Rytmus (v porote Superstar) ?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
mfp
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Rytmus v porote superstar ?

Príspevok od používateľa mfp »

Skus sa na to pozerat trosku z ineho uhla. Keby to nebolo pred kamerami, tak to 100% nerobi. On to nerobi preto, ze chce pomoct nejakym detom, o to v prvom rade vobec nejde, ani Rozborilovi, ani nikomu , kto tu relaciu tvori :)
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa j4nosik »

Ja nevravim, ze to nie je aj pre fame. Ale Rytmus je uz dost zname meno keby nemal hodnoty tak mu to nestoji zato chodit po relaciach a este si ani nepyta peniaze. A ked to robi v sukromi tak o tom neviete lebo to nie je pred kamerami takze je to jedno pre vas to bude stale poloprimitivny cigan, ktory len nadava pretoze nikto z vas tu nie je rasista ale kazdy neznasa ciganov :lol:
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

Rytmus uz je sice zname meno, ale moze byt este znamejsi a preto to podla mna robi, plne suhlasim s nazorom Kuboo. A preco myslis, ze kazdemu vadi koli tomu ze je cigan? Ja proti ciganom, ktory pracuju, studuju, nerobia bordel a snazia sa nic nemam. Tu zase skatulkujes ty - co biely to rasista.
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

Lebo tu odzneli take nazory v tejto teme tak preto. Pre vas aj keby predal auto a dom a rozdal to bezdomovcom tak budete hovorit, ze to robi pre fame lebo to bude v novinach. Keby ste niekedy videli v ludoch aj dobre veci a nesudili hned. Ale holt narod, ktory je odchovany na ohovarani a bulvarnych casopisoch asi nic ine nevie.
z3t
Medium Star
Medium Star

Nevravim ze na Slovensku neexistuje rasizmus ale napisal si:
nikto z vas tu nie je rasista ale kazdy neznasa ciganov
, ja osobne sa za rasistu ani zdaleka nepokladam a urcite nieje pravda, ze by som neznasal ciganov.
Pre vas aj keby predal auto a dom a rozdal to bezdomovcom tak budete hovorit, ze to robi pre fame lebo to bude v novinach. Keby ste niekedy videli v ludoch aj dobre veci a nesudili hned. Ale holt narod, ktori je odchovany na ohovarani a bulvarnych casopisoch asi nic ine nevie.
Spravil nieco take? Nie tak ako vies ako by sme reagovali? Ked je taky ludomil, preco to nespravil a preco nerobi take veci ako v tom Modre z neba castejsie a bez kamier? Bulvar necitam :nono:.
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

Lebo rozdaval peniaze bezdomovcom v Piestanoch ale ty to vediet nemozes lebo tam neboli kamery vies?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

ZOMG, RYTMUS ROZDÁVAL PENIAZE BEZDOMOVCOM V PIEŠŤANOCH...No poskladáme sa všetci z toho, všetky médiá hrrrrr rýchlo to zdokumentovať. Jaj, médiá tam neboli, nikto to nevidel, tragédia, prúser strašný. Prosím ťa pekne. Nieže sa rozplačeš. Ak sa niekto prezentuje dlhú dobu negatívne (tie kradnutia neboli jedinou vecou, ktoré predviedol), tak jedna malá pozitívna lastovička jar ešte nespraví. Ináč tá narážka na rasizmus je pekne primitívna z tvojej strany - čo má nesympatia ľudí k cigánom spoločné s rasizmom? Viem, to slovíčko je dnes v móde, tak ho použime, že áno. Je mi jedno, či je Rytmus červený, biely, fialový alebo purpurovo-kavkastý, je to proste odpad komerčnej spoločnosti a mládež (tak do 20 rokov, povedzme) mu tú jeho neohrabanú sebaprezentáciu žerie aj s navijakom. Ale každý raz dospeje, v Superstar veľmi dobre vedia, čo robia, jeho popularita medzi dorastom je vysoká, tak prečo nezhodiť túto už aj tak duchovne zmrzačenú show ešte nižšie...
Prílohy
BAWWWWWW
BAWWWWWW
Bawwwww_bunny.jpg (22.45 KiB) 1157 zobrazení
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

