NHL (aktualne)

O športe...
dwarf
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa dwarf »

Ved sa aj zacnu, kedze Boston postupil do finale konferencie po 19 ci 20 rokoch! :D a dufam a verim ze Tampu porazi a zahra si finale SC, v ktorom by medvede mohli uspiet :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No ja dufam presne v opak :) Necudoval by som sa keby sa finale konferencie TBL BOS hralo na 7 zapas..
dwarf
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dwarf »

V zakladnej casti Boston vyhral 3 zo 4 stretnuti proti Tampe ak sa nemylim, sice playoff je uz nieco ine ale... No ved uz o par dni sa zacina finale konferencie, tak sa necham prekvapit :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja čo zatiaľ čítam, tak drvivoväčšinový názor je, že Tampa nemá čo robiť už vo finále konferencie a nie to vo finále a čo sa týke série s Bostonom sa očakáva rýchly postup medvedíkov. Samozrejme dojmy a predpoklady sú jedno a vývoj série druhé. Ja sa zas naopak modlím za finále SJ a Boston, ja chcem vidieť niečo "nové" a nechcem aby to nové boli bratia Sedinovci :modlenie:
Škoda, že Chára zatiaľ nehrá o Conna, v prípade Bostonu by bol jasný favorit Bergeron a po sérii s Philkou možno aj Krejčí.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

dwarf: Podobne skore zo zakladnej casti mala s Washingtonom a aha..4-0 dovidenia. Zakladna ako vravis, je uplne nieco ine ako terajsie PO.
begbeee: Ano nazory su nieco ine. Sledujem ich kazdy zapas (takmer vsetky aj v zakladnej casti) A dovolim si povedat, ze maju bezproblemov sancu na Stanley Cup a tam, kde su, sa dostali zasluzene (cize tam maju co robit). Keby mali ineho trenera, tak su uz davno v haji, mozno by ani neboli v Playoff, ale Boucher ich nehorazne podporuje a vidno na nich, aky su ti hraci spokojny a v zapasoch povacsine kludny a ako si videl, nerobilo im problem otocit seriu s Pitsburgom z 3-1. Dokaze ich totiz perfektne pripravit a dostat z nich maximum. Viem, ze teraz to bude na ostrie noza a TBL bude kus viac oddychuta (co niekedy, ked je tym na koni neprospieva), takze fakticky nerobim zavery a mozem sa len a len tesit. Vyhra lepsi ;)
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Ja by som bol rád za finále BOS - NSH. Obaja nováčikovia vo finále, a bol by to pekný súboj, Rinne - Thomas, Lucic - Tootoo, Chára - Weber, k tomu prvá rada Horton, Krejčí, Lucic...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Yogi19 napísal:Ja by som bol rád za finále BOS - NSH. Obaja nováčikovia vo finále, a bol by to pekný súboj, Rinne - Thomas, Lucic - Tootoo, Chára - Weber, k tomu prvá rada Horton, Krejčí, Lucic...
No Boston je všetko len nie nováčik :D Detroit pritvrdzuje a 3-2 už nevyzerá nejak zle.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Prekvapil ma veru Detroit, ale ak aj vyhra dalsi zapas doma, tak v San Jose to bude mat v siedmom zapase tazke pretazke.
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

begbeee napísal:No Boston je všetko len nie nováčik :D Detroit pritvrdzuje a 3-2 už nevyzerá nejak zle.
No v podstate je to nováčik, lebo už 30? rokov nevyhrali SC, ale koľkokrát boli odvtedy vo finále neviem..
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

dnes parádny zápas ! :hokej1: 3:1 :hokej2:
Niemi držal VAN 50min nad vodou, to co chytal bolo neskutocne, no po gole na 1:1 sa už nedalo, ešte za stavu 2:1 mohol setogucci vyrovnať ale Howard vytiahol zakrok ako z rukava a potom na 3:1 do prazdnej, este sa bude na co pozerať :smt048
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

San Jose potvrdzuje povesť "chokerov" a Detroit svoju povesť skúseného playoff mužstva.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak posledny zapas Detroitu si schuti pozriem. To bude iny napor :) Detroit ma psychicku vyhodu..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Pozeral som zaver druhej a tretiu tretinu a dobre ich Detroit bil, ale mal som pocit, ze su to take tie strely aby boli, cistych goloviek tam moc nebolo (az na sancu Clearyho). Kazdopadne Niemi si kvalitne zachytal a ten gol na 0:1 som myslel ze je hotovo, ale pekne sa chlapci "kousli". Snad tu seriu otocia, bolo by to iba nejaky 3. (?) krat v NHL?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

4ty krat v historii NHL. Aspon pocas serie PIT TBL davali podobne stats. Minuly rok bolo po x rokoch, co sa to podarilo PHI otocit s Bostonom.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Zatiaľ sa to stalo 3x a pravdepodobnosť, že sa to stane v dvoch sezónach po sebe je astronomická.
1942 Red Wings vo finále (!) stratili vedenie 3-0 v sérii v prospech Toronta.
1975 Pittsburgh Penguins nedokázali doraziť New York Islanders.
2010 Boston Bruins... všetci si pamätáme.

Rád by som dodal, že šanca otočiť sériu vyzerá nemožne pri GAME 4, keď je stav 0-3. Ale táto GAME 7 za stavu 3-3 je už ako akákoľvek iná GAME 7....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Je nacase vynahradit si rocnik 42 :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

na fb stranka nhl pridava rozne ankety, ale tato ma celkom prekvapila... (nie je to nijak upravovane, skutocne to takto poslali)
Prílohy
anketova otazka
anketova otazka
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

kdesi som cital, ze by sa mohol pripojit k Pens
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Urcite by tam vodu namutil, ale stale sa nemozem zbavit dojmu, ze na MS okolo neho vsetci hraju ako v rukavickach. V NHL tam by sa s nim nesrali a par poriadnych hitov by urcite schytal.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Najváženejší záujemca o jeho hráčske služby pre nadchádzajúcu sezónu je vraj Montreal, ale teraz do toho prišiel Pittsburgh a tí ho chcú, nezáleží im na tom či sa k nim pripojí hráč alebo ako funkcionár. Shero (GM Penguins) sa s ním mal údajne stretnúť po zápase s USA.
Napísať odpoveď