Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilovanie
jeden deň počkáš, čo mám však povedať ja keď mám zápal hrdla a kiahne
asi som na najbližšie dva týždne docvičil...
Ha, na mňa sa teraz usmieva dobrých 400 g kuracieho mäska tešiaceho sa na moje žalúdočné šťavy.To je tak keď je veľký piatok a všetko mäso pripravené na zajtra
hughito užij si ho aj za mňa 
Ze cvicit predlaktie tymto sposobom je blbostgogo956 napísal:chcem posilnit predlaktie, nikdy predtym, som ho necvicil, tak som asi pred dvoma mesiacmi zacal KLOPENIE ZÁPÄSTIA S JEDNORUČKOU PODHMATOM, plan je nasledovny:
1.seria 10x 5kg
2.seria 15x 5kg
3.seria 10x 10kg
4.seria 5x 15kg
Objemovy narast sa zatial nekona a mam pocit ze by som mal pridat na vahach, co by nebol problem z hladiska sily ale skor z dovodu ze sa bojim prilis zatazovat FLEXORI predlaktia, aky mate na to nazor?
http://www.ironfactor.cz/viewtopic.php?t=1103
Urobim 10 serii mrtvol a mam viac odpalene predlaktia ako keby osm robil volake zbytocne klopenia zapestia.
pravdakali520 napísal:Ze cvicit predlaktie tymto sposobom je blbost
http://www.ironfactor.cz/viewtopic.php?t=1103
Urobim 10 serii mrtvol a mam viac odpalene predlaktia ako keby osm robil volake zbytocne klopenia zapestia.
preto predlaktia a trapezy nerobim
stačia mrtvoly:D
-
PhYs0c
King
lenze ked nebudes vediet vytlacit na bench viac ako doteraz tak sa necuduj ked ta predlaktia nepustia
Ja cvičím predlaktia aj trapézy (tie tým duplom) a som spokojný. Ale tak samozrejme, keď teraz pôjdem GVT a budem tam mať 10x10 mŕtvolu, tak to cvičiť nebudem, ale keď mám HST 2 x 8, tak prečo nie ? To mi tá mŕtvola nestačí na to.
10x10 mrtvola? a potom rovno na ARO nie?:D
10x10 mtvola je hrozne mochughito napísal:Ja cvičím predlaktia aj trapézy (tie tým duplom) a som spokojný. Ale tak samozrejme, keď teraz pôjdem GVT a budem tam mať 10x10 mŕtvolu, tak to cvičiť nebudem, ale keď mám HST 2 x 8, tak prečo nie ? To mi tá mŕtvola nestačí na to.
//autoeditácia príspevku (23 Apr 2011, 22:34)
chalani našiel som skvelú cenu na jeden z najlepšich proťákov, áno na Synthu 6
http://www.dymatizeonline.sk/Syntha-6-2 ... l,det,1855
2,3kg za 32€
Tak GVT je GVT, 10 x 10. A čo sa týka tej mŕtvoly - v pohode.ColdRain napísal:10x10 mrtvola? a potom rovno na ARO nie?:D
GVT je GVT ale mrtvolu som vňom ešte nevidel 
filipito, máš odo mňa karmu, asi to objednám
jedno balenie beriem určite + jedno myofusion alebo dymatize gurman (či ako sa volá ten krémovy proťák
).
Ktorá príchuť ten Synthy je najlepšia? Myo jednoznačne banán.
Ktorá príchuť ten Synthy je najlepšia? Myo jednoznačne banán.
Ja som pil len banán a musím povedať, že je fakt lahodný a jemný čisto ako mlieko. Fakt skvelá chuť. 
//skvelá rozpustnosť
//skvelá rozpustnosť
Nevidím jediný dôvod, prečo ju tam nezaradiť.ColdRain napísal:GVT je GVT ale mrtvolu som vňom ešte nevidel
-
nestik
Medium Professional
Ja som mrtvolu este nikdy necvicil a som tu
V dalsom plane ju uz ale asi zaradim.
ja som ju tiež ešte necvičil, aj tak neviem ešte správnu techniku no tréner mi hovoril že najskôr až po cca 4-5 mesiacoch pravidelného tréningu.
Však byť tu môžeš, otázne je, s akým chrbtom. 
chaloši.. len cvičte mrtvolu.. uvidite rychly progres na svojom tele ked ju zaradite do planu 
-
nestik
Medium Professional
S chrbtom som snad najviac spokojny doposial, aspon s kridlami urcite, ci uz velkosti ale aj vahami a tiez nohy este...
prečo nie? lebo 10x10 mrtvoly mi príde ako fakt zabiják, no ked si trúfaš...ale nehovor že si nebol varovaný 
ja som mal z tej synthy cookies and cream a jahodu, cookies boli s mliekom až neskutočne sladké s vodou mi prišli akurát, jahoda je tak akurát, asi najlepšia jahoda aku som doteraz pil, clekovo syntha je asi prvy proťák ktorý mi viac chutí s vodou ako s mliekom
ja som mal z tej synthy cookies and cream a jahodu, cookies boli s mliekom až neskutočne sladké s vodou mi prišli akurát, jahoda je tak akurát, asi najlepšia jahoda aku som doteraz pil, clekovo syntha je asi prvy proťák ktorý mi viac chutí s vodou ako s mliekom