Nový bazár
Re: Nový bazár
Ešte jedna vec mi vadí.
Musí tam byť tá hláška ? A stále sa pýtať , že či som si naozaj istý ?
Keď upravujem alebo obnovujem expirovaný inzerát.
Pripomína mi to tie dementné otázky z Windows.
Musí tam byť tá hláška ? A stále sa pýtať , že či som si naozaj istý ?
Keď upravujem alebo obnovujem expirovaný inzerát.
Pripomína mi to tie dementné otázky z Windows.
Len by som chcel upozorniť, že som pred 2 týždňami vydal podstatne vylepšenú a prepracovanú verziu bazáru 1.0.0 . Konečne som mal chvíľu čas sa mu venovať. Verzia, ktorá je tu na webe je 0.9.9 a obsahovala viaceré nedostatky a chybičky a spôsobovala aj vyššiu záťaž.
Pre užívateľov sú v novej verzii viaceré zaujímavé zmeny: prepracované filtrovanie inzerátov, vytváranie inzerátov iba v jednom kroku, rýchla zmena stavu inzerátu, zrýchlené načítavanie. A ďalej fixnutých asi 20 chýb.
http://www.phpbb3hacks.com/viewtopic.php?f=73&t=485
Ešte by som chcel požiadať o zachovanie copyrightu, ktorý ste odstránili. Tvorbe tohoto bazáru som venoval dosť svojho voľného času a rozhodol som sa ho ponúknuť zadarmo, a tak si myslím, že zachovanie copyrightu je to najmenej čo môžem žiadať.
Pre užívateľov sú v novej verzii viaceré zaujímavé zmeny: prepracované filtrovanie inzerátov, vytváranie inzerátov iba v jednom kroku, rýchla zmena stavu inzerátu, zrýchlené načítavanie. A ďalej fixnutých asi 20 chýb.
http://www.phpbb3hacks.com/viewtopic.php?f=73&t=485
Ešte by som chcel požiadať o zachovanie copyrightu, ktorý ste odstránili. Tvorbe tohoto bazáru som venoval dosť svojho voľného času a rozhodol som sa ho ponúknuť zadarmo, a tak si myslím, že zachovanie copyrightu je to najmenej čo môžem žiadať.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ďakujeme za info, ale o novú verziu nemáme záujem, nakoľko som ho z 40-50% prerábal. Dorobil som seo, implementoval karmu, prerobil z prosilver do subsilver, prerobil posielanie súkromných správ, prerobil komentáre, upravil pridávanie inzerátov, kompletne prerobil nahrávanie obrázkov a náhľadov, blokovanie obrázkov z externých serverov... veľa hovoriť. Pri update by sme to všetko museli prerábať znova a na to teda nemám čas ani chuť.
k tomu, že si na ňom veľa pracoval, to ti nikto neberie. V maily hojkovi si však písal že si ten mod prevzal od niekoho a upravil. Tak kde je pravda? Ja som na ňom tiež pracoval (viď vyššie riadky). Fixnutie asi 20 chýb, hmm koľko z nich máš po našom feedbacku ktorý ti hojko poslal na základe mojej práce pri študovaní kódu? Niektoré body čo ti poslal síce poplietol, ale iste sme veľa z tých chýb objavili práve my.
a ku copyrightu. Písal som to hojkovi, a neviem či ti to preposielal alebo nie. Nemám na fore žiadne copyrighty okrem základného phpBB. Keby sme mali mať, je ich tam mrte vela. Od karmy až po tvoj bazár. Footer by mal asi 10 riadkov. Žiadna licencia nás nezaväzuje tam ten copyright mať, a o to menej, že asi fakt každý jeden súbor som prerábal. Ako teraz pozerám na localhoste, ani jeden nemá pôvodné atribúty, čiže som každý jeden prerábal. Niektorý viac, niektorý menej. Template komplet celý
k tomu, že si na ňom veľa pracoval, to ti nikto neberie. V maily hojkovi si však písal že si ten mod prevzal od niekoho a upravil. Tak kde je pravda? Ja som na ňom tiež pracoval (viď vyššie riadky). Fixnutie asi 20 chýb, hmm koľko z nich máš po našom feedbacku ktorý ti hojko poslal na základe mojej práce pri študovaní kódu? Niektoré body čo ti poslal síce poplietol, ale iste sme veľa z tých chýb objavili práve my.
