prosím skúsenejších :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
maTus490
Amateur
Amateur

prosím skúsenejších :)

Príspevok od používateľa maTus490 »

Čaute hojkáči :)
Tak čítal som fora,ale v žiadnom z nich som nenašiel svoj problém,a tak som musel založit tému a dúfam že mi helfnete :)
Kde je problém? Takže:
Mám 16 rokov,s babami moc skúseností nemám,ale ako vždy niečo je po prvý krát, a je to tu prišlo mi do života dievča ktoré som spoznal prostredníctvom bývaleho spolužiaka(jeho spolužiačka),videli sme sa asi 6x a je zrejmé že sme si padli do oka :)
Bol som s nou počas jarných prázdnin vonku,cez den na korčuliach a večer sme boli aj sami v parku,nazvyme to že to bolo naše akoby rande :D Nebolo trápne ticho ako to mnohy nazývajú ale práve naopak kecali sme,potom som ju bol aj domov vyprevadit bolo to síce na druhej strane mesta ale nevadí,ona mi za to stála :)
Zatedy to vypadá že všetko v pohode všakže no naopak:
Dozvedel som sa že povedala že sa jej páčim ale ona si nie je istá či sa páči mne čo ma potešilo pretože sa mi ona páči taktiež velmi :) Je úplne iná ako ostatné baby je pekná,nepije,nefajčí dokonca ani nehreší takže baba úplne podla mojich snov.
No problém je v tom že ked sme boli v tom parku ona si myslela že jej poviem že sa mi páči,no ja somár som nepovedal nič také a ked si teraz zreferujem ako sme išli napadá ma mnoho príležitosti do kelu :(
Minulost nezmením a tak sa musím chopit teraz budúcnosti, pretože jej kamarátka a taktiež moja ktorá o všetkom vie mi prezradila že jej povedala že si nie je istá pretože si myslí že sa jej bojím,no a to nechápem...
Myslíte že pri najbližšiom stretnutí jej to už mám pvoedat? Ak hej čo asi samozrejme áno,tak mi prosím poradte čo by som mal asi tak povedat pretože ja som úplne paf a neviem čo a ako prosím vás o rady hlavne tých skúsenejších :)
Vopred dakujem velmi pekne :)
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: prosím skúsenejších :)

Príspevok od používateľa p0s3r4_69 »

milujem čítať tieto veci :smt007
pospomínam na staré časy, aké to všetko bolo neisté, nevinné, hanblivé...
... a teraz k pomoci. Je už na tebe, akú taktiku zvolíš. Mohol by si ju chvíľu ešte "ponaťahovať" a to by sa ti mohlo vyplatiť, že ona by ti to povedala prvá. Len tu máš aj riziko, že to môže zobrať ako tvoj nezáujem a nakoniec sa na teba vykašle. Druhá, pre teba jednoduchšia možnosť je to, čo si sa pýtal. Áno, povedz jej to čo najskôr. Jednoduchšia možnosť som povedal preto, lebo ty už vieš, že sa jej páčiš, takže sa pravdepodobne nemusíš báť nejakého odmietnutia.
Takže držím Ti palce a verím, že nás budeš o priebehu informovať :smt006
maTus490
Amateur
Amateur

no ved to :D že radšej by som prvý krok spravil ja ale ja absolútne neviem čo povedat, asi zastavíme niekde v parku alebo kam pojdeme kde budeme sami chytím ju za ruku a potom som hotový neviem čo dalej :/
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa p0s3r4_69 »

Nadýchni si, vyslov prvé slovo a ďalej to už pôjde samo... :)
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

tak jej proste povedz, ze si z nej hotovy... a nevies ako spravne urobit prvy krok :)
.
maTus490
Amateur
Amateur

premýšlal som nad takým že ked ju chytím tak pozriem jej do očí, a začnem páčiš sa mi,cítim sa v tvojej prítomnosti velmi fajn a vždy ked viem že ideš von tak sa velmi teším... :) napríklad dobré či? :)
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Ja neviem, ale chalani si vždy myslia, že musia všetko povedať presne ako vo filme (myslel som si to aj ja)... proste mal by si počkať na ten správny okamih - budeš vedieť kedy nastane, a vtedy ju chytíš za ruku, alebo jej povieš čo k nej cítiš, ale garantujem ti, že nepovieš to, čo si dopredu pripravíš a už vôbec to nepovieš vtedy kedy si myslíš, že to povieš ;-) Ja by som ju rovno pobozkal a je to... A v tvojom prípade je to ešte k tomu na istotu, veľa šťastia :) A napíš ako to dopadlo. :P
maTus490
Amateur
Amateur

akože na istotu??? budem informovať len kedy teraz sa s nou budem vidiet neviem asi opat až v piatok :(( lebo cez týžden sa učieva dosť,majú toho vela nie je kocka :) a dnes sobotu to neviem niečo vravela že možnože tak.. ale ako to myslíš s tou istotou??
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Veď vieš že sa ti páči... často sú tu oveľa väčší zúfalci, ktorí ani nevedia či ich daná osoba chce ;-)
maTus490
Amateur
Amateur

mno, ona sa vyjadrila že som zlatý a že by ma aj chcela :)) ale nepovedala to priamo mne,sa zdoverila kamarátke a ona sa tak preriekla predo mnou..ale potom ona si myslí teraz že ja sa jej bojím avšak ja neviem ako by som jej dokázal že sa jej nebojím :(
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To bude ťažké, keď sa jej bojíš.. :smt064
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nechapem co sa vsetci chcu vykecavat. :roll:
Proste ked vedla nej sedis tak ju objim.
Ked vedla nej ides, chyt ju za ruku.
Ked sa jej pozries do oci, usmej sa (ale nerehoc sa).
Ked sa budes lucit tak ju pobozkaj.
Obcas jej povedz, ze Ti chybala, ked nebola dlho vonku a pod..
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

