Rozchodopauza rozchod

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Rozchodopauza rozchod

Príspevok od používateľa cORP. »

je* na nu ,ked ta nechce nech aspon netraposi s ko*ot a nech ti da konecne pokoj !!! fakt ako tak citam tieto jej natahovacky tak ma to za teba vytaca :(
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Vacsiu kravinu, ako odpudzovac proti kliestom pre psa si nemohla vymysliet ako zamienku. Potrebovala ta pocut, mal si jej este nalozit. Vyuzit prilezitost a otocit kartu. Mal si si teraz zobrat ty oddychovy cas. Ze ta ranila, ty si to so nou myslel vazne, prsten, pes, spolocne prezite.. atd. Je sama doma, nech premysla.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ked nebola debata o tychto veciach si na najlepsej ceste. VYDRZ. NETLAC NA PILU CHLAPE! ona sa ti vrati len si musi utriedit myslienky. casom zacne mysliet na to ze kua ved som stratila to najdolezitejsie co som mala, bolo mi s nim dobre....treba len vydrzat :)
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

celkom zaujmavy pribeh...sice neviem ako sa citis ale asi sa bojis ak by ste sa skutocne rozisli...ale poloz si otazku ci vydrzis s takym clovekom vo vztahu ci v manzelstve...myslim osobne tak ma neukamenujte, dost ze ma ukamenuje bakalarka :D , ze ked som vo vztahu s niekym dlhsiu dobu mali by sme si dost rozumiet a ist jednou cestou...a hlavne vedeli riesit problemy, mne tvoj vztah pride ako pubertalny...v takej situacii je urcite vela ludi, ale treba sa mozno na to pozriet s inej strany...ako to raz povedal moj profesor na skuske: skuste sa nad tym zamysliet...D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

tiez si myslim ze ak ta chcel a pocut tak je to dobre znamenie... proste este chvilku vydrz... potom sa spytas ze ci ta chce alebo ci je ochotna o teba prist... lebo z tohto kamaratstvo minimalne rok nebude...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

bah trpezlivost ruze prinasa :)
mam taky pocit ze sa to ubera dobrym smerom...nj nemozes byt stale dobry lebo potom si nezaujimavy

//sosol som si ten dokument ale este necital, precitam potom ako pridem zo skoly...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ani ho necitaj :-D kukni to radsej tuna
http://runes.blog.sk/detail-nekonecna-l ... 36aad45d07
je tam doplnenych par veci aby to nebolo len onej

//autoeditácia príspevku (30 Apr 2011, 1:49)
ok takze je to v ... je v tom treti :-D nechcite vediet ako som to zistil ale je v tom na 75% bo je tu variant ze je to len kamarat akurat ze zatial len kamarat

//autoeditácia príspevku (30 Apr 2011, 3:38)
OK detektiv runes patocka to rozlustil je v to mtreti pizizlik super tesim sa ueeeej a ja jej jak taky chumaj verim to je svina to sa ani inak nazvat neda doslovne do oci sa mi smeje a do ruky se..re ..... btw zajimavi pocit ulavy mega nasratosti a chut kolabsu na jazyku
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Hej, hlavne ze ked sme ti to tu hovorili tak nee, ani bohovi, len jej treba fotku ukazat :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

serem fotku, trafena hus zagagala ja s tym jej novym mam kamaratku spolocnu a jak som mal to podozrenie tak som hodil status na FB ze 2 proti 1 to to rovno mozem vzdat a ona trubka napisala neboj je v dobrych rukach a vtedy mi zaplo a rozputala sa siet sprav telefonatov a podobne heh zajimave cele toto juaaaj mam chut daco rozbit abo dakoho ale to by nemalo zmysel. Prva reakcia sesternice co chodi z mafosom " mam ho dat rozbit" hned by som povedal ano ale co to ma za zmysel ze bude dade sedet na are ona je ta zla nie on :-(
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Runes: Vedel on ze je zadana?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vedel cely cas
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

to mi je luto, mohla byt aspon taka slusna a povedat ti to hned
no urcite nie je dobrak ked vedel cely cas ze je zadana, nie je to ten leader kapely?
uz na nu zabudni a bez sa von nejak odreagovat, vybit nervy
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

tak... pozbieraj posledne stipky hrdosti a posli ju do pi*e...
.
taka si nic ine ani nezasluzi. hlavu hore a nenechaj sa znechutit - nie vsetky zeny su take (vraj:)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kamo citovy chlad vomne :-D posielat ju nikam nebudem ale tot posrala najvacsim moznym sposobom akym mohla. Este mi tu terazo ndi ze rpeco to riesim verejne na FB nastenke heh sa boji ze sa seci dozvedia onej bo seci tukali na celo ze ako to ze sme sa rozisli. No tak nech ju teda seci spoznaju ja to mazat nebudem kto chce nech si precita, a uz len cakam kedy mi napise jej sesternica ze ako hehe tak jej poviem ako nech aj jej rodicia vedia co si doma chovaju. Necem sa pomstit to nie ale cem ju len ukazat aka je. Nech to seci vidia a nech jej tato nehovori ze ja som si uvedomil co mam az ked som to stratil nech vidi ze ja som to vedel cely cas no ona nechape co zahodila. Uff svojim sposobom sa mi ale neuveritelne ulavilo ja som 2 tyzdne hladal chybu v sebe a ona tu fakt nebola a zaroven mi je jasne ze uz moja nebude a srdco stichlo a spachalo asi samovrazdu ale proste je ticho a to je to najlepsie co moze byt :-D ice cold baby ice cold killer :-P
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

