené. Každý jeden quicksave sa zachováva, nič sa neprepisuje a navyše ja každý väčší, než ten predošlí. Tak sa mi tam nazbieralo po čase 9,4 GB savov a potom to aj hrozne dlho načítava v hre.
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2013, 21:14)
Stretol sa tu niekto s takýmto bugom? Neviem sa toho zbaviť a veruže sa mi nechce to dávať od posledného save-u.
//tak rovnaké to je aj na starých save gamoch a aj po reštarte hry...
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2013, 21:14)
Stretol sa tu niekto s takýmto bugom? Neviem sa toho zbaviť a veruže sa mi nechce to dávať od posledného save-u.
//tak rovnaké to je aj na starých save gamoch a aj po reštarte hry...