Je samovražda riesenie ?
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
tak tak, verim ze samovrazda je dobra v tedy, ked uz nie je vychodisko. v situacii, kde cakate na velmi velmi bolestivu smrt, alebo ked mate velke dlhy a ohrozuje to vasu rodinu (aj ked neviem ci zrovna tu je to vychodisko)Spawn napísal:Samovražda riešením je.
Dobrá otazka je skôr, či je posledným riešením samovražda...
tazko povedat co a ako
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
presne, tazko povedat, ale vychodisko to v ziadnom pripade nie nie. Treba zit tak, aby sme k takymto vecam nemuseli dospiet. a ked pride choroba ci nieco ine, je to dane prirodou a s tym my nic nenarobime. Treba brat vsetko ako pridelammer napísal: tak tak, verim ze samovrazda je dobra v tedy, ked uz nie je vychodisko. v situacii, kde cakate na velmi velmi bolestivu smrt, alebo ked mate velke dlhy a ohrozuje to vasu rodinu (aj ked neviem ci zrovna tu je to vychodisko)
tazko povedat co a ako
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Najskor si precitaj co si pisal: ,,Ked sa clovek chce dobrovolne zabit, znamena, ze mu nikto nedokazal pomoct. Nikto, alebo nikto nebol na blizku." - z toho mi vyplyva, ze si tym chcel povedat, ze ho uz nikto nedokazal dostat z jeho problemov, nikto nebol v jeho blizkosti v tom case, ked skakal zo skaly... A moja reakcia k tomu bola taka, ze ked sa s tym nikomu nezveril a nikto o tom nevedel, tak ako mu mal kto pomoct???Les napísal:nemal som vobec nic pisat...
ked si vobec cital, co som pisal ja v teme, ktoru si zamkol.
to je prave ten hacik, ktory si neviem vysvetlit. Ale to je jedno, nechajme to. Mas pravdu.hojko napísal:Najskor si precitaj co si pisal: ,,Ked sa clovek chce dobrovolne zabit, znamena, ze mu nikto nedokazal pomoct. Nikto, alebo nikto nebol na blizku." - z toho mi vyplyva, ze si tym chcel povedat, ze ho uz nikto nedokazal dostat z jeho problemov, nikto nebol v jeho blizkosti v tom case, ked skakal zo skaly... A moja reakcia k tomu bola taka, ze ked sa s tym nikomu nezveril a nikto o tom nevedel, tak ako mu mal kto pomoct???
-
Nymphested
Zablokovaný
-
humanstorm
Medium Expert
Re: je podla vas sebevrazda riesenie ?
riesenie na co? vsak ked to chce spravit tak nech to spravi, pravdupovdiac nechapem ani preco cirkev vlastne odcudzuje samovrazdyNymphested napísal:je podla vas samovrazda riesenie ? co si myslite o cirkvi a ich reciach na toto tema.