Aké pijete pivo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Najlepsie pivo?

Kozel
156
20%
Saris
96
12%
Bazant
132
17%
Stein
5
1%
Mnich
14
2%
Corgon
43
5%
Staropramen
91
12%
Nepijem pivo
112
14%
Kelt
48
6%
Heineken
92
12%

Celkom hlasov: 789

begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Aké pijete pivo?

Príspevok od používateľa begbeee »

A potom, že všetky pivá chutia rovnako... :aasmile11:
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Vacsina tzv. europiv su total s*acky, dost dlho som to pil, ale cim dalej, tym viac prichadzam na chut pivam od minivyrobcov.. napr. Cierna Hora ma skvelu chut.

K Radleru snad ani nema vyznam sa vyjadrovat. Keby mi to niekto podstrci pod nos ako malinovku a nevedel by som o co sa jedna, tak by som asi ani neprisiel na to, ze je to "pivo". Je to pivo pre dievcata, aby boli dolezite, ze piju pivo :lol: . Nieco ako SLIM-ky cigarety
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Bratislava je momentalne asi najdrahsie mesto Europy na najblizsie 2 tyzdne... :D na trnavskom myte v tych hokejovych stankoch pytaju 3eura za pivo a este nalievaju taku brečku ako je corgon...fakt otrasne...a zevraj cestni obchodnici, ktori neokradaju turistov a robia dobre meno Slovensku...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Na obchodnej mas to iste :) 1.9eur za pivo. A ked som sa ich spytal, ze dufam, ze sa to vrati po MS do normalu, tak odpovedali, ze jasne :)

Banda je to..
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

heheh, niekto nepodpisany mi odkazal, ci chcem aby tie piva davali rovno zadarmo a znizil mi karmu...pokial si myslite, ze je normalne, ked za 1 pivo mizernej kvality do plastoveho pohara vypytaju 3 eura a to este aj od Slovakov, tak to sa naozaj musim chytat za hlavu, co za spoluobcanov to mam...ani sa potom necudujem, preco o tomto narode po Europe koluju take nelichotive povesti...
dk.samper
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dk.samper »

pili ste už dakto DeHelder?
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

pil som ho ked bol v tescu v hite mesiaca tak som si jedno kupil no co ja viem celkom sa to dalo....
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

ja zboznujem ciernu horu a leffe.. ;)
cillo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa cillo »

hmm ake pijem pivo ...kvalitne a take co mi chuti hlavne....je vela znaciek tore preferujem....i ked niektore sa tazko zhanaju tu na svk..malo kde dostat flaskove..o poctivom capaku ani nehovorim....niet nad kvalitne pivko
Balvorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Balvorn »

krušovice... či čierne alebo svetle... nieje co dodat... strasne mi chuti... mozno aj viac ako plzen xD ... a co sa slovenskych piv tyka... saris a kelt (aj to ma myslim heineken) a "napoje" ako corgon mi pridu otrasne, nechapem ako sa to moze este drzat, hanbim sa to nazvat pivom :-/ ale hold, 100 ludi 100 chuti :D
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

kdeze , corgon vlastni heineken, no praveže ten tvoj šariš - škvrn a špiny sa zbaviš vlastni topvar
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ochutnal som svijany, velmi v pohode, troska smrdkalo vajciami ale citronovo sladko horka chut to vyvazila :D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ja som si dal nedavno kvasinkovy edelweiss a bol to smak, akurat cena 2e za polliter mi pride dost prehnana :-/

// Maki - pre mna zas capovany guiness (iny som ani neskusal) sux - to nie, ze by som ho vypil bez toho, aby to na mna spravilo nejaky dojem, ale doslova som to len nasilu vypil... pil som ho len raz a davno, ale aj som rad, ze mi to nechutilo (kvoli cene :D ktora je, aspon v kosickom irish pube, cez 3e za 0.4)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

edelweiss suxx... mňa nejak nikdy nechytil...

inak sranda dnes v alberte kukám do regálu a tam na mňa pozeral nealkoholický polotmavý Birell.. Birell svetlý je jediné nealko, čo sa podľa mňa dá piť, tak som tomu dal šancu a polotmavé mi prišlo ešte lepšie... :) držia si kvalitu, to sa mi páči...

v poslednej dobe som sa ale najviac zaľúbil do piva Magister... mini pivovar na ulici Hrnčířská v Brne... hneď vedľa fakulty informatiky... veľmi dobre tam varia a tá polotmavá 11° Kelly je úplne geniálna... za 25kč nepasterizované nefiltrované - vyčarí úsmev na tvári... ;) brňáci povinne testnúť

a po dlhej predlhej dobe som mal čapovaný Guiness... oveľa lepší ako flaškový... musím ísť čoskoro zasa...
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

Čierna hora, steiger - aj tmavý.. neďaleko Ružomberku je malý pivovar neviem meno ale nejaké pivo s karamelom bolo celkom fajn..
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Ja som stale pil bazanta,.. od ktoreho ma potom kusok bolela hlava,.. (neviem preco) isiel som na hokej a tam predavali iba staropramen,ci capovani alebo plechovku... tak som kupil staropramen a hlava ma po nom nebolela :lol:
ivank
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ivank »

Inak tri eura za polliter to je este fajn, ale ked ja tu vo francuzsku platim 3 za stvrtliter to vam je uz na nepochoponie. ;))
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

S tatkom sme otvorili včera toto a v pohodke pivko kvasinkové,len troška vodové.
Prílohy
grafenwalder_hefe.JPG
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

fuuj , raz som ho mal...a nie dakujem :)

ivank: tak to mas este dobre, ja vacsinou 4 eura za 0,25l a to si uz teda radsej dobre zvazim ci to obetujem za capovane pivo..
ivank
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ivank »

Silmer napísal:fuuj , raz som ho mal...a nie dakujem :)

ivank: tak to mas este dobre, ja vacsinou 4 eura za 0,25l a to si uz teda radsej dobre zvazim ci to obetujem za capovane pivo..
Aby som nebol offtopic tak moje naoblubenejsie je Budvar a taký Grimbergen tiež nie je na zahodenie :)
A hej no pohybuje sa to medzi 3-4, to je podla mna za stvrtlitrove pivo absurdné ešte niekedy za taku žbrndu ako je Kronenbourg. Vive la France, p´tin :D
Napísať odpoveď