Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
Zajacik by si mohol konecne prestat otravovat ostatnych svojimi komplexami a pocitom menejcennosti. A vobec. Posli na forum svoju fotku, inak nemas narok na reci o peknosti/nepeknosti.
nj niektori chlapi maju fakt neotrasitelne sebavedomie, az su otravni
heh asi patrim pod kategoriu "lovec:D
heh asi patrim pod kategoriu "lovec:D
Fabo napísal:Zajacik by si mohol konecne prestat otravovat ostatnych svojimi komplexami a pocitom menejcennosti. A vobec. Posli na forum svoju fotku, inak nemas narok na reci o peknosti/nepeknosti.
Ak ti vadí, že hovorím len svoj názor na danú vec, tak budiž..môžem prestať.
ale nie, mas pravo na svoj nazor, ved ty nato raz prides;)
vysvetli mi niekto prosim v skratke co sa tu posledne 2 strany riesi? ja som to sice cital, ale seriozne ze sa nechytam... tato tema bola o niecom inom a nie o tom, ze si zajačik nedokaze najst zenu, lebo je to zakomplexovany trt...
-
Peter_Retep
VIP
ano mas pravdu, mam viac dar reci ako dar vyzoru ale tiez nie som strasiak do maku.javatar napísal:Sorry za OT:![]()
![]()
![]()
a tu to mas vsetko v kope:(no offense)
K teme: Napoleon bol maly skaredy a kolko mal nemalzenskych deti? Peter_Retep je tiez urcite viac sikovny ako pohladny. Ano - vyzor moze chlapovi pomoct. NA ZACIATKU. Tu jeho vyhoda konci. (plati vseobecne, nie absolutne)
Tož to sa mi páči, a ešte aj na Velkú noc. Rad sa zasmejem, máš K+ Maki
-
Peter_Retep
VIP
Maki: ale ved taketo diskusie su najlepsie...
-
Janio
Zablokovaný
A čo ak matka príroda niekomu nenadelila ani krásu a ani rozum ? 
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Tak je v 3,14ci jak Baťa s drevakmi 
-
Grim
Darca
...v tom prípade je dobré, že takémuto jedincovi nebude umožnená reprodukcia...
-
javatar
Hardcore addict
Pre takych je tu este alkohol a ine omamne latky 
Podla mna je kazdy clovek pre niekoho pekny/mohol by byt pekny len sa treba vediet o seba starat, ved ste urcite videli tie strasidla co chodili tusim sa to volalo zmenaren sa dat prerobit a na konci to boli hned ludia k svetu co vobec nebola nahoda resp. ludia ktori tam boli dosadeni a to podla mna plati pre kazdeho kto netrpi malformaciami tvare a nema 150 kilo. Clovek je vzdy len clovek.
(chrup uz vsak novy uces, ksicht bez akne a oblecenie nespravi)
(chrup uz vsak novy uces, ksicht bez akne a oblecenie nespravi)
suhlas s ithory. ja osobne spatna nie som a viem, ze keby som na sebe trochu popracovala, tak sa vyrovnam "fiflenam". ibaze ja nestojim o ocarujuceho, dobre vyzerajuceho chalana, ktory sa v podvedomi spolieha na to, co mu udelila matka priroda a nepracuje na sebe po inej stranke. to ma naucil zivot. prisla som na to asi vtedy, ked ma na romanticku veceru pozval pre mna nadherny chalan, ktory sa mi pacil par rokov. proste pekny zazitok, ale na vztah ee.pinco napísal:tak v tomto ti neverím ani prd. Buď si totálna špata alebo sa tu skôr hráš na niečo, čo nie si. V prvom momente ti musí byť človek sympatický, musí z neho niečo vyžarovať, musí mať na sebe niečo "fyzické", čo ťa zaujme, inak sa na takého človeka ani nepozrieš. A pokiaľ s ním neprehovoríš, tak jeho dobré srdiečko ti je ukradnuté. To, čo si napísala prichádza potom, je to niečo ako ďalšie palivo, ak napr. inteligencia, zmysel pre humor,... tam nie, plameň (záujem) sa stráca...
V tomto súhlasím s Janiom, Zajačikom a dopĺňa to Peter.
a inak som niekde citala, ze cim je clovek starsi, tym dlhsi cas umozni osobe opacneho pohlavia, aby ho presvedcila o svojich kvalitach. cim viac je clovek nazorovo ci hodnotovo povedzme vyprofilovany, tym tazsie je najst niekoho kompatibilneho k sebe. tam uz ide vyzor bokom.
urcite. ako bolo spomenute, mozem vidiet peknu tvar a vypracovane telo, ale ked nepocitujem nejaku vnutornu kompatibilitu, tak sa tomu cloveku proste uplne neotvorim a vztah moze byt len povrchny, resp. v urcitych mantineloch - priatelstvo. ale ked dam niekomu sancu (za kym by som sa na ulici neobzrela) a vznikne cosi ako "intelektualny suzvuk dusi"javatar napísal:Raz som sa rozpraval s jednou zenou o jej vztahu a ona tvrdila, ze ju jej priatel zacal pritahovat az popar mesiacoch balenia. Ale tak ako to presne myslela uz asi nezistim. Podla mna nemusi priamo pritahovat, skor ide o to aby neodpudzoval - zvysok uz doplna peter_retep.
a inak, Peter_Retep tu posobi ako King a alfa-samec
-
Peter_Retep
VIP
alfa samec este nie som, skor alfa samcek
a zalezi ako kathleen naznacila na co sa baba citi....prve pravidlo: nikdy nezbalis vsetky zeny!!!
(aj ked ja sa aspon pokusim
)
Ja sa hanbim takych ako je Peter 
a v com? ved by ta polozil za akychkolvek okolnosti. s komunikaciou ci bezs takymi chalanmi rada flirtujem a trenujem komunikacne schopnosti, su vyzvou
ach lumir, ty to zas vidis len z jednej strany. zenu mozes zviest, ked sa zviest da. trochu zdielam, co pise INsomNIA. prekonat hanblivost a prvotne zdrahanie, pustit sa do konverzacie. potom to uz ide. az do bodu, ked mi dalsie zblizenie nie je prijemne. netvrdim, ze by ma nezlomil, ale to by musel byt velmi vytrvaly 
kathleen: neber sa tak vazne:)
..len som sa pousmial nad slovnym spojenim "su vyzvou"..
.
tak ako sa teraz pousmievam nad "ale pri tej komunikacii to aj konci" - a naslednom poste "netvrdim, ze by ma nezlomil, ale to by musel byt velmi vytrvaly"
..len som sa pousmial nad slovnym spojenim "su vyzvou"..
.
tak ako sa teraz pousmievam nad "ale pri tej komunikacii to aj konci" - a naslednom poste "netvrdim, ze by ma nezlomil, ale to by musel byt velmi vytrvaly"
dobre, dobre
jednoducho vyber partnera nie vzdy zavisi od prveho dojmu a zjavu don chuana. to mal byt moj prispevok do diskusie