Ok tak tam daj este viac capslocku a tych internetovych skratiek a tvoj post naberie este vacsiu hodnotu. Riesite tu bulvarne somariny a cely tento topic je len o dohadoch nikto z vas ho osobne nepozna ale riesite jeho osobnost. Ja nevravim, ze je taky alebo taky, mozno je primitiv mozno nie ale ja som chcel len poukazat nato aby ste hned kazdeho nesudili podla medii a co sa kde napise. A este
"čo má nesympatia ľudí k cigánom spoločné s rasizmom?"
Tak si nastuduj tak trosku nieco o tom a potom vypisuj posty s obrazkami ok?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Internetové skratky podľa mňa patria k Internetom, podľa teba hádam nie? Ak nie, kde podľa teba patria? Ale nie to som chcel. Ktože tu rieši jeho osobnosť a nebodaj tu niekto tvrdil, že ho osobne pozná? Nie. Prečítaj si tie príspevky ešte raz a zistíš, že každý tu reaguje na jeho vystupovanie, na jeho činy, na jeho prezentáciu samého seba. Či je v reálnom živote miništrantom, alebo nie, je mi absolútne ukradnuté. My ho odsudzujeme podľa toho, aký obraz o sebe vytvoril sám - rozumej: ak sa niekto správa solídne, určite z neho médiá iba tak nespravia šaša. Ak sa správa ako idiot a slon v porceláne, médiá si na ňom zgustnú, pretože tú príčinu majú. Cháp tomu - zákon akcie+reakcie a zároveň aj porekadlo "niet dymu bez ohňa".

Ja o cigánoch študovať nemusím nič, ja som 20 rokov býval v oblasti nimi obklopenej, kadejaké štúdie a hlúposti zo strany ĽPR a AI ma nezaujímajú. Takže trochu skús konkretizovať, čo také si o nich mám naštudovať. Na záver - posty s obrázkami si budem ja vypisovať kde chcem a kedy chcem. To len tak FYI.
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

Dobre tak som vam nieco nasiel ale viem, ze vas nazor nezmenim a opat, ze to robi len kvoli popularite ale ked niekto spravi taku vec tak pochopte, ci to uz je kvoli popularite alebo nie tak zmysel tej veci sa nevytrati....

Tych videii je viac ale neviem ich momentalne najst a viem, ze by ste mi to aj tak vsetko vyvratili. Len som chcel poukazat nato abys ste nesudili hned ludi a zvlast ak do nevidite ani do hudby, ktoru robia. Ja poznam Rytmusovu tvorbu od zaciatkov a viem, ze sa ako primitiv neprezentuje. Prezentuje sa iba tam kde sa chce prezentovat a robi to iba kvoli tomu aby sa este viac riesil. Ale tak to ludia, ktori poznaju akurat tak "Zlatokopky" a "je*e" nemozu vediet. Sak lepsie je dat dole karmu ako akceptovat cudzi nazor :) Viac sa uz k tomuto nebudem vyjadrovat sama tema hovori o sebe, ze Rytmus je niekto ja tejto hudobnej scene ci chcete alebo nie :)
A k tym ciganom aj ja som s nimi vyrastal a poviem ti tak, ze niektori z nich mi dodnes zdravia narozdiel od ludi, ktori maju hlavu dole a radsej sa robia, ze vas nevidia ako by mali pozdravit
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

My súdime podľa toho, čo vidíme a počujeme. A robia to tak aj médiá. A keďže "hviezdy" väčšinou taktiež nepozná každý jeden obyvateľ daného štátu, tak sa to inak ani nedá. A pokiaľ sa "hviezda" prezentuje tak, ako to robí Rytmus, to je už iba jeho problém a problém jeho imidžu. Ja osobne to, čo on robí, za hudbu nepovažujem a tak isto ani jeho žáner, ak sa to tak vôbec dá nazvať. Veruže máš pravdu...Rytmus je "niekto" na hudobnej scéne, presne tak ako Justin Bieber, Rebecca Black (Friday, Friday), alebo Hannah Montana. A práve medzi nich by som radil aj jeho.

