Vodné fajky
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vodne fajky
ked sa ti pripaluje tabak, tak ho daj menej, a dalej od alobalu aby sa ti nepripaloval...
-
javatar
Hardcore addict
wladas: cca 10 dni
Silmer: ako som tam pisal, poucil som sa na vlastnej chybe a uz sa mi to nestava (davam ho dost pod alobal)
Silmer: ako som tam pisal, poucil som sa na vlastnej chybe a uz sa mi to nestava (davam ho dost pod alobal)
možno moj dotaz vyznie hlúpo, ale od toho sme predsa tu, že...ale čo myslíte tým vyfukovaním dymu z vázy? ešte som sa stým nestretol, aký to má účel?
ináč ad dvojhadicové, kamarát má dvojhadicovú a keď sme vo dvojici je to maximálna pohodička na pokec, netreba sa ani hýbať a každý si môžme bafkať ako sa nám ráči a aj pri väčších skupinkách sa to podelí tak, že jeden šlauch koluje len v polke ludí, ktorí ho majú bližšie a nič sa nemotá...
ináč ad dvojhadicové, kamarát má dvojhadicovú a keď sme vo dvojici je to maximálna pohodička na pokec, netreba sa ani hýbať a každý si môžme bafkať ako sa nám ráči a aj pri väčších skupinkách sa to podelí tak, že jeden šlauch koluje len v polke ludí, ktorí ho majú bližšie a nič sa nemotá...
@javatar
vravis ze po 30min za vyrazne zmeni chut...ak si predtym uhliky uz posuval po korunke tak skus ich dat dole, najlepsie asi na tacku
nechaj vychladnut aspon 5 min, mozes tomu pomoct sem tam potiahnutim
@ColdRain
ked rozzeravene uhliky zacnu davat uz moc tepla (napr si zabudol dat dole tarbus) a tabak zacne stipat, tak samozrejme uhliky das dole a cakas kym korunka vychladne
kym chladne tak tahas len do ust a hned fukas naspat - stiplavy nazbierany dym vo vaze vyfuknes von cez ventil
alebo ked sa z fajky dlhsie netaha tak je dobre ju prefuknut, lebo dym vo vaze je "odstaty"
vravis ze po 30min za vyrazne zmeni chut...ak si predtym uhliky uz posuval po korunke tak skus ich dat dole, najlepsie asi na tacku
nechaj vychladnut aspon 5 min, mozes tomu pomoct sem tam potiahnutim
@ColdRain
ked rozzeravene uhliky zacnu davat uz moc tepla (napr si zabudol dat dole tarbus) a tabak zacne stipat, tak samozrejme uhliky das dole a cakas kym korunka vychladne
kym chladne tak tahas len do ust a hned fukas naspat - stiplavy nazbierany dym vo vaze vyfuknes von cez ventil
alebo ked sa z fajky dlhsie netaha tak je dobre ju prefuknut, lebo dym vo vaze je "odstaty"
vďaka, ešte ad tarbuš ako dlho by sa mal nechávať, resp nejaké tips and tricks ? 
tarbus je na tri veci:
- na rozhavenie kokosaku - zhavicom staci rozpalit dve plochy, kludne aj jeden a pol...o zbytok sa postara tarbus
ked je kokosak cerveny tak dat tarbus dole
- ked je tabak na kraji skoncenia ale akurat konci aj kokosak tak sa neoplati dalsi zapalovat...nahodit tarbus a male teplo z polozhoreteho kokosaka sa bude kumulovat a viac zohreje korunku
- fajcenie vonku pri vetre...vietor fuka stale na uhlik ktory sa rychlo spali -> tarbus ho pred nim uchrani ale logicky treba potom inac pracovat s uhlikom lebo sa korunka prehreje
- na rozhavenie kokosaku - zhavicom staci rozpalit dve plochy, kludne aj jeden a pol...o zbytok sa postara tarbus
ked je kokosak cerveny tak dat tarbus dole
- ked je tabak na kraji skoncenia ale akurat konci aj kokosak tak sa neoplati dalsi zapalovat...nahodit tarbus a male teplo z polozhoreteho kokosaka sa bude kumulovat a viac zohreje korunku
- fajcenie vonku pri vetre...vietor fuka stale na uhlik ktory sa rychlo spali -> tarbus ho pred nim uchrani ale logicky treba potom inac pracovat s uhlikom lebo sa korunka prehreje
-
javatar
Hardcore addict
Z uhlikom zacinam robit az ked zacinam citit zlu chut. Takze ho treba kazdu chvilu posuvat?wladas napísal:@javatar
nechaj vychladnut aspon 5 min, mozes tomu pomoct sem tam potiahnutim"
Samozrejme, aby sa tabak rovnomerne zohrieval. Kazdych 15min by malo stacit. Ak zacne mat zlu chut tak dat uhlik uplne dole, posunutie uz nepomoze.
wladas: 4 vyuzitia... este ked chces hustejsi dym, cize viac tepla... ja bezne s tarbusom fajcim cely cas a iba ked je vazne silna faja tak ho dam na chvilu dole...
