Liga majstrov

O športe...
DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Liga majstrov

Príspevok od používateľa DanielDevil »

úplne zbytočný zákrok Pepého, tak isto aj Adebayor mal ísť podľa mňa von, keď nie za ten zákrok čo mal žltú tak mal dostať žltú aj za podobný zákrok na Puyola o pár minút skôr, prvý polčas bol hrozný druhý o zlomok lepší...
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

prvy polcas som takmer prespal a v druhom to bola jedna perla za druhou :D padali jedna radost...to ci pepe mal dostat cervenu si nedovolim odhadnut ale Mourinho si za tie svoje krasne gesta ktore asi doma fakt poctivo trenuje asi nic ine ani nezasluzil...
na toho pedra pri tej sanci kde dorazal hlavou ten obranca pekne dupol... :sly: ked vystriedal Pedra tak Afellay to tam asi z tretej akcie fajne potiahol a nebolo ocom...druhy gol bol teda riadny :) ale kebyze pride na zaciatku zapasu za vyrovnaneho stavu tak by bol este o 1 jedenastinu lepsi...
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Hlavne, že tam asi 10 minút knučal na zemi. Ho len šuchol kopačkou, na žltú určite, ale červená ...

A k futbalu môžem povedať iba nuda, nuda, nuda. Horší zápas som videl tak v našej lige.
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Barcelona si vyplakala výhru

lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

lebo hraci realu nepadli len-tak, ze? :D akurat, ze rozhodca bol, aky bol...a povedzte, ze vy by ste na ich mieste nerobili to iste...raz som sa chcel priznat k ruke z ktorej som dal nasledne gol, ale ked som videl ako vsetci kricia, tak som proste nedokazal a pri tej atmosfere aka je tam to musi byt este ovela tazsie...keby sa okolo vas tocili take peniaze tak by ste padali este s vacsim nadsenim ako oni :) btw ak im trener povie, aby ich vykartovali, tak proste robia co sa da...taktika splnena a nikoho nebude o 10 rokov trapit ako vyhrali...
jerichoo
Light Star
Light Star

nejde o padanie, ale ide o to trápne teatrálne plakanie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Za toto by mala dávať disciplinárka min. 3 zápasové dištance. Prečo sa tak nedeje ?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

To uz je ozaj vysmech. Chyti ho za golier a on sa drzi za tvar ako by mu kudlu do oka vrazil. Chudaci. A to nemyslim len Barcelonu, ale defacto celu Spanielsku a Taliansku ligu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Áno, aj v Serii A sa dosť simuluje, ale nie až takto. Toto je už vrchol a devíza Španielov. Taliani si aspoň chytia nohu, nie zakaždým tvár. :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

lol niektore komenty...ze na hru barcelony sa nedalo pozerat? co hral real? ani loptu nemal na kopacke.
za taky faul ako bol pepeho som videl uz X-krat, ze rozhodca dal z fleku CK, takisto ako ZK..je to na jeho posudeni a vzhladom k tomu, ze to bol zakrok na utocnej polovici, prisiel mozno o sekundu neskor ako mal a pepe hral agresivne cely zapas, sa mu vobec necudujem.
adebayor mal ist pod sprchy tiez.
na messiho akciu sa vsak nijako vyhovorit neda :/
jerichoo
Light Star
Light Star

Taktika Barcelony bola čo najviac držať loptu na kopačkách, na vlastnej polovici zväčša a raz za čas skúsiť nejakú akciu. Taktika Realu bola agresívne napádanie a po zisku loptky rýchli ťah na bránu. Vždy sa nájdu taký odborníci na futbal, ktorý na jednej strane nazývajú hru Realu beton a na opačnej strane odborníci z opačnej strany nazývajú hru Barcelony ako nudné prihrávky na vlastnej polke.
Vec uhlu pohľadu a uhlu zaslepenosti.

Guess.whoo ty si pozri video Pepeho zákroku a ked budeš tvrdiť, že to bolo na červenú tak sa nemáme o čom baviť..

Messiho akcia bola absolútne geniálna, ale len ťažko by k nej došlo za vyrovnaného stavu.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Pepe nezasiahol nohu ale za ten spôsob, akým šiel do súboja si kartu zaslúžil. Barcelona si zaslúžila aj 2-3 za filmovanie. Na to, že hrali vraj dve najlepšie mužstvá sveta bol futbal na grc.
hughito
Redeemer
Redeemer

Pepe nezasiahol nohu ale za ten spôsob, akým šiel do súboja si kartu zaslúžil.
Ako si môže zaslúžiť kartu za to, keď sa protihráča ani nedotkol ? To sa bude trestať aj za skryté úmysly či myšlienky ?

Bol kontakt ? Nebol. Tak aká červená karta ? Max. odpískať "faul", aby sa nepovedalo.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

t0m4s3 napísal:No to je zase grc co hra Barca, oci z toho bolia
Lebo Madrid hral uzasne.

Zapas bol slaby samozrejme, dosledok Mourinhovej taktiky plus prislisna opatrnost ktora je tak tipicka v tejto faze LM. Neni sa tomu co cudovat.

Rozhodca robil chyby jak na jednej tak na druhej strane, pady Di Mariu boli rovnako teatralne ako Busqetsove.

Vylucenie Pepeho bol opet dosledok Mourinhovej taktiky, ktora bola o tom supera co najviac napadat tvrdou hrou, neni nahoda ze vzdy jeho mancafty dostanu proti Barcelone cervenu kartu.

Mourinhove vyroky na margo tohoto su smiesne, chce azda povedat ze Barcelona ma podplatenych rozhodocov? Nech si spomenie na minuli rok kde rozhodcovia prave proti Interu neuznali Barcelone regulerny gol v zavere zapasu.

A este taka malickost k Pepepu

Ten hrac nema vsetkych pät pohromade.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Aj ked som zaryty fanusik Realu (tu na fore mozno najvacsi :) ), musim suhlasit s tym, ze Pepe je psychopat. To uz niekolkokrat ukazal
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

hughito napísal:Ako si môže zaslúžiť kartu za to, keď sa protihráča ani nedotkol ? To sa bude trestať aj za skryté úmysly či myšlienky ?

Bol kontakt ? Nebol. Tak aká červená karta ? Max. odpískať "faul", aby sa nepovedalo.
Neviem čomu sa čuduješ, bežne sa píska aj takýto úmyselný pokus o zákerný faul aj keď mu to našťastie nevyšlo, či radšej počkať pár minúť nech mu zlomí nohu a potom ho poslať pod sprchy? :roll:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hughito - nastuduj si pravidla najprv. aj za pokus o nebezpecny zakrok sa dava karta.
jerichoo - ako som napisal, bolo to na posudeni rozhodcu, ci da zltu alebo cervenu. urcite chybu neurobil
hughito
Redeemer
Redeemer

Odkiaľ viete, že išlo o pokus o zákerný faul, alebo pokus o nebezpečný zákrok ? Išlo o pokus zasiahnutie lopty, čo sa aj stalo, kontakt nebol žiadny. Keby ten šašo nevyletel ako handra, neurobil 10 sált a piruet, tak by sudca max. tak odpísal ako faul.

Tomu šašovi by som dal min. 3 zápasový dištanc.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

stale nedoslo? islo o ten sposob akym do suboja siel
hughito
Redeemer
Redeemer

Ok, tak mu mal dať max. žltú, ale určite nie červenú. A stále nechápem, čo môže byť nebezpečné na tom, ak niekto ide aj tvrdo, ale priamo na loptu.
Napísať odpoveď