Aké pijete pivo?
Re: Aké pijete pivo?
A potom, že všetky pivá chutia rovnako... 
-
Scorpion90
King
Vacsina tzv. europiv su total s*acky, dost dlho som to pil, ale cim dalej, tym viac prichadzam na chut pivam od minivyrobcov.. napr. Cierna Hora ma skvelu chut.
K Radleru snad ani nema vyznam sa vyjadrovat. Keby mi to niekto podstrci pod nos ako malinovku a nevedel by som o co sa jedna, tak by som asi ani neprisiel na to, ze je to "pivo". Je to pivo pre dievcata, aby boli dolezite, ze piju pivo
. Nieco ako SLIM-ky cigarety
K Radleru snad ani nema vyznam sa vyjadrovat. Keby mi to niekto podstrci pod nos ako malinovku a nevedel by som o co sa jedna, tak by som asi ani neprisiel na to, ze je to "pivo". Je to pivo pre dievcata, aby boli dolezite, ze piju pivo
Bratislava je momentalne asi najdrahsie mesto Europy na najblizsie 2 tyzdne...
na trnavskom myte v tych hokejovych stankoch pytaju 3eura za pivo a este nalievaju taku brečku ako je corgon...fakt otrasne...a zevraj cestni obchodnici, ktori neokradaju turistov a robia dobre meno Slovensku...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Na obchodnej mas to iste
1.9eur za pivo. A ked som sa ich spytal, ze dufam, ze sa to vrati po MS do normalu, tak odpovedali, ze jasne 
Banda je to..
Banda je to..
heheh, niekto nepodpisany mi odkazal, ci chcem aby tie piva davali rovno zadarmo a znizil mi karmu...pokial si myslite, ze je normalne, ked za 1 pivo mizernej kvality do plastoveho pohara vypytaju 3 eura a to este aj od Slovakov, tak to sa naozaj musim chytat za hlavu, co za spoluobcanov to mam...ani sa potom necudujem, preco o tomto narode po Europe koluju take nelichotive povesti...
pili ste už dakto DeHelder?
pil som ho ked bol v tescu v hite mesiaca tak som si jedno kupil no co ja viem celkom sa to dalo....
-
ChallengerQo
Expert
ja zboznujem ciernu horu a leffe.. 
hmm ake pijem pivo ...kvalitne a take co mi chuti hlavne....je vela znaciek tore preferujem....i ked niektore sa tazko zhanaju tu na svk..malo kde dostat flaskove..o poctivom capaku ani nehovorim....niet nad kvalitne pivko
krušovice... či čierne alebo svetle... nieje co dodat... strasne mi chuti... mozno aj viac ako plzen xD ... a co sa slovenskych piv tyka... saris a kelt (aj to ma myslim heineken) a "napoje" ako corgon mi pridu otrasne, nechapem ako sa to moze este drzat, hanbim sa to nazvat pivom :-/ ale hold, 100 ludi 100 chuti 
-
Silmer
Darca
kdeze , corgon vlastni heineken, no praveže ten tvoj šariš - škvrn a špiny sa zbaviš vlastni topvar
ochutnal som svijany, velmi v pohode, troska smrdkalo vajciami ale citronovo sladko horka chut to vyvazila 
ja som si dal nedavno kvasinkovy edelweiss a bol to smak, akurat cena 2e za polliter mi pride dost prehnana :-/
// Maki - pre mna zas capovany guiness (iny som ani neskusal) sux - to nie, ze by som ho vypil bez toho, aby to na mna spravilo nejaky dojem, ale doslova som to len nasilu vypil... pil som ho len raz a davno, ale aj som rad, ze mi to nechutilo (kvoli cene
ktora je, aspon v kosickom irish pube, cez 3e za 0.4)
// Maki - pre mna zas capovany guiness (iny som ani neskusal) sux - to nie, ze by som ho vypil bez toho, aby to na mna spravilo nejaky dojem, ale doslova som to len nasilu vypil... pil som ho len raz a davno, ale aj som rad, ze mi to nechutilo (kvoli cene
edelweiss suxx... mňa nejak nikdy nechytil...
inak sranda dnes v alberte kukám do regálu a tam na mňa pozeral nealkoholický polotmavý Birell.. Birell svetlý je jediné nealko, čo sa podľa mňa dá piť, tak som tomu dal šancu a polotmavé mi prišlo ešte lepšie...
držia si kvalitu, to sa mi páči...
v poslednej dobe som sa ale najviac zaľúbil do piva Magister... mini pivovar na ulici Hrnčířská v Brne... hneď vedľa fakulty informatiky... veľmi dobre tam varia a tá polotmavá 11° Kelly je úplne geniálna... za 25kč nepasterizované nefiltrované - vyčarí úsmev na tvári...
brňáci povinne testnúť
a po dlhej predlhej dobe som mal čapovaný Guiness... oveľa lepší ako flaškový... musím ísť čoskoro zasa...
inak sranda dnes v alberte kukám do regálu a tam na mňa pozeral nealkoholický polotmavý Birell.. Birell svetlý je jediné nealko, čo sa podľa mňa dá piť, tak som tomu dal šancu a polotmavé mi prišlo ešte lepšie...
v poslednej dobe som sa ale najviac zaľúbil do piva Magister... mini pivovar na ulici Hrnčířská v Brne... hneď vedľa fakulty informatiky... veľmi dobre tam varia a tá polotmavá 11° Kelly je úplne geniálna... za 25kč nepasterizované nefiltrované - vyčarí úsmev na tvári...
a po dlhej predlhej dobe som mal čapovaný Guiness... oveľa lepší ako flaškový... musím ísť čoskoro zasa...
Čierna hora, steiger - aj tmavý.. neďaleko Ružomberku je malý pivovar neviem meno ale nejaké pivo s karamelom bolo celkom fajn..
Ja som stale pil bazanta,.. od ktoreho ma potom kusok bolela hlava,.. (neviem preco) isiel som na hokej a tam predavali iba staropramen,ci capovani alebo plechovku... tak som kupil staropramen a hlava ma po nom nebolela 
Inak tri eura za polliter to je este fajn, ale ked ja tu vo francuzsku platim 3 za stvrtliter to vam je uz na nepochoponie.
)
S tatkom sme otvorili včera toto a v pohodke pivko kvasinkové,len troška vodové.
-
Silmer
Darca
fuuj , raz som ho mal...a nie dakujem 
ivank: tak to mas este dobre, ja vacsinou 4 eura za 0,25l a to si uz teda radsej dobre zvazim ci to obetujem za capovane pivo..
ivank: tak to mas este dobre, ja vacsinou 4 eura za 0,25l a to si uz teda radsej dobre zvazim ci to obetujem za capovane pivo..
Aby som nebol offtopic tak moje naoblubenejsie je Budvar a taký Grimbergen tiež nie je na zahodenieSilmer napísal:fuuj , raz som ho mal...a nie dakujem
A hej no pohybuje sa to medzi 3-4, to je podla mna za stvrtlitrove pivo absurdné ešte niekedy za taku žbrndu ako je Kronenbourg. Vive la France, p´tin