Na aky signal cakate?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lurix
Novice
Novice

Na aky signal cakate?

Príspevok od používateľa Lurix »

Ked sa vam v spolocnosti (okrem diskotek) zapaci neznama zena, cakate na daky signal? Napr. ocny kontakt, usmev, atd. Alebo chodite pokusat osud bez zjavneho zaujmu, hoci je napr. v spolocnosti inych ludi? Ake okolnosti vam vyhovuju aby ste vyrazili za nou? A co ked sa na vas pozie raz a potom uz vobec. Aj tak najdete odvahu? Vdaka za odpovede :wink:
2dEv2
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Na aky signal cakate?

Príspevok od používateľa 2dEv2 »

No tak ja neviem, to prebieha niak spontanne ;)) ja som vzdy rad ked prvy krat ideme ako grupa 4-5 ludi, tak sa s nou mozes trochu zoznamit, potom pojdes uz iba ty a naka jej kamaratka dajme tomu no a ked uvidis ze to ma vyznam tak s nou pojdes sam :)) a samozrejme pis si s nou na fb a tak lebo to ludi zblizi najviac ;)) a ked proste vycitis ze si nerozumiete a "nemate sa o com bavit" tak sa na to vyser... najdu sa aj lepsie neboj ;-)))
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

cakam na ten spravny signal:)

javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

je to isty druh pohladu ktory neverbalne hovori ze mam danu zenu pobozkat, neviem ti ho opisat ale neako to proste funguje...

//ako pozeram zase rychlejsie pisem ako citam a chapem - na oslovenie zeny ziaden signal nepotrebujem, kto neskusi neziska
Lurix
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lurix »

2dEv2: Bolo to myslene tak, ze je v cudzej spolocnosti ludi, nie ze ste v spolocnej :) Ked nas zoznamia kamarati tak to je jasne a easy :)
2dEv2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 2dEv2 »

No tak to potom neviem, ale stale hovorim, na taketo veci je nalepsi facebook ;) ked si zistis jej fb a napises jej tak je to uz lepsie... ja osobne sa nedokazem len tak hocijakej babe prihovorit pokial nemame nic spolocne...myslim to tak ze ked napr. obaja nestojime vo vytahu a zrazu sa zasekne dajme tomu... :D tak tam uz naky rozhovor vznikne ale tak ze by som sa prihovoril len tak nakej babe ktoru stretnem v Auparku? :D ani nie... to jedine ked som naje*any, vtedy som prudko komunikativny ;)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Lurix - editol som svoj post a uz to hadam chapem spravne
2eDv2 - ak to nevies tak sa to nauc, lebo cez facebook je tam riziko ze vzdy moze prist niekto kto vsadi na osobny kontakt vyhra, lebo ty nemas gule
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

tak najsilnejsi signal je ked ti slecna da svoje nohavicky :D ale na to si prisiel aj ty :P
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

javatar napísal:je to isty druh pohladu ktory neverbalne hovori ze mam danu zenu pobozkat, neviem ti ho opisat ale neako to proste funguje...

//ako pozeram zase rychlejsie pisem ako citam a chapem - na oslovenie zeny ziaden signal nepotrebujem, kto neskusi neziska
presne tak. neskusis, nevies. okrem toho zeny casto sami nevedia poriadne co chcu, resp. mozu aj zmenit nazor pod vplyvom podniknutych krokov z tvojej strany. neboj sa byt panom situacie ;)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

na signaly sa nespoliehat - beztak sa usmieva na toho borca co sedi za tebou :-P ...

ale ked su usmevove pakety jasne smerovane tebe, tak aspon vies, ze je tam vizualna sympatia nejaka ... a hned je to o 4% jednoduchsie :-D
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Nazory, ze muz ma is za zenou ako prvy, ze on musi "dobijat", ze on sa musi snazit atd, pokladam za zastarale, sexisticke a egocentricke.
A zeny, ktore cakaju na to, az sa muz na nu pozrie, aby jej mohla poslat tajny kod lasky, detto.
kathleen
Light Professional
Light Professional

fakt niekedy nechapem, na aky signal este cakate.

//autoeditácia príspevku (21 Máj 2011, 21:42)
Lurix napísal:2dEv2: Bolo to myslene tak, ze je v cudzej spolocnosti ludi, nie ze ste v spolocnej :) Ked nas zoznamia kamarati tak to je jasne a easy :)
v cudzej spolocnosti? prisiel ku mojmu stolu chalan zjavne mladsi, taky zajac, ze mu mam dat telefonne cislo. a co by som mu nedala, nech je sranda :D bola som trochu spolocensky uvolnena, iny signal snad netreba :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

2dev2: jasné, zbehni hneď po príchode na diskotéku za ňou s otázkou, ako sa volá na FB a či má internet v mobile... že jej od svojho stola napíšeš, lebo to je jednoduchšie ako s ňou pokecať...

terepin: tak tak, presne...

kathleen: ženy často nevedia čo chcú? ešte som nezažil babu, čo by to vedela... vy viete maximálne tak to, čo nechcete...

k téme: ak očakávaš signál typu "holka príde za tebou a strčí ti jazyk do krku", tak toho sa asi fakt nedočkáš...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ja cakam na signal ze .... na signal necakam proste to skusim len moc casto neskusam :-D treba to vycitit nato navod neni ;-)
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Na zelenu na semafore alebo na hlasku v lietadle "napnute" :D :P Podla mna by ludia nemali rozmyslat tolko nad tym co spravit a co nespravit ale jednoducho spravit to co ich spontanne napadne... urcite to bude lepsie.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Maki napísal: vy viete maximálne tak to, čo nechcete...
Nevedia čo chcú, neprestanú, kým to nedostanú a keď to konečne majú, nie sú si isté, či je to to, čo chceli. True story.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mi-chau, svata pravda
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

tak ja neviem, asi dajak nevysielam signály, alebo sú všetci chlapi takí oplašení :D ale kto neriskuje, nezíska.
Ja si spomínam, že som jednému "naznačila" dačo v štýle, že bez pusy na dobrú noc nezaspím. Myslím, že to je teda jasný signál, keď už teda chlap sa nemá moc k činu
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Mne stačí iba jedno - krásny úprimný úsmev. To je jediný signál, ktorý očakávam.
kathleen
Light Professional
Light Professional

mi-chau napísal: Nevedia čo chcú, neprestanú, kým to nedostanú a keď to konečne majú, nie sú si isté, či je to to, čo chceli. True story.
a ked vieme, co chceme a ideme za tym, tak sa nas bojite :D True story :D
Napísať odpoveď