...

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Je to posadnutost?

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

preto sa stretnut niekde na verejnom mieste, kde ak by sa nahodou nieco zomlelo tak isot by s anasli ludia co by pomohli
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Fabo napísal:Frikso, sak ma pravdu...
Nesuhlasim s tym. Neriesi to problem a je to odveci. Vyvola to dalsie otazniky, falosne nadeje, emocie, dalsie smsky. A v neposlednom rade je to bezcharakterne a pubertalne. Chalanovi treba jasne povedat, ze je definitivne koniec a nech s tymi smskami prestane. V prvom prispevku je pisane, ze to nechce riesit osobne, lebo ho nechce ranit, atd.. Baby zvyknu veci pomenovavat inak alebo ich zaobalovat, aby neranili. Tu vsak bude najlepsie pomenovat veci pravym menom.
Peter1903
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Peter1903 »

Suhlasim s Friksom...Chlapec by si mal uvedomit, ze baba ho najma kvoli tomu nechala a mal by s tym prestat. Viem to, lebo som si tiez tym presiel, zial ja som bol na tom podobne ako ten chalan...Ak sa skutocne niekedy mali radi, tak sa obaja po dlhsom case k sebe raz vratia, ale on sa musi radikalne zmenit, porozumiet jej a hlavne NEVTIERAT SA !!! ...Treba len prijat pravdu a verit ze to tak ma byt...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

moze ho otravit, ani sa nebude trapit chudak :lol: bud mu to povie na rovinu, abo si bude nutena zmenit cislo (ak ho to medzicasom neprestane bavit)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Naco sa s nim ma stykat, sak je to daky psychopat. Nech mu zavola, razne mu povie ze si to nepraje ak v tom bude pokracovat ze podnikne nejake kroky, (kres papulu, zaloba alebo zmena cisla - zavisi od povahy dievcata)
Zamknuté