Rytmus (v porote Superstar) ?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

Re: Rytmus v porote superstar ?

Príspevok od používateľa j4nosik »

goldenshit napísal:
laskavo sa uvedom....to ze kradne hudbu som cital vo viacerich clankoch.....takze zo seba nerob najmudrejsieho
V Novom Case? Si uplne mimo najskor sa o tychto veciach nieco nauc pekne si nastuduj pojmy ako Executive Producer alebo Sampling a potom tu rob zo seba ty mudreho.... ty odbornik na hudbu cez Novy Cas :lol:
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ako môžeš vôbec produkciu toho šaša nazvať hudbou? Niektorí raperi si tvoria aspoň svoje veci, on iba niečo pokradne (okay, požičia si) a natrepe do toho totálne koniny (nie, nepočul som iba dve pesničky, nanešťastie pre mňa to kedysi počúvala kamoška a moje uši dostali AIDS) - to je podľa teba hudba? Tvoje bránenie Rytmusa nemení nič na fakte, že jeho "tvorba" je odpadom. Akurát, že imponuje násťročným, ktorí z toho aj tak neskôr vyrastú, pričom producenti Superstar teraz z jeho popularity ťažia, či už je pozitívna, alebo negatívna.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

je už dlho známe že jeho hudba v poslednom čase je len slabučký popoví odvar pre deti. Uvidí sa čo bude mať na albume.
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

"pocuvala to kamoska" Si frajer.... Mne sa jeho terajsia tvorba nepaci ja som nikde nepovedal, ze som jeho skalny fanusik mne islo o nieco uplne ine.
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

Ty si frajer, lebo pocuvas Rytmusa. Mozno mal v jeho skorsiej tvorbe, "pesnicky zo zivota (lol)" ale tie su uz zrejme prec (aka skoda) pretoze vie, ze je vacsi zaujem (tym aj viac penazi pre neho) o to co robi teraz. A ver, ze peniaze od masy su pre neho viac nez spokojnost jeho "skalnych".
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Maximalne smiesne co tu j4nosik pises a predvadzas. Uz vidim ako chodis po ulici v nohaviciach s pudlom na kolenach, mikina o tri cisla vacsia, rezat na krku a sikmo nasadenej siltovke, popri tom pocuvas z mobilu hudbu, pouzivas frazy z pesniciek a ked nadavas, tak si myslis, ze si skvely.

Neviem, ci to tu uz bolo, ale len tak pre pobavenie: http://www.mojevideo.sk/video/1514/rytm ... facky.html
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

z3t napísal:Ty si frajer, lebo pocuvas Rytmusa. Mozno mal v jeho skorsiej tvorbe, "pesnicky zo zivota (lol)" ale tie su uz zrejme prec (aka skoda) pretoze vie, ze je vacsi zaujem (tym aj viac penazi pre neho) o to co robi teraz. A ver, ze peniaze od masy su pre neho viac nez spokojnost jeho "skalnych".
Neradim sa medzi jeho fanusikov. Pocuvam Sk rap a k tomu patri aj tvorba KF, kde sa mi niektore veci pacia a niektore nie. A vazne nechapem naco tie zbytocne intrigarske vety na konci, ktore zazneli uz tolko krat, ze su zbytocnejsie ako tato tema...
Ukazujete sa Slovaci v peknom svetle teda. Nie nenosim siroke nohavice ani siltovky. Nie nepocuvam Rytmusa a nehovorim "Si zabil". Tak kludne zacnite sudit aj mna. To je predsa trend na Slovensku sudit hocikoho, kto ma iny nazor. Pochybujem, ze vies o co islo v tom videu hojko a kto boli ti chlapci zac a preco dostali to co dostali....Hlavne, ze sa tu vyjadruju ludia, ktori nepocuvaju rap a dokonca taki co nemaju radi tento styl ako taky...ale tak presvedcili ste ma o zoskupeni tohto fora takze ja ficim majte sa tu ohovarajte v laske a nezabudnite zakladat dalsie temy, kde sa budete bavit o povahe umelcov :smt006
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

co mame my slovaci s tym, ze rytmus so svojou kinder armadou na cele s tebou, je uplna zumpa tej pseudokultury na slovensku?

