Tak čítal som fora,ale v žiadnom z nich som nenašiel svoj problém,a tak som musel založit tému a dúfam že mi helfnete
Kde je problém? Takže:
Mám 16 rokov,s babami moc skúseností nemám,ale ako vždy niečo je po prvý krát, a je to tu prišlo mi do života dievča ktoré som spoznal prostredníctvom bývaleho spolužiaka(jeho spolužiačka),videli sme sa asi 6x a je zrejmé že sme si padli do oka
Bol som s nou počas jarných prázdnin vonku,cez den na korčuliach a večer sme boli aj sami v parku,nazvyme to že to bolo naše akoby rande
Zatedy to vypadá že všetko v pohode všakže no naopak:
Dozvedel som sa že povedala že sa jej páčim ale ona si nie je istá či sa páči mne čo ma potešilo pretože sa mi ona páči taktiež velmi
No problém je v tom že ked sme boli v tom parku ona si myslela že jej poviem že sa mi páči,no ja somár som nepovedal nič také a ked si teraz zreferujem ako sme išli napadá ma mnoho príležitosti do kelu
Minulost nezmením a tak sa musím chopit teraz budúcnosti, pretože jej kamarátka a taktiež moja ktorá o všetkom vie mi prezradila že jej povedala že si nie je istá pretože si myslí že sa jej bojím,no a to nechápem...
Myslíte že pri najbližšiom stretnutí jej to už mám pvoedat? Ak hej čo asi samozrejme áno,tak mi prosím poradte čo by som mal asi tak povedat pretože ja som úplne paf a neviem čo a ako prosím vás o rady hlavne tých skúsenejších
Vopred dakujem velmi pekne