"Niektori" cigáni ma nezaujímajú, si ďalší z tých, ktorí fungujú ako Assembler - pokiaľ neošetrím všetky možnosti, tak nadáva. Takže - nemať v láske cigánov (rozumej: neprispôsobivých hajzlov, ktorí vyciciavajú náš rozpočet, žijú za naše prachy a kradnú, zvyšok v téme o cigánoch) je jedna vec a tých, ktorí žijú poctivo, sa to predsa netýka, alebo áno? Veď tí by tým ani nemohli byť urazení, iba kvázihumanisti sa furt oháňajú rasizmom. A čo, že poznáš zopár, ktorí sa ti zdravia? Ja tiež, čo to mení na fakte, že 400 000 z nich sú neprispôsobiví, alebo to chceš hádam poprieť? Diskutuj TU: http://www.hojko.com/romovia-na-slovens ... -3020.html
z3t
Medium Star
Medium Star

1.video: Z akeho dovodu si to nahraval? Bez tej kamery za nim to tomu chlapcovi dat nemohol? Nemohol lebo ta kamera bola dovod, koli ktoremu to urobil.
2.video: :D Ved je to reklama na nejaky E-shop, ktora este aj vyhlasila sutaz, ktora ma v statute sutaze:
"3.1 Hlavným cieľom súťaže je podporiť umelecké vnímanie slovenského kontroverzného speváka Patrika Vrbovského – umeleckým menom RYTMUS." A nema rad drogy? Neviem ktory normalny clovek ma drogy rad.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

serte nato , stale dokola sa naťahujete o to isté , každý interpret sa snaží na kameru ukázať aký je dobrák , každý chce zhltnúť všetkú slávu, furt a furt dokola to isté. Nič s tým nespravíte , nadalej bude ťažiť z ludí ktorý ho radi majú aj nemajú. To patrí k popu , on chce tú slávu ,ktorú spenaží a za tie peniaze pojde na dovolenku a kúpi si nový bavorák.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Svätá pravda.
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

Tak pockaj k tymto popovym rychlo kvasenym hviezdam ho neprirovnavaj. Rytmus tu uz je par dobrych rokov a vsetko co robi je vysledkom jeho prace. Inac ine reakcie na tie videa som ani necakal ale je jedno ci to robi len pre slavu alebo cisto zo srdca, ten skutok to proste nemeni, chlapec sa z toho najedol a jemu to je uplne jedno preco to Rytmus spravil to jedlo chuti rovnako... Osobne ja bulvar neznasam a ani tie pseudo slovenske celebrity ale Rytmus ma moje sympatie kvoli tomu, ze nevyhladava novinarov a nie je kontroverzny kvoli mediam, kto pocuva dlhsie tak vie, ze on bol taky proste vzdy. Ja sa snazim len aby ste sudili hudbu a nie osobnost. Sudte styl rapu jeho flow alebo jeho vystupenia a nie, co je to za cloveka. Ale najskor si vypocujte celu tvorbu nie len medializovane veci. Ja nie som jeho skalny fanusik len mi to "slovenske" sudenie ludi uz lezie na nervy, to ako do kazdeho vidia a staraju sa o kazdeho iba nie o seba (aj ten nazor o ciganoch).
goldenshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa goldenshit »

