Rozchodopauza rozchod

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Jedy
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Rozchodopauza rozchod

Príspevok od používateľa Jedy »

ja by som tomu "mamrdnikovi" rozbil gebulu :D
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

asi aj ja :) sice zato zrejme nemoze ale tak nejak vyventilovat sa treba
a kedysi sa aj tak bojovalo o zeny ;)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hehe to by nic neriesilo ja neviem ci ju bali abo co proste zacala chodit von s dakou partiou a asi sa jej tam dako zalubil dakto ale len v zmysle sympaticky ale ci ju on dako pokusa abo to je cisto v rovine hmm ten je pekny a neriesim to neviem. A asi ani necem vedet.
Mne to cele pride strasne na hlavu jednak to je sposobene tym ze to nadmerne prezivam ale aj ked sa odosobnim ako divak a cele nato kukam bez citov tak krutim hlavou. Jedno je iste ted sa vratit nechce a ani tak skoro nebude chciet pretoze ma nemiluje ako vravi, nato som jej povedal " to nemozes vediet lebo si este omna neprisla to mozes povedat ked budes mesiac bezomna" a svojim sposobom sa s tym stotoznila. Inak cela moja neviem kolko hodinova ignoracia nemala ten spravny efekt ako sama povedala, skor som sa bala ci sa ti daco nestalo. Tu kuleho s tym aby som jej chybal musime uplne inak riesit a to tak ze normalne sa porozpravat vyvencit maleho a povedat jej ahoj a spustit ignoraciu proste odist a neozvat sa ked daco bdue cet sama napise bo vcera som stichol v strede rozhovoru.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ach chlape. Nie, že ti to niekto poradil. Ale či ťa lubi a chce byť s tebou. Tak znie otázka a to si jej mal povedať. Zasa si sa vratil o krok späť. Ale na druhu stranu. Si sam sebou. Ak toto neprehryzieš, tak je to možno lepšie, lebo ako píše srnec, tak v manželstve by to bola možno ešte väčšia katastrofa.
Niekto ti sice môže dať radu, ale scenar ti niekto nenapíše. Na to sme každy iní. Vždy to "zahráš" podľa seba, ako to cítiš.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ono ta ignoracia zabera vzdy, stale a vsade. len ti dava testy ci to naozaj myslis vazne. Boze chlape, nasi predkovia lovili mamutov za pomoci papekov tak ukaz ze mas odvahu aj ty a kua uz ju ignoruj ale na totalku!!!
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

vole uz vazne ser na to... robis pred nou zo seba uboziaka.
.
kludne jej napis nieco v zmysle: "Ked budes chciet, vies kde ma najdes... no polovicne riesenia neprijimam." ..a koniec. Ziadna dalsia komunikacia, prezvanacky, kvietocky, sms-sky, chatovanie. ked ta bude chciet, tak sa dostavi osobne.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Chlapi čo to nechápete, určite ste aj vy mali niekoho, koho ste mali ľúbili a nechceli ste sa ho len tak vzdať a zahodiť vzťah. Aká hrdosť, srať na ňu, nebalíš no snažíš sa nájsť nejaké riešenie aby to bolo oukej. Podľa mňa sem hrdosť nepatrí, tu sa majú dvaja podržať, niečo vymyslieť. Kámo tu to však tiež nevidím inak ako to nechať plávať, neignorovať, kecať no len tak lajtovo, iba keď sama napíše, prosiť sa to nemá cenu :) .
Peter_Retep
VIP
VIP

ale ta ignoracia ozivi zaujem.....
Frikso
Darca
Darca

bindo011: Až si týmto prejdeš vo vzťahu, tak pochopíš, že to, čo si napísal povedie akurát tak k rozchodu a k jej spokojnosti.
To, čo si napísal v prvej vete, to platí pre ňu dvojnásob. Preto tvrdá ignorácia zaberá.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

chlapi kto sa citi a chce to cele vediet tak tuna v prilohe je to mega dlhe ale je tam vsetko :-D
Prílohy
dvaapolroka.doc
(112 KiB) 88 stiahnutí
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Prešiel som si tým a je to nenormálne trápenie... ak ti na nej záleží, je to všetko kus iné. Viem že všetky sú "nahraditeľné" no predsa, ťažko sa vzdáva niečoho čo máš rád.
Frikso
Darca
Darca

Preluskal som si ten príbeh (ten začiatok som len prebehol). Z toho, ako sa zrazu zmenila mi to trocha pripadá, akoby jej niečo pomiatlo hlavu. To, že v tom je iná osoba si už vylúčil, no možno to nie je vecné. Či cez tie noci, čo chodila kade - tade to niekde nezaiskrilo s random človekom a vzbudilo to v nej myšlienku, že predtým, než sa ti zaviaže by si chcela ešte užiť mladosti. (ten príklad so známymi, čo sa rozchadzali a schadzali, atď..).
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Frikso napísal:bindo011: Až si týmto prejdeš vo vzťahu, tak pochopíš, že to, čo si napísal povedie akurát tak k rozchodu a k jej spokojnosti.
To, čo si napísal v prvej vete, to platí pre ňu dvojnásob. Preto tvrdá ignorácia zaberá.
ale na ako dlho? s tym ignore, v podstate to nieje nic ine nez utok na ego, zacne sa zaujimat co je vo veci, vydupe si pozornost a uspokojene sa zasa vrati do starych kolaji, zaujem vyvolany tymto sposobom je vzdy iba chvilkovy, pokial tam nieje zakomponovana aj laska, nijako nemozes vyhrat
inak, rozchod casto byva to najlepsie co sa nam moze prihodit, no to vecsinou zistime az po dlhsom casovom odstupe .. ale to mu je asi teraz prd platne ..
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

heh no neviem skor jej mozno zachybala sloboda, ale to by nezmenilo milujem ta na slabe lubim. Hmm daco sa tam udialo v tomto smere otazka je ci moja chyba abo to proste prestala citit, na dakej tretej strane som pisal o svojej krize a ja bych ovedal ze ona mozno zaziva to iste teraz ja som tam popisal svoje pocity ake som mal...
BTW kukol si video z linku :-D hehe