Shiazo - Shisha-Steam-Stones - Strawberry
Tak po istych zmienkach aj tu na fore, som sa rozhodol vyskusat tuto novinku aj ja. Ako nazov napoveda, vybral som si jahodove kamene.
Setup
Dojem
Hodnotenie
Tak po istych zmienkach aj tu na fore, som sa rozhodol vyskusat tuto novinku aj ja. Ako nazov napoveda, vybral som si jahodove kamene.
Setup
Kód: Vybrať všetko
Fajka: Aladin 26" (http://www.kurarna.cz/36-68-large/vodni-dymka-aladin-blackmoon-26-1-cerna.jpg)
Voda: čistá bez ladu
Tabak: Shiazo - Shisha-Steam-Stones - Strawberry (nalozene do 3/4 korunky)
Uhlie: Aladin Bamboocha (bambusove uhliky)
Kód: Vybrať všetko
Aj napriek podivnemu napadu fajcit kamene, vysledky nie su az take zle. Pri nakladani, je dolezite este dodatocne zvlhcit vybrane kamenene, v kvapaline dodanej v baleni (pravdepodobne nutna podmienka). Pri nakladani som pouzil asi 3/4 objemu korunky. Po prilozeni uhliku na korunku sa moze zacat tahat. Roztahanie trva pomerne kratko, je dokonca rýchlejsie nez u vlhcich typov tabaku, ako su Fakher alebo Sultan. Hustota dymu sa postupne stupnuje az do stavu, kedy naberie plnohodnotnu "mliecnu" hustotu znamu z uz spominaných vlhkych tabakov. Co sa tyka chuti, tu prichadza mierne sklamanie. Zatial, co je dym velmi jemny a vobec nedrazdivy, tak chut je tiez velmi jemna a priam az nevyrazna. Neviem si predstavit tento produkt fajcit na otvorenom priestranstve, v prirode a pod. Na zaver mozem len dodat, ze ja osobne neplanujem vymenu tabaku za kamene. Skor ho vnimam ako zaujimavy doplnok, hlavne v pripade spoluucasti ludi, ktori su proti dymkam a fajceniu. Takisto je to zaujimava moznost aj pre zacinajucich dymkarov alebo pocas narocnejsich pracovnych, ci akademickych cinnosti :) (nevznika typicky overhead - take to otupenie zname z klasickych tabakov). Rozhodne to pre mna nebude favorit, alebo novy oblubeny "tabak".
Chut: 2/5
Vona: 4/5
Dym: 5/5
Balenie: 5/5
Celkovo: 2/5
ja som dnes skusal shiazo mäta a celkom sklamany som z chute... dym OK ale chut nic moc, neviem ci som ja zrobil nejaku chybu pri nakladani korunky ale tak neda sa to porovnat s chutou mäty z tabaku... z kamenou som necitil nic, ziadny chladivy pocit v hrdle ani ziadna chut
//a caka ma este hrozno, tak som zvedavy
//a caka ma este hrozno, tak som zvedavy
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Zásielka smerovaná na colnicu. Zásielka bude predložená na colné konanie nasledujúci pracovný deň, adresát bude informovaný.
No dokelu
Poraďte, čo teraz. Má vôbec zmysel chodiť si pre tú zásielku na colnicu? Existuje nejaká šanca, že by to neotvorili?
No dokelu
Poraďte, čo teraz. Má vôbec zmysel chodiť si pre tú zásielku na colnicu? Existuje nejaká šanca, že by to neotvorili?
-
javatar
Hardcore addict
pochybujem - ale ak to neotvoria tak ti napisu ze si po to mas prist, ak otvoria tak ta poinformuju ze to posielaju naspat
@jin
to znamena ze ho otvorili a idu to preratat...smola no
som hlavne zvedavy ci ti vobec daju moznost to zaplatit lebo tam mas presiahnuty limit
to znamena ze ho otvorili a idu to preratat...smola no
som hlavne zvedavy ci ti vobec daju moznost to zaplatit lebo tam mas presiahnuty limit
meh... hovada... ja chcem svoju nammorku
(
To akože znamená ,že objednáš si dajme tomu 2kg tabaku z USA oni to otvoria a pošlú nas5 ? To si nemožeš zaplatiť clo a všetky poplatky a nechať si to ?
nie, max pol kila
Tak to je pekná špinavosť.
-
javatar
Hardcore addict
a neviete ako je to v rakusku alebo v cechach? pripadne v polsku (odtial by som dokazal pasovat tabak uplne luxusne)
z EU krajin je dovolene priviest kilo samozrejme bez cla a dane