IvanSk napísal:Inak po slovensky sa povie pokojne- kľudne je nespisovné
Ivan, ver tomu, že ak by sme vyrátali priemerný počet chýb na príspevok, bol by si ďaleko vpredu, tak ma ušetri takých infantilných sračiek. A ak by sme spravili priemer pre nacionalistov fóra, tak už horší v gramatike sú asi len cigáni, ale tí chválabohu nemajú internet tak vás nemajú ako tromfnúť.
Krija
Ty sám sebe asi protirečíš už len zo zásady pravda? Tak mi daj do súvisu nejako tieto tvoje tri citáty a vysvetli mi to polopatisticky lebo už fakt neviem čo vlastne chceš povedať.
krija napísal:vyrobcovia zbrani profituju ak sa ich matros spotrebovava (vid libyu),
krija napísal:slay nam veri, ze arabi budu cuvat do nekonecna, ze rusi a cinania budu do nekonecna cuvat pred nenazranostou USA a ich spojencov (stale pisem o jednotlivcoch)
krija napísal:"Voľakedy bolo jednoduchšie milión ľudí kontrolovať; vďaka technólogiám, ktoré teraz máme je dnes jednoduchšie milión ľudí zabiť."
Tak na začiatku sme sa bavili o svetovej vojne a hral si to na profit zo zbraní. Keď som sa spýtal, ktorý krajina si môže dovoliť vyvolať totálnu vojnu a čo by z toho mala, tak si prehodil rétoriku na jednotlivcov. Keď som tlačil ďalej zaplietol si do toho arabov a čínu vs USA a spojenci a stále si trepal čosi o jednotlivcoch. Až na koniec ako vždy sa ohradíš nejakým citátikom, ktorý už ale k pôvodnej otázke prd povie.
No povedz mi prečo sa tu hráš na mudrca a tajnostkára zároveň? To skôr evokuje, že len trepeš. Tak ak máš čo povedať, tak odpovedz konkrétne bez citátikov ako sám vravíš polopatisticky. Čiže k pôvodnej otázke upravenej o tvojich tisíc výhovoriek =>
Ktorá krajina (alebo jednotlivec, alebo čokoľvek) si môže dovoliť vyvolať svetovú vojnu (kde pod svetová rozumieme vojenský konflikt rozmerov aké mali vojny ktoré dnes označujeme ako prvá a druhá svetová) a konkrétne aký profit by z toho mala mať tá krajina (jednotlivec, alebo čokoľvek). Vysvetli mne biednemu mechanizmus toho ako to bude prebiehať, čo máš na mysli, o čom vlastne celý čas hovoríš. Máš neobmedzený priestor.