Dr. House
Re: Dr. House
Super diel, 7ma seria to u mna zatial vyhrava na celej ciare.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
neviem doteraz bola pre mna naj 5ta seria, na sedmicke mi jedine vadi ta mlada cupka, strasne cosi inac je to vyborna seria, a aj posledna cast stala zato
Spoiler
ja som len čakal ked boli v tom lesiku, a ona mu hovorila ako zabila brata a že jej nikto neostal kto ju zabije ( a hovorim si a teraz jej povie že on ju zabije a nič
)
ale nakoniec ma nesklamal
ale nakoniec ma nesklamal
dnes rozhodne zaujimavy diel... skoro som sa dosral od smiechu na scene so psom a sliepkou 
Spoiler
som rozhodne zvedavy ako sa to nakoniec vyvrbi s Mastersovou... dneska bola konecne znesitelna... a konecne zapadla
nj, este keby trosku zmenila imidz..
Spoiler
ten pes veru nemal chybu 
Spoiler
pes nemal chybu, ale tak 13tka je je 13tka, aj ked na Masters je stale nieco pekne
-
Janio
Zablokovaný
No Housa pozerám odkedy chodí na Markíze... Veľmi dobrý seriál (niečo úplne iné, ako Seherezáda
)
No a predpokladám, že to má viac sérií po X časti, ktoré sa mi nechce sťahovať, nie je nejaká internetová stránka, kde by som si ich mohol pozrieť ?
BTW - Dosť ma nahnevalo, že včera kvôli veľkej noci nedali Housa, ale Seherezadu o 20:00 pustili v poho
No a predpokladám, že to má viac sérií po X časti, ktoré sa mi nechce sťahovať, nie je nejaká internetová stránka, kde by som si ich mohol pozrieť ?
BTW - Dosť ma nahnevalo, že včera kvôli veľkej noci nedali Housa, ale Seherezadu o 20:00 pustili v poho
-
profik
Light Professional
Janio:urcite ti odporucam pozriet si vsetky casti. Myslim, ze po kvalitativnej stranke sa to neda porovnat so ziadnym serialom. Ved ktory serial si tak dlho udrzal vysoku kvalitu, ba aj kvalita dr. housa este aj kazdou castou rastie.
-
Janio
Zablokovaný
Ďakujem pryja, len rád by som si to pozrel od prvej série a prvej časti a z tej stránky to neviem zistiť
Profik áno chystám sa nato
Profik áno chystám sa nato
ale aj kvalita serialov je na inej kvalite, proste napríklad serial : dva a pol chlapa si dokážem pozrieť od prvej série aj 3xprofik napísal:Janio:urcite ti odporucam pozriet si vsetky casti. Myslim, ze po kvalitativnej stranke sa to neda porovnat so ziadnym serialom. Ved ktory serial si tak dlho udrzal vysoku kvalitu, ba aj kvalita dr. housa este aj kazdou castou rastie.
-
vendo
Guru
no co hovorite na dnesnu cast?
myslim ze smerujeme do podobneho konca ako 5tka
myslim ze smerujeme do podobneho konca ako 5tka
jo jo, bude to este zaujimave... stara Cuddy je riadna mrcha vypocitava 
-
Soviet
Darca
Spoiler
Hmm..Tak toto vypada na zaujimavy koniec serie
Potkany pokapali, co sa stane s Housom?.. ALe nakolko tam bola kludna hudba, tak tipujem, ze to nic vazneho nebude.
-
pryja
Darca
Jeden z najlepsich zaverov v 17.casti. Normalne som mala husiu kozu, ked to odhalili.
A trinastka mi tam ide na nervy, je nudna a nezazivna.
Uz som si zvykla na Mastersovu.
//chyba opravena, dakujem za upozornenie
A trinastka mi tam ide na nervy, je nudna a nezazivna.
loool akú mu zabil v tom bare
:D konečne 
-
R1k1nko
Darca
ale co ten potkan na konci ?:):(
-
Baly
Novice
vedel by mi niekto dat link na dr.housa online? posledne casti co idu teraz na markize nejako som nestihol 

pryja napísal:Jeden z najlepsich zaverov v 17.casti. Normalne som mala husiu kozu, ked to odhalili.
A trinastka mi tam ide na nervy, je nudna a nezazivna.Uz som si zvykla na Mastersovu.
Spoiler
no mne ta mastersova tak vadila, ze som chcel prestat kukat housa...potom som sa docital ze konci, takze parada
13. je paradna
mne tam pasuje strasne...
inac ja som myslel ze jak skocil z balkona tak je konec
dobre to urobili, som sa normalne bal 
13. je paradna
inac ja som myslel ze jak skocil z balkona tak je konec