//autoeditácia príspevku (27 Apr 2011, 23:41)
lol tak ja ze sa idem utrapit trosku kuknem video a uvedomil som si jednu vec :-) vela ludi marozne delenie a chapanie slova lubim milujem mam rad. Pred par dnami mi povedala lubim ta ... troska pricom prveho 3/4 roka sme sa len lubili zamilovali sme sa fest az v lete na dovolenke meheh teraz uz lubim nestaci aby sme s toho spravili milujem juaaaaj no nic proste chce byt sama sama sama sama runesko pochop to ce byt sama :-D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

prepac ale zacinam mat z toho pocit ze ti z toho jemne zacina svitorit :) vzchop sa clovek ,bez na nejaky festak s kamosmi a uzite si to :) mozno sa ozve ,mozno nie ,ved ide leto ,najlepsia sanca niekoho najst :)
Peter_Retep
VIP
VIP

mne po rozchode pomohlo obhanat sukne - a stale pomaha :D skus to aj ty aj ked velke sance tomu nedavam ked pises ako na tom si
Jendy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Jendy »

Frikso napísal:bindo011:...a k jej spokojnosti.
A neni nahodou prava laska o tom, robit toho koho lubis najstastnejsim clovekom na svete, teda v ramci tvojich moznosti? Je sice pravda, ze som mlady, ale ignorovat niekoho koho mas rad, kvoli tomu aby o teba zacal mat znovu zaujem sa mi zda hlupe. Nie je lepsie sa s nou porozpravat (predtym si sam zhodnotit ci ju mam este stale tak rad) a povedat jej, ze aj ked ona ma tak rada mat prestala, ja ju este tak rad mam.... Mozes si potom vybrat podla mna dve cesty, bud ju teda poprosis, ked ona v tom buducnost nevidi, ze nech ta necha, ze tebe je z toho smutno a blbo alebo si vybrat tu tazsiu cestu a byt pri nej, mozno aj ked len kamarat, ale ked ju ty este stale lubis, tak ti pojde o to aby bola ona stastna... Aj ked to odputavanie od nej bude v tom druhom pripade trvat o hodne dlhsie a bude tazsie
Moje 2 centy, nemusite suhlasit, ale chcel som to som dat :P
Peter_Retep
VIP
VIP

Jendy kolko mas rokov? lebo podla toho co pises sa mi zda ze nemas toho dost odzite na urovni socialonych vztahov (ano aj vztah muza a zeny zalozeny na intimite je socialny vztah). Vztahy medzi muzom a zenou su specificke: na jednej strane zenske hlasaju ze su emancipovane a podobne srandy (co vieme ze nikdy nebudu :D ) a na druhej strane hladaju k sebe ochrancu, chlapa o ktoreho sa opru, ktory bude za nich doslova robit rozhodnutia a ktory im bude poskytovat emocie a nebude sa spravat ako slaboch (napr to ze do nej v kuse bude busit nech mu povie na com je - nie je si isty sam sebou, preco ma byt teda zena s dotycnym). moze sa ti to zdat pritiahnute za vlasy ale takto to funguje uz peknych par desatroci. a prava laska neexistuje - existuje len laska ktora je zalozena na kkompromisoch. (k tomuto nech sa vyjadria zenaci ako jin alebo lumir).
Jendy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Jendy »

Hej, mam len 17 :P vsak uvidim, kam sa s tymto nazorom dostanem :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hehe do takych s... ako ja :-D
No storry pokracuje precitala si ten dokument tiez, poslal som jej to s tym nech mi povie co som zle napisal nech to opravim. Po precitani mi napisala ze som ju tam vykreslil ako kravu co ma podvadza robi mi zle a ja ako chudacik co zanic nemozem. Potom ju dako pesla zla nalada a asi sa jej to nechcelo riesit cez sms tak rovno zavolala, bol to taky celkom bezny telefonat bez emocii. No ot neni podstatne :-D. Potom si sedim pobede na gmaily a zrazu chratovacie okno z jej menom vyskoci, tam "ahoj co robis" 2 minuty nic "to ma akoze igroujes???" nignoroval som len som si to nevsimol, kym som stihol odpisat odhlasila sa no nastastie sa prihlasila znova a napisal som jej ze som ju nevidel bo mam cviko. Potom sa spustila konverzacia, pricom som spravil mozno hlupost a to ze som jej povedal ze som rad ze si napisala prva ze ma to potesilo. Nato mi povedala ze "ale nevysvetluj si to zle" ja jej ze neboj v pohode. Nepripisoval som tomu velku vahu. No pred cca hodinou zvoni telefon a kukam jak vyorana mys tam jej meno WTF sak sa nic nedeje co ce huh. Dvihnem a ona spusti "kedy si bol s malim na tom lieciku proti kliestom kedy tam mam ist znova" zacal som pocitat a vravim o 2 tyzdne . Zavladlo ticho troska tak reku skoncim to ja tak som potlacil tuzbu sa s nou este zhovarat a hovorim ok papa bubo, a nato nie pockaj som ta chcela pocut. Potom sme klabosili este ale ufff jak mi bolo dobre. Otazka je ci jej zacinam chybat ako Bubo abo ako len kamarat. Hmm podla mna sa natom podpisalo to ze vcera konecne sedela doma a nesla nikam. Len tolko som vam cel povedat :-D
Zamknuté