Transmission

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Takze taktiez zhodnotim ... A nezostava mi nic ine ako povedat: Najlepsia Akcia mojho zivota ...
Uzasna Hudba, Skvele ozvucenie ktore mi nie raz vyrazilo dych, neuveritelne efekty, brutalni DJji.
Akcia si zasluzi 12b z 10.
O2 arena bola najlepsie pripravena, LineUp bol proste skvely, chlast bol lacny.

San - Dal skvely WarmUp
Gareth Emery - Hral uzasne ...
Giuseppe Ottaviani Live! - Pre mna jedna z hviezd vecera ... Prenadherny Melodic/Vocal Trance
Markus Schulz - Bol uzasny ... Zahral par mojich srdcoviek ale na vacsine jeho ShowUpu sme chlastali so Sethom.
Vision Impossible Live! - Taktiez ... Hral zaujimavo ale cakal som na Menna
Menno de Jong - Bomba ... Respekt pred chlapcom ...
Sander van Doorn - Mal som pocit ze chce zburat O2 Arenu ... Skvele prebudenie po celej Transmission

Na konci som bol az prekvapeny kolko Energie mi zostalo ... Sice som vypil 4 Powerady, 6dcl Vina a dvojite Kridla ale vobec som nemal Utlm.
V kazdom pripade bola to najlepsia akcia mojho zivota. Diky seth, Gothar, t0m4s3 a moja BTS Partia.
Buduci rok znova nech to je kdekolvek.

A toto -> http://www.youtube.com/watch?v=5FmdP-jNEog ked mi zahrali tak som pomali plakal ... Naco mi je Koliesko a ine sracky ked ma toto prebudi kedykolvek.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Transmission 2009

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak 4ria headliners na 2011 oznameny:
http://www.facebook.com/event.php?eid=208846622480318

Above & Beyond
Ferry Corsten
Markus Schulz
Gareth Emery
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Transmission

Príspevok od používateľa seth82 »

Nuda, nuda, nuda. Ani nie preto, že som troch už tento rok videl a o Schulza už dvadsiaty raz nemám záujem (okrem toho, že nemám rád jeho štýl), čakal som, že tam pripečú niečo menej obohraté, niečo, čo letí, neviem Mat Zo, Tritonal, Arty, Ben Gold, čo ja viem, Claudia Cazacu, Sophie Sugar, proste niečo čerstvé. Ale nieeeee, naj**eme tam všetko z Top10. Moju účasť vidím blede, pokiaľ tie ďalšie dve mená nebudú niečo extra, dúfam že nie zabľačaní WandW, Jochen Miller alebo podobné zhovadilosti...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tritonal dufam nie (spievanky), ale Arty alebo Mat Zo by mohli dojst. Inak celkom dobre, konecne som sa dockal A&B, ktorych som videl iba na raz na mojej premierovej TM. Ostatnych som uz videl, ale nevadi mi to, chyba tam este niekto na zaver a to by aj mohol byt Miller :)
Seth: na nove mena teraz bude v Prahe asi TranceFusion, druhe pokracovanie bude tusim v oktobri a tam by lineup mohol byt velmi zaujimavy.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Meh, lebo AandB ti spievanky nezahrajú a Emery tiež nie :3 Len aby si nebol prekvapený...V tom trojhodinovom sete, čo tu mali, zahrali 70 percent spievaniek. Práve preto som to vtedy chválil :) A Corsten hral tiež dosť veľa svojich, hoci jeho set bol nudný. A pokiaľ ten Trancefusion bude zaujímavejší, tak uprednostním skôr to...A ak by bol Miller, tak to stopercentne nejdem ^^
Michael123
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Michael123 »

Chystá sa niekto z hojko osadenstva v sobotu na Transmission? :)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Ja idem, lístky už dva týždne v skrinke pekne odložené :salala:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Do Prahy som teraz nemohol ist, ale v BA si to vynahradim :) Pocas nasledujuceho tyzdna kupim listok a potom je to uz jasne.
Som zvedavy na celkovy lineup, Schulz je klasika, ked da Nifra standard, tak bude dobre a Aly&Fila ma zatial velmi nepresvedcili, tak snad sa napravia. Tiez som zvedavy na organizaciu, ale ak na to dohliadnu pani z UM, tak by to mohlo byt podobne ako v O2 Arene, cize bez problemov.
PS: nemate info kto bude robit zvuk? Bude to Funktion One? Lasery ostavaju u Ministry, o tie sa nebojim, ale zvuk je este dolezitejsi :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Pôvodne som sa celkom potešil, že predsa len do BA skočím, ale keď som videl ten sterilný lineup, tak som sa tej myšlienky veľmi rýchlo vzdal. Otrepaný a opočúvaný Schulz, Aly and Fila detto, Nifra je MEH, ostatné, čo je zatiaľ známe, taktiež MEH. Ináč 40 eur? Ja dodnes neviem, kde chodia na tie šialené ceny, za toto http://www.digitalsociety.co.uk/ chcú v UK asi 33 eur v prepočte...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Asi som to zakrikol, warm up ma robit nejaky P1CO, to meno som v zivote nepocul a podla komentarov na fb to nie je nastastnejsia volba :D
Michael123
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Michael123 »

Gothar: Zvuk vraj má byť Funktion One (ale či to bude tá istá novinka ako naposledy v Prahe neviem) a stage by mal byť taký istý ako pred rokom v Prahe na Spiritual Gateway akurát bude prispôsobený veľkosti haly.

Ďalšie meno bude Rank 1 - ten už to má na FB v eventoch, aj keď to nie je ešte oficiálne potvrdené od UM. A s P1com by som to až tak tragicky nevidel..imho stále lepšie ako Poliak.
Snáď niekoho niekoho zoženiem do party..
Napísať odpoveď