a ku copyrightu. Písal som to hojkovi, a neviem či ti to preposielal alebo nie. Nemám na fore žiadne copyrighty okrem základného phpBB. Keby sme mali mať, je ich tam mrte vela. Od karmy až po tvoj bazár. Footer by mal asi 10 riadkov. Žiadna licencia nás nezaväzuje tam ten copyright mať, a o to menej, že asi fakt každý jeden súbor som prerábal. Ako teraz pozerám na localhoste, ani jeden nemá pôvodné atribúty, čiže som každý jeden prerábal. Niektorý viac, niektorý menej. Template komplet celý
Na bazáre robil kedysi niekto iný, potom mi dal právo v tom pokračovať. Z jeho práce na bazáre už nič neostalo, ani riadok kódu. Toľko k tomu, že bazár je moja práca.
Zoznam chýb ktoré ste mi poslali som mal (a oveľa dlhší) už niekoľko mesiacov od užívateľov na phpbb.com a v čase keď ste mi ich poslali som na 1.0.0 už pracoval.
Bazár má copyright iba na stránkach bazáru a nie vo footeri webu. To, že si si program upravil pre svoje špecifickejšie potreby ti nedáva právo zmazať copyright autora, dáva ti iba právo dopísať ku copyrightu, že si daný program modifikoval ty. Skús si prečítať licenciu pod ktorou je bazár vydaný http://opensource.org/licenses/gpl-2.0.php
Hojkovi som nikdy nedal právo zmazať copyright, na jeho otázku, či ho zmazať môže som odpovedal, že sa mi to nepáči a môže copyright skrátiť, ale chcem aby ho tam nechal. Ak ho však zmaže, nevyužijem žiadne prostriedky aby som to napravil, môžem sa len pousmiať nad vašou profesionalitou a napísať tento jeden príspevok.
Dúfam teda, že vám všetkým užívateľom bazár dobre slúži a uľahčí vám predávanie starých krámov.
Zoznam chýb ktoré ste mi poslali som mal (a oveľa dlhší) už niekoľko mesiacov od užívateľov na phpbb.com a v čase keď ste mi ich poslali som na 1.0.0 už pracoval.
Bazár má copyright iba na stránkach bazáru a nie vo footeri webu. To, že si si program upravil pre svoje špecifickejšie potreby ti nedáva právo zmazať copyright autora, dáva ti iba právo dopísať ku copyrightu, že si daný program modifikoval ty. Skús si prečítať licenciu pod ktorou je bazár vydaný http://opensource.org/licenses/gpl-2.0.php
Hojkovi som nikdy nedal právo zmazať copyright, na jeho otázku, či ho zmazať môže som odpovedal, že sa mi to nepáči a môže copyright skrátiť, ale chcem aby ho tam nechal. Ak ho však zmaže, nevyužijem žiadne prostriedky aby som to napravil, môžem sa len pousmiať nad vašou profesionalitou a napísať tento jeden príspevok.
Dúfam teda, že vám všetkým užívateľom bazár dobre slúži a uľahčí vám predávanie starých krámov.
-
audiotrack
VIP
citujem z tvojho mailu ktorý si poslal hojkovi:Kamahl napísal:...
Hojkovi som nikdy nedal právo zmazať copyright, na jeho otázku, či ho zmazať môže som odpovedal, že sa mi to nepáči a môže copyright skrátiť, ale chcem aby ho tam nechal. ...
takže právo na zmazanie si mu dal ty osobne. Ja som sa hojka pýtal čo s ním, a samotná téma copyrightu bola preberaná asi dva dni cez icq, admin board a podobne. Zhodli sme sa, že sa tam nehodí a nemáme copyrighty ani na iné mody tak sme ho zmazali.Nemozem ti zakazat dat copyright prec, aj ked by som ho tam chcel
Ak by ti viac vyhovoval odkaz <a
href="http://www.phpbb3hacks.com">phpBB 3 modifikácie</a> tak by si ho
mohol nahradit za ten copyright, ak nie tak ho zmaz
Ak tomuto hovoríš danie práva k zmazaniu copyrightu, tak sme sa evidentne nepochopili, a asi by som len tak svoj názor nezmenil.
