Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
myslim že elegantne a ženske su SE x rady , konkretne x8 prípadne xpreria mini/pro
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
shadow_band
Amateur
Nazdar pani,
chcle by som sa opytat resp. poprosil o radu ohladom mobilnych telefonov.....mam v plane zobrat novy telefon a kedze som sa nezaujimal posledne roky o to ako pokrocil vyvoj, a co je v sucasnosti dobre a co az tak nie, tak by som chcel pocut vase postrehy a odporucania na dnesne telefony na trhu (najlepsie z ponuky od Orangu)
nuz ale hlavnou poziadavkou z mojej strany by bolo, aby to nebol dotykovy ale klasicky (cize tlacidla)....dovod je asi jednoduchy, nemal som dotykovy a nejak ma to ani nelaka,
kedze v ponuke uz takychto "klasickych" telefonou vela nie je, najviac sa mi pozdaval Nokia E52, cize ak by ste aj niekto mal osobne skusenosti s tymto mobil, privitam to.
takze tesim sa na vase odporucania a pomoc.....THX ALL
chcle by som sa opytat resp. poprosil o radu ohladom mobilnych telefonov.....mam v plane zobrat novy telefon a kedze som sa nezaujimal posledne roky o to ako pokrocil vyvoj, a co je v sucasnosti dobre a co az tak nie, tak by som chcel pocut vase postrehy a odporucania na dnesne telefony na trhu (najlepsie z ponuky od Orangu)
nuz ale hlavnou poziadavkou z mojej strany by bolo, aby to nebol dotykovy ale klasicky (cize tlacidla)....dovod je asi jednoduchy, nemal som dotykovy a nejak ma to ani nelaka,
kedze v ponuke uz takychto "klasickych" telefonou vela nie je, najviac sa mi pozdaval Nokia E52, cize ak by ste aj niekto mal osobne skusenosti s tymto mobil, privitam to.
takze tesim sa na vase odporucania a pomoc.....THX ALL
-
guess.whoo
Redeemer
dobry telefon, obzeral si aj nejake blackberry? ci sa ti nepacia?
-
shadow_band
Amateur
vies co nepozeral som, lebo nelaka ma dizajn s takym typom klavesnice...dost siroky na moj vkus....ja chcem nieco "lahsie a mensie" do vrecka. Hlavne aby som to mohol ovladat jednou rukouguess.whoo napísal:dobry telefon, obzeral si aj nejake blackberry? ci sa ti nepacia?
Zdravim ludkovia,
rozhodujem sa ci kupit samsung galaxy ACE za 240€, alebo HTC Wildfire S za 260€. viac ako 300 nie som ochotny dat. (za ACE vyborny pomer cena - vybavenost, za HTC dielenske spracovanie + sluchatka v baleni). ide mi najma o Android (ACE 2.2 - snad update?, HTC 2.3)
potrebujem najma pisat na nom poznamky (ACE vacsi display), GPS (kvalita signalu lepsia v ACE) lepsiu vydrz baterky tiez zavazi.
niekde som sa docital ze ACE ma problem s hrami s vyssimi narokmi. ma niekto skusenosti. hlavne s ACE.
dakujem. uvital by som velmi promptnu odpoved, kedze ACE mam uz objednane (ale snad by to islo nejako stornovat) zajtra rano budem hojka hned checkovat.
uvitam aj alternativy. dakujem
rozhodujem sa ci kupit samsung galaxy ACE za 240€, alebo HTC Wildfire S za 260€. viac ako 300 nie som ochotny dat. (za ACE vyborny pomer cena - vybavenost, za HTC dielenske spracovanie + sluchatka v baleni). ide mi najma o Android (ACE 2.2 - snad update?, HTC 2.3)
potrebujem najma pisat na nom poznamky (ACE vacsi display), GPS (kvalita signalu lepsia v ACE) lepsiu vydrz baterky tiez zavazi.
niekde som sa docital ze ACE ma problem s hrami s vyssimi narokmi. ma niekto skusenosti. hlavne s ACE.
dakujem. uvital by som velmi promptnu odpoved, kedze ACE mam uz objednane (ale snad by to islo nejako stornovat) zajtra rano budem hojka hned checkovat.
uvitam aj alternativy. dakujem
no taký dotyk. sa dá palcom v poho ovládať , aspon ja zvladnem všade dosiahnut do 3,7" vpoho, takže to záleží aj od velkosti ruky
a stou nokiu určite nič nepokazíš
a stou nokiu určite nič nepokazíš
-
guess.whoo
Redeemer
Tempus - medzi tymi dvoma vyhrava Ace
díky, tento vyzerá pekne. aj cena je tam celkom fajn.guess.whoo napísal:aky iny zensky telefon ako samsung diva:
http://www.nay.sk/index.php?id=9&subid=&detail=191
a ešte nejaký pekný slider alebo vyklápačku nepoznáš?
