Rozchodopauza rozchod

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lumir
King
King

Re: Rozchodopauza rozchod

Príspevok od používateľa lumir »

runes.. aby si si rok nepichol, ak nedodrzis co si napisal :D
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

inak ono ja ked nadtym uvazujem tak ona je fakt zmatena :-D bo hoci co o nasom vztahu zacnem hned ma zrusi ze ju to boli a tak. S toho dedukujem neviem ci spravne ze hoci si hovori ze to uz nece tak ju to vnutorne boli a nieje otom presvedcena :-D abo daky iny nazor. Sak ked daco skoncim tak si zatym stojim a netvarim sa jak ranena srna pri danej teme
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

proste chapem ze to bola mega laska, zasnubny prsten a podobne veci. ale kua nenechaj zo sebou zametat. maj svoju hrdost, svoju cenu. a hovorim ti vydrz nedoliezaj za nou ked ju chces ziskat. nech si slecna uvedomi ze je nahraditelna!!! ty za nou nemas co doliezat a toboz sa ospravedlnovat. chce to len cas. zi svoj zivot ako doteraz.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

:-D no sak ale to je ten problem kamo ona bola moj zivot :-D hehe ale fakt my sme zili uz v manzelsokm zvazku skola skola skola a pak spolu :-) takze ked odmyslim skolu ona bola moj zivot :-D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

runes ale to je zle pokial si nemal aj neake konicky... to si potom fakt bohvieco chlap nebol.... (no offense)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kamo prednou mal ale uz som roztoto :-D to telo uz neni co byvalo som bikoval hraval ultimate frisbee a tak vratil som sa k tym veciam ale uz kolena trpia a tak ja viem mam len 25 ale mam co to zasebou :-D rovnako som skoncil aktivnu sutaznu karieru v zachranarstve dosiahol som vrchol nemal som kam ist dalej takze uz ani to netrenujem tead akurat inych ked maju treing ale to je tak 3 hodky do tyzdna a ani to nie vzdy :-) no a potom su tu veci ako hranie na pc a podobne ptakoviny na ktore fakt nemam naladu

//autoeditácia príspevku (26 Apr 2011, 22:57)
BTW zasa volala zasa ignor a ted prebrala moju taktiku uz pise stylom "malinky neposlucha" :-D otazka je kolko jej to vydrzi a kedy sa nato vykasle a povie si on mi nenapise ja mu nenapisem a potom to bude len boj kto to prvy vzda :-D ja bud cakam na to chybas abo cca 2 tyzdne ked to bude viac ako 2 tydne tak to uz asi nema zmysel

//autoeditácia príspevku (26 Apr 2011, 23:07)
bike xc, plavanie ultimate frisbee, frisbee freestyle, lezenie, plavanie, prva pomoc, predtym bikros a cyklotrial ale to som skoncil davnejsie, pak som este behaval, pustla pilotovatelne sarkany, fotil som, a este potom veci ako zbieranie figurok auticok ..... poznas dakoho kto mal prerezane krcne svalstvo 20x zlomene koncatiny natrhnutu achilovku zapalene slachy vzadu na kolene, zapalene okostice, ma v zapasti pohyblivost okolo 400 stupnov :-D hehe bo ak ne tak uz poznas mna :-) a to tu boli este take mensie zranenia ako dotrhane brucho povrchne dake prstiky polamane na nohach a somarinky. To len aby si chapal preco som s polovicou sportov prestal bo prinej som nemal az taku potrebu a telo ochablo a neni mudre ho zacat zatazovat. Za cal som trosku behavat a hned ma bedro ondi, rovnako ultimate som zacal znova hrat tam mi zase koleno rupe tak hram len tak a na velke turnaje z teamom nechodim no a plavanie heh to by som cel zasa dostat do svojej formi ale to ide mrte do penez 3€ za bazen 3x do tyzdna neni zrovna zadarmo
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No vidíš. Z "nevypisuj mi bubo, vážne" sa behom pár hodín stalo "malinky neposlúcha". Len v tom pekne pokračuj.
A na odľahčenie - k tým koníčkom ti doporúčam "takovou atypickou" - sbírat figurky slonu :smt047
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no ale je ona tvrdy super bo potom uz nenapisala ani nadobru noc ani nic a to sme zvikli pisat uz ani nesnazila nic :-S je mi jasne ze to tazko berem len mi strasne chyba buchta buchtovita moja :-(

//autoeditácia príspevku (27 Apr 2011, 8:43)
pred chvilou na gmail chate
preco si mi nedvyhal. :( ach. yoda je strasne divny. ale strasne. jak keby to bol iny psik.
ufff podctivy ignor ale ide ma roztrhnut, bojim sa ze to nebude mat efekt ktory ceme chlapi :-/
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

bude, toho sa neboj.... este den pockaj a uvidis... a ak to nevydrzis tak napis len nieco v style: "preco mi to robis ked ma nechces?"
podla mna sa byvaly neoslovuje slovami malinky ani bubo... takze by som sa nebal toho ze nedosiahneme ocakavany efekt - je totiz teraz strasne zmatena ze o co ide...

alebo cita tento thread a ozvala sa v nej zenska hrdost a bude hrat nedobytnu aj ona... v takom pripade je to beznadejne v prdeli, lebo ani jeden z vas neohne svoju hrdost kvoli spolocnemu vztahu - aj ked ak to cita tak by sa mala uvedomit ze chlapa treba milovat a nie si z neho robit psika na voditku...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dalsie male vytazstvo :-D pred 2 mesiacmi si moja bublinka zrusila konto na FB a chodieva kukat cez profil nasho psika. Momentalne hlavne mna hehe od vcera obeda som nic nemenil. Za ten jeden a pol tyzdna necela kuknut ziadnu nasu fotku. Ted som sa prihlasil a lajkla fotku de sme seci traja a strasne stastny, vam to mozno pride hlupe ale je to velky krok za prisla kukla a este aj lajkla :-P bo ta fotka sa otrcala malemu na nastenke aspon tyzden a totam bola uz vela krat odvtedy

BTW otazka, dneska ma ist do kina s kamaratkami, je dobry napad ju sice ignorovat ale pocas jej nepritomnosti jej zasa nehat doma kvetinku ale nadalej drzat borbika mlcanlivost ???

