Stargate Universe
Re: Stargate Universe
čo slza... rumázgal som ako decko... aspoň posledný diel som musel stiahnuť v HD... SG si to zaslúžilo
http://www.sgtt.tk/StargateUniverse/Kino/ pár krátkych videí, občas srandičky...
zapnite si titulky české, kto nerozumie originálu
zapnite si titulky české, kto nerozumie originálu
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
na jericho spravili zbierku preco tu nemozu spravit nieco podobne ?:)
sam osobne by som urcite poslal viac ako 20-30 Euro !!!len aby to pokracovalo cim skor...
ako prispevok nadomnou .. pametam si ked som dosiel zo zakladky a o tretej na jojke slo SG1....
teraz ubehlo 7-8 rokov co som to prvy raz videl a je KONIEC
ach tiez som plakal
achh
sam osobne by som urcite poslal viac ako 20-30 Euro !!!len aby to pokracovalo cim skor...
ako prispevok nadomnou .. pametam si ked som dosiel zo zakladky a o tretej na jojke slo SG1....
teraz ubehlo 7-8 rokov co som to prvy raz videl a je KONIEC
ach tiez som plakal
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Tak teda R.I.P. STARGATE
, snad niekedy v buducnosti...alebo o tri roky..
, to by bolo fajn..
Koniec poslednej epizody ma dojal. Pre mna najlepsi koniec serialu, aky som kedy videl.
-
qwerty-xyz
TAZKA DEPRESIA !!!! u mna bol stargate jednoznacne najlepsi serial, pri SG-1 tke som stravil zivot, vsetky casti som videl a vsetky doverne poznam, atlantis uz pomenej, a UNIVERSE znova ma chytlo. Fakt ma to zobralo. ako fakt dost. nerobi sa zbierka? ja by som bol velmi rad aby to pokracovalo, ja som fanusik SG doooost velky.
je mi z toho do placu, .... fakt best of the best.
je mi z toho do placu, .... fakt best of the best.
hovorí sa, ževraj NOVA zakúpila práva na 2 série SGU - dúfam, že bude dabing 
-
Nadeo
Guru wannabe
Nemozem uverit, ze uz nebude ziadny stargate film ani serial... 
-
Sarger
Guru wannabe
DropDead: Jasné že bude dabing...videl si už zahraničný seriál vysielaný v pôvodnom znení? ...
Nadeo: Malá šanca je tu vždy, a aj tak je to len o peniazoch...nič iné o produkcii Stargate nerozhoduje.
Nadeo: Malá šanca je tu vždy, a aj tak je to len o peniazoch...nič iné o produkcii Stargate nerozhoduje.
takže...Universe dopozeraný, nakoniec ma chytil za šerdco, tipujem, že nikto nemá asi žiadné info o potencionálnej novej sérií alebo o čomkoľvek ? 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
je ho skoda, atlantis som sice nevidel a SG1 nedopozeral ale Universe zacalo velmi dobre a tak isto aj pokracovalo.
skoda no.
je teraz nejaky sci-fi serial zivy? sci-fi v zmysle ako SG, galactica alebo Star-trek? lebo mam pocit ze vsetko je ukoncene a nic nove sa nenataca.. co je skoda.
skoda no.
je teraz nejaky sci-fi serial zivy? sci-fi v zmysle ako SG, galactica alebo Star-trek? lebo mam pocit ze vsetko je ukoncene a nic nove sa nenataca.. co je skoda.
-
Croven
Star
pokial ja viem,ta nic neni.. teda je niaky animak starwars,to neviem ci by ta bavilo,ale inac ak si nevidel SG1 tak urcite pozrizelovoc napísal:je ho skoda, atlantis som sice nevidel a SG1 nedopozeral ale Universe zacalo velmi dobre a tak isto aj pokracovalo.
skoda no.
-
Sarger
Guru wannabe
Len z BSG teraz vyšiel Blood and Chrome... veľmi solídne.