-
guess.whoo
Redeemer
tento je celkom cool:
http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... ategorie=5
len ma trosku slabsi fotak a mensi display. ale stylovka je to riadna
alebo vysuvacka:
ta je na tom uz funkcne lepsie
len ma trosku slabsi fotak a mensi display. ale stylovka je to riadna
alebo vysuvacka:
ta je na tom uz funkcne lepsie
ono je v podstate jedno aky mobil kupiš ? ved teraz kupiš náhradne kryty s ktorými spraviš aj z Alcatelu elegantný mobil 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... plnohodnotna qwerty klavesnica absolutna nutnost, musi spolupracovat s Exchange serverom na maily, jednoducha synchronizacia kontaktov, sms a suborov, fotkak kludne mat nemusi (velmi by mi to pomohlo v chranenych objektoch, kam teraz s telefonom nemozem), ale ked bude tak na nom vobec nezalezi - nepouzivam ho, musi sa dat spojit s autom cez AUX, preferujem balik all in one, teda bez nutnosti este mesiac behat po obchodoch a zhanat styri redukcie pre USB a pod., dostupnost autonabijacky nutna, musi mat alebo sa musi dat doinstalovat nejaky fajnovy kalendar s upozorneniami a poznamkami na ploche, GPS s dobrym prijmom nutne, dobry prehliadac (alebo moznost pridat ho) ... skor vacsi ako maly, je jedno akej farby, vzhladu a hmotnosti ... rozumna cena ...
... a rychlo prosim, rozhodujem sa, ci radsej nedat opravit E75, ktora je uplne bozia a plne mi vyhovuje
... a rychlo prosim, rozhodujem sa, ci radsej nedat opravit E75, ktora je uplne bozia a plne mi vyhovuje
-
guess.whoo
Redeemer
Tak zistil som teda ktore telefony by vyhovovali cenovej kategorii a vysli vzhladom na poziadavky (Android, Wifi , dotykova obrazovka ) akurat SE Xperia X8 a HTC Wildfire. Cenovo na pausal vyjdu okolo 70 €. Ktory by ste poradili?
Ja by som skor siel do Wildfire , vyzera byt o nieco vacsi, lepsi fotak a konecne by som chcel aj vyskusat inu znacku nez SE.
Ale zas SE sa mi zda ze ma vacsi displej, cize lepsi na filmy(?).
Pripadne tam je este klasicke HTC Desire, len to uz je dost nad limit (170€).Oplati sa za tu kvalitu doplatit? Stoji to za to?
Dakujem za odpoved, budem to tu sledovat. V piatok mi budu znovu volat co a ako.
Ja by som skor siel do Wildfire , vyzera byt o nieco vacsi, lepsi fotak a konecne by som chcel aj vyskusat inu znacku nez SE.
Ale zas SE sa mi zda ze ma vacsi displej, cize lepsi na filmy(?).
Pripadne tam je este klasicke HTC Desire, len to uz je dost nad limit (170€).Oplati sa za tu kvalitu doplatit? Stoji to za to?
Dakujem za odpoved, budem to tu sledovat. V piatok mi budu znovu volat co a ako.
-
guess.whoo
Redeemer
tak ked sa rozhodujes medzi wildfire a x8 tak radsej x8. wildfire je taky nepodarok zo strany HTC
tak za tu cenu je to fajn mobil jediný problem je to rozlíšenie , to dodrbali , možno aj naschval ale tak HTC neni značka pre chokoho
za kvalitu sa platí
-
guess.whoo
Redeemer
preco by to rozlisenie naschval dodrbali?
Skor vezmem Wildfire nez SE. Som rozhodnuty ze este pockam zo 2-3 mesiace (Mozno pojdu ceny o par € dole) a budem dufat ze nevyhodia odtial ani Wildfire ani Desire- Pri najlepsom klesne cena na 100 €. Dakujem.
pretože by to bol až moc dobry mobil potom za taku cenu , nenapadlo ti niekedy prečo nespravia dokonaly mobil zo všetkym ? prečo nedali napríklad diodu do SGS , prečo nespravia smartphone z vačšou baterkou atd. , naschval sa robia telefóny ake sa robia aby ludia stále kupovali nove telefóny
//autoeditácia príspevku (11 Máj 2011, 16:46)
o 70€cena neklesne, to skorej skončia predaj , ved už je teraz nova SAGA HTC ciže htc desire S ,incredible S a podobne, takže si myslim že starý desire iba dopredaju a tak isto aj wildfire atd.
//autoeditácia príspevku (11 Máj 2011, 16:46)
DaVaR napísal:Skor vezmem Wildfire nez SE. Som rozhodnuty ze este pockam zo 2-3 mesiace (Mozno pojdu ceny o par € dole) a budem dufat ze nevyhodia odtial ani Wildfire ani Desire- Pri najlepsom klesne cena na 100 €. Dakujem.
o 70€cena neklesne, to skorej skončia predaj , ved už je teraz nova SAGA HTC ciže htc desire S ,incredible S a podobne, takže si myslim že starý desire iba dopredaju a tak isto aj wildfire atd.
-
guess.whoo
Redeemer
tak ale rozlisenie? srsly? 
za 2-3 mesiace?!
to tam uz nebudu ani telefony, ktore su tam iba mesiac, nieto este tak dlho ako wildfire
za 2-3 mesiace?!