este jej posli link na tento thread :) a hlavu hore, zeny byvaju nevyspytatelne ale nastastie je ich dost aj normalnych :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Na hojkarskom stretku jedno poldeci na mňa ako pozornosť klubu, ktorého si sa práve stal právoplatným členom. :D Mne toto byvalka urobila po 4,5 roku. Vďaka bohu, že ten jej bulo mal verejny profil na FB, z ktoreho som zistil, že tá <-> ma ťahala už pekný mesiac za nos. Tie jeho statusy perfektne, jak lego zapadli do tých divností, čo sa v tom období diali.
Pošli ju s chuťou tam, kde chodieva len úd a viac sa s ňou nebav. To si presne zaslúži. Svedomie ju bude pekne, jak likožrút hlodať zvnútra.
Za chvilu jej to dopne, že čo vlastne spravila. To ešte len bude cirkus, plač, prosby.. :smt117
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kuva chlapi ale ja som abstinent :-/ a keby som si dal to pol deci tak asi rovno pod stolom lezim :-D. Sak nam zatepluju barak a cely balkon umna. Kedze furt dakto dostava flase ale naopak nema to kto pit tak tu mam asi 3 prepravky chlastu s toho jedna viacmenje tvrdy chlast. Sak ja by som bol nadraty jak svina cele dva tyzdne lenze mne to tu len zavadza :-S.

JJ dopne jej to ted som sa bavil s kamaratkou co sa prihlasila po velmi dlhej dobe skoda bo vraj s nou volavala a kamaratka to vedela, ze asi mesiac nadtym uvazoval teda 2 tyzdne bo ze asi pred mesiacom jej koli tomu volala 1x. No a ze stale jej hovorila ze nech kasle nato ze to bdue s nami dobre ze to len kriza no nepocuvla ju a skoncila to. Uprimne si myslim ze tento vztah jej fungovat dlho nebude bo ma velmi velke vycitky prinom koli mne mam pocit ze asi padla trosku na dno. Proste to ze som to zistil a nepovedala mi to sama jej stavu moc nepomohlo zato mne to v tejto situacii hraje do karat. No nic blbe prenu bo keby sa s nim nedala dokopi ale by to len bolo take dake oblbovanie tak sa vratim ale potomto uz ani za svet. To vnimam ako najhrubsi podvod to jak keby sa s nim vyspala ak sa aj nevyspala heh no jedno uz dufal som ze sa to urovna no je to v ... skoda. Kazdopadne diky za rady chlopi a za podporu heh napisem ked sa rozpadnu ak sa rozpadnu :-D prajem jej nech je stastna ale nie s tymto mamrdnikom co mi ju ukradol to sa nerobi ty HAJ.EL ak to nahodou citas

//autoeditácia príspevku (30 Apr 2011, 13:11)
btw uz jej hram na city bo pisala daco ze vie ze sa jej cem pomstit a tak a bla a ja "bubo preco by som sa ti cel pomstit ved ja ta milujem ja ti zelam len to dobre" meheheh a vypla telefon ale je ok volal som z jej bratom len ju to asi polozilo
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

:? oh shit... a nevravela som to hneď v prvom mojom príspevku, že niekoho isto má ???
Chlape teraz hlavu hore... zabudni na ňu čo najskôr, a hlavne nechaj pomstu pomstou, a neklesaj na jej úroveň... proste mala ti úprimne povedať čo sa stalo, a neťahať Ťa za nos... Choď sa von vyluftovať, zober kamošov, (kuknite trebárs hokej) a bude dobre.... Držím Ti palce ... :smt048
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

jej uz sa nam telenovela kristalizuje :D runes tvoj majetok ze ti ju "ukradol?:) chlape ty si na nej normalne zavysly jak na heroine .. viem dva roky sa nedaju len tak vymazat(aj pre nu) ale co spravila take strasne? zakukala sa do niekoho ineho, to sa nikomu z nas nestalo? dost velka pravdepodobnost ze si s tym novym dobre nabije hubu, zacne porovnavat a zisti ze spravila obrovsku hlupost .. a mozno nie, ono az pri rozchode sa vzdy ukaze pravy charakter cloveka:)
tak si to z bilancuj, pretoze to co vyrabas na tom fb je len primitivna pomsta a mozes si nahovarat co chces ..vies ked mal chlap u mna aspon iskierku nadeje, zeby sa predsa urovnalo a vydal sa pod cestou, skoncil u mna na dobro .. radsej na sebe zapracuj, prekvap ju - namiesto zatinania zubov, ak ju chces spät ..nech sa nestaci divit, co ten stary "bubo v sebe vsetko skryva
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ma ineho: posli ju okamzite do pi*e, vypytaj si spat prsten, vymaz kontakty s nou a upozorni ju nech ta uz nikdy nekontaktuje. bodka.
Zamknuté