V poriadku, ja sa hádať ďalej nepotrebujem, chcel som vás upozorniť na novú verziu, ktorú by ľudia určite uvítali, napríklad pre filtrovanie inzerátov alebo zlepšené pridávanie inzerátov. Len som si myslel, že zachovať copyright k takémuto rozsiahlejšiemu projektu ako je bazár je elementárna slušnosť a maximálne sa môže admin dohodnúť s autorom na skrátený copyrightu alebo nejakom vynahradení za jeho zmazanie.
p.s.: mazaním copyrightov zo všetkých projektov, ktoré ste použili sa radšej nechváľte, mohlo by to vyzerať trochu amatérsky
V poriadku, ja sa hádať ďalej nepotrebujem, chcel som vás upozorniť na novú verziu, ktorú by ľudia určite uvítali, napríklad pre filtrovanie inzerátov alebo zlepšené pridávanie inzerátov. Len som si myslel, že zachovať copyright k takémuto rozsiahlejšiemu projektu ako je bazár je elementárna slušnosť a maximálne sa môže admin dohodnúť s autorom na skrátený copyrightu alebo nejakom vynahradení za jeho zmazanie.
p.s.: mazaním copyrightov zo všetkých projektov, ktoré ste použili sa radšej nechváľte, mohlo by to vyzerať trochu amatérsky
Keď dám inzerát medzi Predané , tak my nepribudne do Moje štatistiky. Stále tam ukazuje nulu.
Možno aj pri Uzatvorené to nefunguje , ale tam nemám ani jeden , tak to neviem odskúšať.
Možno aj pri Uzatvorené to nefunguje , ale tam nemám ani jeden , tak to neviem odskúšať.
- Prílohy
-
- MWSnap009.jpg (6.37 KiB) 1822 zobrazení
sorry, ale v kategorii Pocitace, mi fakt chyba polozka POCITAC ..
niekto predava trebars cely komp v celku, nielen po dieloch..
-
hojko
Site Admin
cinges: Zatial tam moc tych celych zostav nevidim, navyse je to mozne zaradit bud do komponentov alebo medzi ostatne.
-
Sphinx
Addict
preco je tu tento inzerat? http://www.hojko.com/bazar/arma-ii-cd-key-i1122.html kluc je ziskany ZADARMO! z polskej stranky (kazdy kto sa regne si ho moze vybrat) , ked boli prisane inzeraty takehoto typu hned sa mazalo a teraz uz sa na to kasle ?
Zmazane, problem je v tom, ze reporty z bazaru sa nezobrazuju medzi normalnymi reportami, takze to skusim nadhodit audiotrackovi a snad sa to bude dat spravit.
-
TheSandsOfTime
Light Expert
Ďalšia vec, čo by sa mohlo upraviť je, že keď si vytvorím svoj inzerát a zobrazím ho 100x tak mi tam napíše 100 zobrazení.. mohli by ste to prosím upraviť, nie som nejak zvedavý na to, koľkokrát som si pozrel svoj vlastný inzerát
bolo by to lepšie, aspoň by som vedel, koľko ľudí si môj inzerát pozrelo, bez toho aby som musel nejakými odhadmi odpočítavať hodnoty, koľko som ten inzerát pozeral ja
dík... myslím, že to nie je ťažké spraviť... 
Keď ťa tak obťažuje, že do počtu zobrazení sa započítavajú aj tie tvoje, tak nechápem načo ten inzerát stále otváraš. Ak má niekto záujem o predmet tvojho inzerátu, tak sa ti ozve príspevkom v inzeráte alebo ss, načo budeš upozornený.
-
audiotrack
VIP
pri témach to funguje rovnako, ak založíš tému a potom si ju stále pozeráš, tak sa zvyšuje počet zobrazení. Preto sa mi zdá logické aby to fungovalo rovnako
Bazár nevyužívam, ale nestačilo by ich spočítať ako počet rôznych nickov? A vypísať ich pod počet zobrazení aj počet ľudí, čo si to pozreli (alebo tak nejak)
-
audiotrack
VIP
nie 
-
audiotrack
VIP
Na facebooku som avízoval že bude dnes zhruba hodinu nedostupný kvôli revízii zdrojákov. Ak niečo súrne potrebuješ, viem ti ho zprístupniť ale pre verejnosť je dočasne uzavretý
-
Thommas
Addict
Nesúri mi to, na FCB som nebol, sorry. GJ
prečo mi toto vyhadzuje pri poslaní odpovede do bazaru ?
to je tým prerabkou kodu alebo čo ste to avizovali na facebooku ?
to je tým prerabkou kodu alebo čo ste to avizovali na facebooku ?