eBay.com
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
eBay.com
Nevie niekto kolko DHLke trva proces preclenia? Dnes v noci im to asi prislo do BA, rano mi poslali splnomocnenie ktore som im vyplnene poslal za 5 minut. Posiela to DHL este aj na colny urad alebo niekam? Je nejaka sanca ze by to zajtra kurier doniesol? Je totiz dost nutne aby som to v sobotu mal 
-
krankenwagen
Professional
Re: eBay.com
Ja by som sa chcel opytat, co mi moze seller spravit, pokial nezaplatim jeho vec? Minule sa mi stala jedna neprijemnost, co bola asi moja chyba, no kupoval som na Ebay Mobile jednu vec, stala 5USD, postovne Worldwide pisalo 2,69. Klikol som na Buy, este raz sa spytalo, ci chcem zaplatit 7,69USD, potvrdil som, a zrazu napisalo, ze som kupil vec s postovnym za 30USD. Napisal som sellerovi, ci by to mohol zrusit a on odpisal nejednoznacnu odpoved, ze on nic nenavysil atd. Prisiel mi mail, kde je pisane ze by moje privilegia mohli byt limitovane, alebo zrusene. Co by to pre mna mohlo znamenat?
Dik.
Dik.
-
guess.whoo
Redeemer
mozu ti zablokovat ucet
-
Scorpion90
King
Nic nespravia, pekne sa mu ospravedln a poziadaj o zrusenie transakcie (DISPUTE)
Mne sa to stalo hned na zaciatku obchodovania na ebay, ze som "omylom" kupil PC z USA za vyse 800 $. Proste som prihodil, cakal som ze ma niekto predhodi ale ono nic
. Predavajuci dokonca zacal voci mne viest CASE ale nic sa mi nestalo. Fungujem normalne dalej. Proste som ebayu napisal co sa stalo, oni mu vratili poplatok a vec bola vyriesena.
Takze sa nemas coho bat
Mne sa to stalo hned na zaciatku obchodovania na ebay, ze som "omylom" kupil PC z USA za vyse 800 $. Proste som prihodil, cakal som ze ma niekto predhodi ale ono nic
Takze sa nemas coho bat
-
guess.whoo
Redeemer
stalo sa to aj mne, tiez som to vyriesil s predavajucimi cez Dispute. ale teoreticky keby chceli tak ti mozu dat ban
-
krankenwagen
Professional
eBay.com
Pisal som mu este raz a on odpovedal, ze uz s tym nic robit nemoze, pretoze som otvoril nejake "unpaid". Zeby Ebay rusil ucty len kvoli prekliku? 
-
rufus59
Light Professional
Chcel by som sa spýtať, či nemáte skúsenosti z reklamáciu na Ebayi, došiel mi zlý tovar poslal som ho spať na udanú adresu predávajúceho povedal, že sa mi ozve, keď mu tovar dôjde a vráti peniaze. Prešiel mesiac od odoslania tovaru a zatiaľ mi peniaze nevrátil mám doklad o odoslaní balíka, posielal som prvou triedou. Ako mam postupovať ? alebo pritlačiť na predávajúceho ? Podľa mňa mu to už muselo prísť, ako kontaktovať Ebay support ? Kde sa mám presne obrátiť. Za rady vopred K+
-
guess.whoo
Redeemer
a uz si pisal predavajucemu ci mu to prislo? mozno pozabudol
-
rufus59
Light Professional
áno písal som zatiaľ som nedostal odpoveď, tak som sa chcel spýtať ako to riešiť ak by náhodou by povedal, že neprišlo a pritom by to už mal
Neverím tomu človekovi lebo bolo dosť keď mi poslal zlý tovar tak som sa sním vyše týždňa dohadoval lebo sa len vyhováral kým pristúpil k refundácii
-
guess.whoo
Redeemer
no tak ak ti neodpise do 48 hodin tak to jednoznacne musis riesit cez ebay support
-
javatar
Hardcore addict
skusal niekto kontaktovat sellera ci neznizi cenu?
ma tam buy it now (len), takmer mesacny inzerat, 5 dni do konca.. mohol by nieco spustit
ci je uz nemozne hybat s cenou ked nieco predavate?
ma tam buy it now (len), takmer mesacny inzerat, 5 dni do konca.. mohol by nieco spustit
ci je uz nemozne hybat s cenou ked nieco predavate?
-
guess.whoo
Redeemer
ja som to raz skusal, no neuspel som
kazdopadne to vsak stoji za pokus
-
Scorpion90
King
Hybat cenou mozes - ja to bezne robim tak ze ked mam nieco ako "Buy it now" tak nahodim nizku cenu, kym to niekto nekupi. Potom pomaly zvysujem cenu s (skoro) kazdym predajom az po zelanu hranicu..
Kontaktovat ho samorejme mozes, ale sancu ti zial velku nedavam..
Kontaktovat ho samorejme mozes, ale sancu ti zial velku nedavam..
-
javatar
Hardcore addict
pokusal som sa hladat ale neako som nenasiel co hladam tak sem napisem 
Objednal som si z USA tovar a zasielka bola zadrzana za ucelom colneho konania. Cena bola 171.15€ aj s postovnym takze CLO+DPH.
Otazka 1: Musim si to ist prebrat do BA alebo je moznost si to poslat niekde blizsie?
Otazka 2: Ak odratame postovne, cena bola nizsia ako 150€, da sa to neako vysachovat?
Objednal som si z USA tovar a zasielka bola zadrzana za ucelom colneho konania. Cena bola 171.15€ aj s postovnym takze CLO+DPH.
Otazka 1: Musim si to ist prebrat do BA alebo je moznost si to poslat niekde blizsie?
Otazka 2: Ak odratame postovne, cena bola nizsia ako 150€, da sa to neako vysachovat?
-
guess.whoo
Redeemer
Ako to myslis, ze cena bola 171,15 aj s postovnym takze CLO+DPH?
171,50 si platil postu z USA? alebo si si vyratal uz sumu, ktoru mas zaplatit?
nemusis ist do BA, ja ked som ta siel minule, tak mi az potom ta mila pani povedala, ze sa to da vybavit aj neosobne. cize tam zavolaj alebo pohladaj niekde na ich stranke postup.
sachovat to uz budes tazko
171,50 si platil postu z USA? alebo si si vyratal uz sumu, ktoru mas zaplatit?
nemusis ist do BA, ja ked som ta siel minule, tak mi az potom ta mila pani povedala, ze sa to da vybavit aj neosobne. cize tam zavolaj alebo pohladaj niekde na ich stranke postup.
sachovat to uz budes tazko
-
javatar
Hardcore addict
tak clo je 2,7% a dph sa nevyhnem... nuz prezijem neako....
-
rufus59
Light Professional
Nemáte niekto skúsenosti z nákupom Led žiaroviek z Ebayu ? Su podstatne lacnejšie ako u nás v shopov.
-
krankenwagen
Professional
eBay.com
Ja som kupoval asi 5, vsetko ok, az na jednu, kde prestali svietit asi 3ledky 
-
rufus59
Light Professional
Takže vravíš, že sa oplatí ? Lebo cena tam nejakých 3 eur zhruba no u nás 7 eur a nejak sa do toho nevyznám prvýkrát to kupujem