//autoeditácia príspevku (27 Apr 2011, 9:26)
malinky je oslovenie psika bubo som ja
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ZIADNA KVETINKA!!!!!!!!!!!! POCHOP KONECNE ZE SA S TEBOU NEMOZE HRAT!!!

alebo ta miluje a je ochotna na tom vztahu makat aj ona alebo sa to neskor aj tak rozpadne lebo na vztahu MUSIA makat obaja - sam na to proste nestacis!
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ale tu islo o tu myslienku ze ignorujem ta ale stale ta milujem abo co :-D proste vyjadrit ze premyslaj trubka premyslaj bo cely jej problem je to ze nad nami nepremysla a potom jasne ze sa nikam nedostaneme heh ach jo ja ju cem naspat
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Lenže ona nezačne premýšľať po tom čo jej tam necháš kvetinku... :roll:
Kurnik, chlape! pochop to že si ťa maximálne omotala okolo prstu.. Na jednej strane ak jej napíšeš Ti hovorí že , nepíš jej lebo ju to otravuje, ale na druhej strane na to čaká a vie že to spravíš... Hrá sa s tebou!!!... takže ak si vydržal jej nenapísať, tak vydrž ešte aj teraz ... nepíš jej, žiadne odkazy ani v podobe kvetov... Musí dojsť na to, že sa skutočne niečo deje, a keď ju ty budeš ignorovať tak by mala prísť na to , že ak sa aj ona neposnaží jej "hranie" sa skončí skutočne rozchodom...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lenze ona to tak bere ze rozchod heh predcerom mi to zadelila ze bubo my sme sa rozisli ja ti to nemusim hovorit a bla bla bla
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

to by som az tak vazne nebral kedze prstienok nosi a ak to mas zobrat vazne (aby sa uvedomila) tak potrebujes cas na zregenerovanie sa po vztahu cize predovsetkym IZOLACIU od objektu ktory ti sposobuje bolest (cize od nej)

pochop ze z tohto existuju dve cesty:
1. uvedomi sa a vrati k tebe s ospravedlnenim sa a ty sa nauc byt na nu aj zly a budete v pohode
2. rozpadne sa ti vztah ktory ta v podstate dusil (lebo chlap bez konickov je zloba sama o sebe) a ty po prekonani post-vztahoveho temneho obdobia budes schopny najst si lepsiu
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hmm na jednu vec sme nemysleli a to co sa stalo. Co ked ju stretnem :-S error ale tak drzal som sa statocne ne :-D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

a co sa stalo ked si ju stretol? hadam si sa jej opat nehodil k noham? lebo ak ano tak necakaj ze sa vrati....
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nie. najprv prisla najlepsia otazka "dakto ti poradil ze ma mas ignorovat ze" nieeeeee ehm ale uz vidis aky to je pocit ked neodpises ty mne :-D
Ted sme popisali na gmail chate troska a bolo dusno. Dal som jej precitat valentinku spytal ci to myslela vazne ona ze hej. Ok tak som zobral kalendar reku od toho listu po rozchod 7 tyzdnov pricom 7 bol rozchodovi a cely sme spolu neboli takze 6 pricom predpokladam ze kriza netrvala od dalsieho dna cize urcite to nebolo 6 tyzdnov takze menej ... takze berem ze ma nemilujes ale to mi teraz nehovor bo najprv ma musis stratit aby si to povedala odsrdca. Takze kolko mohla trvat ta kriza je otazka nanu osobne si myslim ze tak 2 tyzdne mohla i ked to neprijme bo to by z nej robilo uplnu trubu bo len truba zahodi 2,5 roka koli 2 tyzdnovej nepohode. Je to cele na chmula a zacianm sa zmierovat s tym ze som prisiel o frajerku a snubenicu v jednej osobe. Este som nanu pritlacil a vlastne ju roztlacil o zem a definitivne neni a nebol tam ziaden pamprdlak a ked som ste viacej potlacil ze ted jej je jeden troska sympaticky ale neriesi ted absolutne nikoho hehe neverim tomu neviem preco podla mna s nim chodi vencit krpca minimalne pravidelne mamrndik jeden juaaaj
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

no mal si skor prisne povedat nieco v zmysle: "Rozsisli sme sa a nemame si co povedat!" ,ale tak uvidime co este z tohto bude... ale z toho ako sa sprava mi vobec nepride ze by bola si stala za rozhodnutim nechat ta....
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Pocuj, ty teraz pijes tieto dva tyzdne, alebo to aj v reale sa takto vyjadrujes a vystupujes? No offense, ale prides mi aj recou a aj tym pristupom k nej nie moc na 25r., akysi neskuseny alebo ako by som to povedal(nechap ma zle, pisem konstruktivne-teda snazim sa), proste nechapem ako si mohol ziadat zenu o ruku, ked by vas podla mna polozila prva po-polrocna manzelska kriza. Alebo to na tebe mala mozno prave rada, tu detskost a chlapcenskost, ja neviem len sa pytam :)
Zamknuté