j4nosik napísal:Tak pockaj k tymto popovym rychlo kvasenym hviezdam ho neprirovnavaj. Rytmus tu uz je par dobrych rokov a vsetko co robi je vysledkom jeho prace. Inac ine reakcie na tie videa som ani necakal ale je jedno ci to robi len pre slavu alebo cisto zo srdca, ten skutok to proste nemeni, chlapec sa z toho najedol a jemu to je uplne jedno preco to Rytmus spravil to jedlo chuti rovnako... Osobne ja bulvar neznasam a ani tie pseudo slovenske celebrity ale Rytmus ma moje sympatie kvoli tomu, ze nevyhladava novinarov a nie je kontroverzny kvoli mediam, kto pocuva dlhsie tak vie, ze on bol taky proste vzdy. Ja sa snazim len aby ste sudili hudbu a nie osobnost. Sudte styl rapu jeho flow alebo jeho vystupenia a nie, co je to za cloveka. Ale najskor si vypocujte celu tvorbu nie len medializovane veci. Ja nie som jeho skalny fanusik len mi to "slovenske" sudenie ludi uz lezie na nervy, to ako do kazdeho vidia a staraju sa o kazdeho iba nie o seba (aj ten nazor o ciganoch).
to ze ukradne podmazy zahranicnim rapperom a trosku si zanadava do mikrofonu....to je nejaka praca? :roll:
z3t
Medium Star
Medium Star

j4nosik napísal: Inac ine reakcie na tie videa som ani necakal ale je jedno ci to robi len pre slavu alebo cisto zo srdca, ten skutok to proste nemeni, chlapec sa z toho najedol a jemu to je uplne jedno preco to Rytmus spravil to jedlo chuti rovnako...
Myslis, ze by mu chutilo inak, keby si to nakupovanie nenahral? V mojom okoli poznam dvoch ludi, ktory urobili to iste a neveril by si ale ani jeden z nich si to nenahral a nehodil na youtube. A k druhemu, pozeral si ho do konca? Chapes, ze je to reklama na E- shop?? Tiez som od teba necakal inu reakciu na ten moj prispevok.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

goldenshit napísal:
to ze ukradne podmazy zahranicnim rapperom a trosku si zanadava do mikrofonu....to je nejaka praca? :roll:
Toto je zas taká polemizácia, ty si si vypočul jeden singel ktorý mu ide v telke a už je celá jeho tvorba o nadávaní do mikrofónu. Počul si jeho albumy ? možeš podla toho zhodnotiť že je to len o nadávaní a kradnutí podmazov ? to kradnutie tu bolo rozoberané 1000 krat, v predaji sú volne dostupné sample ktoré si dji kupujú a robia si z nich vlastné verzie, sám rytmus si hudbu nikdy nerobil , prenho to robí vela ludí, vela krát má aj živú hudbu. Ja ho nechcem obhajovať , volako ho moc nepočúvam ale nesúdim hned jak vidim prvy klip v telke , on si s takou kktinou urobí pekné promo , urobí škandál a tak sa zmedializuje už to pochopte.
goldenshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa goldenshit »

Digital napísal: Toto je zas taká polemizácia, ty si si vypočul jeden singel ktorý mu ide v telke a už je celá jeho tvorba o nadávaní do mikrofónu. Počul si jeho albumy ? možeš podla toho zhodnotiť že je to len o nadávaní a kradnutí podmazov ? to kradnutie tu bolo rozoberané 1000 krat, v predaji sú volne dostupné sample ktoré si dji kupujú a robia si z nich vlastné verzie, sám rytmus si hudbu nikdy nerobil , prenho to robí vela ludí, vela krát má aj živú hudbu. Ja ho nechcem obhajovať , volako ho moc nepočúvam ale nesúdim hned jak vidim prvy klip v telke , on si s takou kktinou urobí pekné promo , urobí škandál a tak sa zmedializuje už to pochopte.
laskavo sa uvedom....to ze kradne hudbu som cital vo viacerich clankoch.....takze zo seba nerob najmudrejsieho
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

goldenshit napísal:
laskavo sa uvedom....to ze kradne hudbu som cital vo viacerich clankoch.....takze zo seba nerob najmudrejsieho
on si tú hudbu nerobí , robia mu ju producenti , bud niečo nasamplujú alebo vyprodukujú vlastné. Sám velký DJ Premier sampluje rozne storočné songy a je uznávaný na celom svete. Samozrejme že to nechcem porovnávať s rytmusom , kedže to je trošku iná liga.
Napísať odpoveď