HLAVNE TO NEUNAHLI ! Nieze pojdete vecer von a hned prve co urobis : chytis ju za ruku a vyznas jej lasku. Mohla by sa zlaknut, a potom by bol cely vecer ONICOM ! Nejako k tomu dospej, ja by som jej to povedal napriklad niekedy po veceri. Resp. v tvojom pripade po nejakom zmrzlinovom pohari alebo neviem, co leti :P Zhruba v jednej tretine vecera, v tej spravnej chvili :)
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ach sladke pubertiacke casy :D ale plati ze ked si myslis ze ju mas chytit za ruku tak to sprav, sprav hocico co si myslis ze je v tej chvili spravne. problemom vacsiny chlapov, nielen nastrocnych ale aj starsich je ze o vsetkom premyslame (v tomto je nase pokolenie horsie jak zeny). najblizsie nepremyslaj a rob to co chces robit. ale ako bolo vyssie napisane NIKDY, OPAKUJEM NIKDY JEJ HNED NEPOVEDZ CO K NEJ CITIS HNED NA ZACIATKU!!!
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

hej, lepsie su skutky ako reci :) skus, to co mi-chau radi. ked mas chut ju pobozkat alebo chytit za ruku, tak to sprav bez dlhsieho uvazovania. nech citi, ze sa jej nebojis, ale mas situaciu pod kontrolou. (aj ked mozno nemas :)) zbytocne vylevy srdcovych zalezitosti si ani nenacvicuj, ani ich pred nou nevykoktavaj s prilisnym ocakavanim. cize bud spontanny a prejav, ze si lovec. zeny chcu byt lovene a vobec to nemusi byt nejakym sofistikovanym sposobom. prekvap ju, nech je paf ona z teba ;)
maTus490
Amateur
Amateur

Dakujem moc,moc pekne chalani a dievča :D
-ale tam bolo spomenuté že to bude tažké keď sa jej bojím :D opak čítaj ja sa jej nebojím ona si to iba myslí :)
-ešte spolu nie sme ale dakujem za rady to čo ste mi poradili to som aj ja nad tým rozmýšlal a vy ste ma teraz len povzbudili "byť spontánny" :)) Dakujem dám vám vediet ako na tom som no žial teraz ju najbližšie uvidím až v piatok :/ Takže si musím počkať to bude celá večnosť a čas ide naschvál proti mne pomaly wrrr :smt081
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Človeče, ja ešte nemam porobene ateliery, v utorok mam kontrolu rozpracovanosti, do toho hokej a ževraj čas ide pomaly? :D No to ma podrž. Ani sa nenazdáš a je tu piatok.. Držim palce :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Nesmieš to brať, že jej ideš povedať niečo hrozné, niečo začo sa musíš hanbiť, a pod. Proste ber to tak, že jej ideš povedať len pravdu. Je predsa normálne, ak niekomu, s kým sa cítiš dobre, že mu to povieš. Aj ja som z toho vždy robil vedu, keď som chcel babe vyznať, čo k nej cítim, ale stačí vo vhodnej chvíli povedať, že ti je s ňou dobre, že si sa na ňu tešil a pod. Kľudne to zaobal aj do nejakého rozhovoru. Vôbec jej nemusíš k tomu rozprávať nejaké dlhé litánie, stačí pár slov, pozri sa jej do očí a pobozkaj ju. Kľudne by som ju skúsil pobozkať hneď na začiatku, keď sa stretnete, ale to skôr záleží od jej prvých reakcií, teda či sa ti hneď hodí okolo krku alebo podobne.
maTus490
Amateur
Amateur

kámo hej :D čas ide pomaly ako naschvál ale dnešok ak nepočítam hokej bol úžasny stretol som ju v meste :) a k tomu mi napísala dnes pred prvým slovenským golom sms :) takže wáá :D Chalani vy ste borci to čo píšete presne toto som aj chcel spravit také že zakomponovať jej to do rozhovoru že sa vždy na nu teším,je mi s nou dobre presne,presne :) Dúfam že jej tým naznačím že sa mi páči ale určite si to už všimla z mojich pohladov ktorými na nu nešetrím :D :) Fakt diky moc chalani za všetko čo mi tu radíte :D Si to ja cením a mi potvrdzujete to čím som si neni istý :) Velká vďaka vám všetkým :D (Máme gule! :D)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Ale by si mohol trošku menej tých smajlíkov, pretože to tu vyzerá, ako na pokeci :roll:
Napísať odpoveď