//":minus: nevies citat, on rytmusa nepocuva...primitiv"
j4nosik napísal:Pocuvam Sk rap a k tomu patri aj tvorba KF, kde sa mi niektore veci pacia a niektore nie.
aha budem citat poriadne - pocuva kf, ale nepocuva rytmusa, teda ked ma rytmus svoj part tak vypne repraky... (noaco ze som doslovny, budem chytat za slovicka, kedze neviem citat a chcem to zmenit)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

UMELCOV?? Tak teraz si zadrel. Pardón, ale ja za umelca považujem človeka, ktorý dokáže zložiť melódiu a text, pričom on nerobí ani jedno a ani druhé. Ak je Rytmus umelec, čo je potom John Williams, Jerry Goldsmith, Mike Oldfield, J.M. Jarre, Vangelis? Tí musia byť uber-umelci. A sorry, ale veta "hlavne, ze sa tu vyjadruju ludia, ktori nepocuvaju rap...atd" je prd platná - na to, aby som mohol tvrdiť, že hovno chutné určite nie je, nemusím byť predsa ocenený Michelinom. Aplikuj si to na svoj prípad. Uži si svoju nezávislosť od fóra, prajem veľa šťastia inde.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Mne sa pacilo ako ho dnes Seps odrovnal aj Leos mu dal a rytmus jasne nevedel co so sebou potom :P ..sice superstar nedivam ale prepol som dnes v uplne spravnu chvilu ..tu je ten prepis z aktualit

„Pripadalo mi to ako výkon so sedláckou príchuťou. Ty robíš furt to isté a vôbec si to neprešpikoval do detailu,“ dodal Patrik Vrbovský. Na čo Michal zareagoval nezvyčajne podráždene: „Rob si svoj rap a do muziky mi nekecaj,“ pustil sa obvykle vysmiaty český mladík. .
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

jak hovorim rytmus tam nemá čo robiť , ale šeps už tam uplne vobec nemá čo robiť... sprostý je jak palica
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Naco to vlastne pozerate, ked vas to len nasiera ze ten tam nema co robit, ten zas toto atd :D
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Rytmus je naprosty a ultimatni kreten!! Ted se absolutne znemoznil !!
z3t
Medium Star
Medium Star

j4nosik napísal:Pochybujem, ze vies o co islo v tom videu hojko a kto boli ti chlapci zac a preco dostali to co dostali...
Ked sa nemylim tak ty chlapci nahrali pesnicku, v ktorej pourazali rytmusa (ak sa mylim oprav ma). A jeho reakcia je podla mna dooost uboha. Prisli k nemu uplne normalne, pozdravili sa, na bitku asi ani nepomysleli a on na nich hned vybehol + za nim stala ta jeho "parta". Kolko mali ty chlapci rokov? Asi polovicu od neho ale mentalne boli podla mna od neho vyspelejsi. Totalny uboziak. Ale napis ty, ci si myslis ze jeho reakcia bola primerana.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

z3t: Pod videom je komentar v ktorom sa pise, ze to je polska skupina, ktora nahrala o nom pesnicku a nadavali. Vsak to iste robi aj ten saso, staci sa pozriet na jeho skladby, napriklad posledna s nazvom Je*e, aj jeho by ho mali prist vsetci menovani poriadne prefackat.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ale hovno polska skupina, je to ADK z Ruzinova a Dubravky. A pricinou konfliktu vobec neboli ziadne invektiva adresovane Rytmusovi v ich textoch, ale nejake vymyslene reci.
z3t
Medium Star
Medium Star

Tak to by ma sakra moc zajimalo, ake to boli reci ze, na nich tak vybehol.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Take reci, ze _FM si dovolil vyjadrit svoj nazor na neho, ze je komercny. To, ze on ma v papuli denno-denne pol sveta, to je uplne fajn. Mohol by zacat robit znova hudbu, prestat spievat cez autotune a hrat sa na televiznu hviezdu.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

http://www.mojevideo.sk/video/e14a/rytm ... penie.html

..tu sa krasne ukazalo ake je jeho publikom..prisiel spievat pred dospelych rozumnych ludi a dostal taky ohlas aky si zasluzil :D
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

fuj hnus,ako moze niekomu v piamom prenose kde je x 13.rocnych divakov povedat ze vam to je*e,markiza je kopa hoven a nechapem ze mu aj ostatny porotcovia nepovedia ze nech ubere bo prehana,mali ho tam za to nejaky divaci vyfackat,ved to je brutal
Napísať odpoveď