Google Android OS
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
inac, ak niekoho este zaujma tema o dual sim androidoch
tak zacali sa predavat v europe 2 zaujmave modely, nejedna sa o ziadny high-end model, ale bohato postacujuci za vsetko okrem 3d appov, cena je tiez prijatelna(100 resp 130 eur), jedine co chyba je 3g
http://www.pearl.de/a-PX3500-4073.shtml?query=sp-40
http://www.pearl.de/a-PX3505-4073.shtml rovnake ako Sp40 ale s GPS
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2011, 0:05)
Dnes som urobil dalsi krok vpredu, objednany android s kapacitnym displayom a aj GPS... samozrejme dual-sim
tak zacali sa predavat v europe 2 zaujmave modely, nejedna sa o ziadny high-end model, ale bohato postacujuci za vsetko okrem 3d appov, cena je tiez prijatelna(100 resp 130 eur), jedine co chyba je 3g
http://www.pearl.de/a-PX3500-4073.shtml?query=sp-40
http://www.pearl.de/a-PX3505-4073.shtml rovnake ako Sp40 ale s GPS
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2011, 0:05)
Dnes som urobil dalsi krok vpredu, objednany android s kapacitnym displayom a aj GPS... samozrejme dual-sim
-
guess.whoo
Redeemer
a kolko ta vysiel?
-
chlapec10
Addict
95 eur vratane DHL dorucenia(2-3 pracovne dni)
-
audiotrack
VIP
a čo to vlastne je? Nejaký číňak?
-
chlapec10
Addict
Hong Kongak 
ale ano, V podstate to cinsky dual sim android mobil, ale tento krat s kapacitnym displayom aj GPS...
Jedine co mu chyba je 3g(ja mam O2, takze mi je zatial nanic, a nepotrebujem velke datove objemy), a CPU neni najrychlejsie na svete(vsetko okrem narocny hier ide v pohode)
A sikmooki ma ma zas prijemne prekvapili, 12 hodin od objednania, a mobil ma uz kurier, a teda u mna bude v Piatok/Pondelok
ale ano, V podstate to cinsky dual sim android mobil, ale tento krat s kapacitnym displayom aj GPS...
Jedine co mu chyba je 3g(ja mam O2, takze mi je zatial nanic, a nepotrebujem velke datove objemy), a CPU neni najrychlejsie na svete(vsetko okrem narocny hier ide v pohode)
A sikmooki ma ma zas prijemne prekvapili, 12 hodin od objednania, a mobil ma uz kurier, a teda u mna bude v Piatok/Pondelok
-
guess.whoo
Redeemer
k tej 3G sieti - O2 spusta v maji prevadzku 3G siete vo vacsich mestach bez zvysenia mesacneho poplatku.
-
chlapec10
Addict
Predpokladam ze dovtedy alebo +- par mesiacov cinania budu mat aj 3g telefon s dual sim androidom 
Na mojom Xperia X8 (Android 2.1) som sa rozhodol pokracovat na Sygic Maps, ale mam problem s padanim aplikacie. Navigacia ide napriklad pol hodinu a zrazu sa vypne bez mojho kontaktu s telefonom, pripadne ked niekto zavola, tak navigaciu vypne a je potrebne opatovne vsetko nastavit, takze to trochu trva a pri navigovani v meste to moze byt problem, okrem toho to nejde vyriesit offline rezimom telefonu.
Pozeral som co sa tyka Navigon MobileNavigator, ze sa da stiahnut verzia z roku 2010, ale aj mapy su z Q1 2010 a teda v niektorych pripadoch mozu byt viac na skodu. Napada niekoho alternativa alebo co skusit nastavit, aku verziu skusit atd?
Pozeral som co sa tyka Navigon MobileNavigator, ze sa da stiahnut verzia z roku 2010, ale aj mapy su z Q1 2010 a teda v niektorych pripadoch mozu byt viac na skodu. Napada niekoho alternativa alebo co skusit nastavit, aku verziu skusit atd?
-
guess.whoo
Redeemer
skusal si Sygic Aura?
Viete mi povedat kde mi vo wildfire uklada veci ktore som si z notebooku poslal cez bluetooth? Ide o PDF subory.
-
guess.whoo
Redeemer
SD karta priecinok bluetooth? ci nie?
-
audiotrack
VIP
stlač menu tlačítko a zvoľ vyhľadať. Napíš názov súboru a pozri sa kde ho máš
je mozne na fonoch s androidom sledovat TV? napr. stream z internetu.
ci to ponuka len orange, ci ako? o.O
ci to ponuka len orange, ci ako? o.O
je jedno aky mas OS, hlavne je pripojenie k internetu, nie ?
tak jasne ze Wifi, ale ako spojazdnim tie streamy? lebo vsetko je to cez flash, a ked pridem na stranku s tym streamom tak nemozem spustit stream.
-
audiotrack
VIP
a cez aký prehliadač na ne chodíš? Mne v dolphin HD ide pekne, teraz som skúšal video na youtube, pripojený cez wifi
no opera mini, na utube mam aplikaciu od vyrobcu v telefone, a ani ta mi neprehra vsetky videa.
skusim teda toho delfina, len ci bude fungovat aj na inych serveroch ako je utube.
skusim teda toho delfina, len ci bude fungovat aj na inych serveroch ako je utube.
-
hojko
Site Admin
sharky-no: Opera Mini tusim nepusti ani len normalny flash, nie to este stream.
no hej, ale pokladal som to za normalne, ze telefon nedokaze prehrat flash. tak preto sa tak sprosto pytam
vypada to skvele ten dolphin
dik za tip.
vypada to skvele ten dolphin
na androide nie je flash?