Na aky signal cakate?
Na aky signal cakate?
Ked sa vam v spolocnosti (okrem diskotek) zapaci neznama zena, cakate na daky signal? Napr. ocny kontakt, usmev, atd. Alebo chodite pokusat osud bez zjavneho zaujmu, hoci je napr. v spolocnosti inych ludi? Ake okolnosti vam vyhovuju aby ste vyrazili za nou? A co ked sa na vas pozie raz a potom uz vobec. Aj tak najdete odvahu? Vdaka za odpovede 
Re: Na aky signal cakate?
No tak ja neviem, to prebieha niak spontanne
) ja som vzdy rad ked prvy krat ideme ako grupa 4-5 ludi, tak sa s nou mozes trochu zoznamit, potom pojdes uz iba ty a naka jej kamaratka dajme tomu no a ked uvidis ze to ma vyznam tak s nou pojdes sam
) a samozrejme pis si s nou na fb a tak lebo to ludi zblizi najviac
) a ked proste vycitis ze si nerozumiete a "nemate sa o com bavit" tak sa na to vyser... najdu sa aj lepsie neboj
))
cakam na ten spravny signal:)
-
javatar
Hardcore addict
je to isty druh pohladu ktory neverbalne hovori ze mam danu zenu pobozkat, neviem ti ho opisat ale neako to proste funguje...
//ako pozeram zase rychlejsie pisem ako citam a chapem - na oslovenie zeny ziaden signal nepotrebujem, kto neskusi neziska
//ako pozeram zase rychlejsie pisem ako citam a chapem - na oslovenie zeny ziaden signal nepotrebujem, kto neskusi neziska
2dEv2: Bolo to myslene tak, ze je v cudzej spolocnosti ludi, nie ze ste v spolocnej
Ked nas zoznamia kamarati tak to je jasne a easy 
No tak to potom neviem, ale stale hovorim, na taketo veci je nalepsi facebook
ked si zistis jej fb a napises jej tak je to uz lepsie... ja osobne sa nedokazem len tak hocijakej babe prihovorit pokial nemame nic spolocne...myslim to tak ze ked napr. obaja nestojime vo vytahu a zrazu sa zasekne dajme tomu...
tak tam uz naky rozhovor vznikne ale tak ze by som sa prihovoril len tak nakej babe ktoru stretnem v Auparku?
ani nie... to jedine ked som naje*any, vtedy som prudko komunikativny 
-
javatar
Hardcore addict
Lurix - editol som svoj post a uz to hadam chapem spravne
2eDv2 - ak to nevies tak sa to nauc, lebo cez facebook je tam riziko ze vzdy moze prist niekto kto vsadi na osobny kontakt vyhra, lebo ty nemas gule
2eDv2 - ak to nevies tak sa to nauc, lebo cez facebook je tam riziko ze vzdy moze prist niekto kto vsadi na osobny kontakt vyhra, lebo ty nemas gule
-
Peter_Retep
VIP
tak najsilnejsi signal je ked ti slecna da svoje nohavicky
ale na to si prisiel aj ty 
presne tak. neskusis, nevies. okrem toho zeny casto sami nevedia poriadne co chcu, resp. mozu aj zmenit nazor pod vplyvom podniknutych krokov z tvojej strany. neboj sa byt panom situaciejavatar napísal:je to isty druh pohladu ktory neverbalne hovori ze mam danu zenu pobozkat, neviem ti ho opisat ale neako to proste funguje...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
na signaly sa nespoliehat - beztak sa usmieva na toho borca co sedi za tebou
...
ale ked su usmevove pakety jasne smerovane tebe, tak aspon vies, ze je tam vizualna sympatia nejaka ... a hned je to o 4% jednoduchsie
ale ked su usmevove pakety jasne smerovane tebe, tak aspon vies, ze je tam vizualna sympatia nejaka ... a hned je to o 4% jednoduchsie
Nazory, ze muz ma is za zenou ako prvy, ze on musi "dobijat", ze on sa musi snazit atd, pokladam za zastarale, sexisticke a egocentricke.
A zeny, ktore cakaju na to, az sa muz na nu pozrie, aby jej mohla poslat tajny kod lasky, detto.
A zeny, ktore cakaju na to, az sa muz na nu pozrie, aby jej mohla poslat tajny kod lasky, detto.
fakt niekedy nechapem, na aky signal este cakate.
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2011, 21:42)
bola som trochu spolocensky uvolnena, iny signal snad netreba 
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2011, 21:42)
v cudzej spolocnosti? prisiel ku mojmu stolu chalan zjavne mladsi, taky zajac, ze mu mam dat telefonne cislo. a co by som mu nedala, nech je srandaLurix napísal:2dEv2: Bolo to myslene tak, ze je v cudzej spolocnosti ludi, nie ze ste v spolocnejKed nas zoznamia kamarati tak to je jasne a easy
2dev2: jasné, zbehni hneď po príchode na diskotéku za ňou s otázkou, ako sa volá na FB a či má internet v mobile... že jej od svojho stola napíšeš, lebo to je jednoduchšie ako s ňou pokecať...
terepin: tak tak, presne...
kathleen: ženy často nevedia čo chcú? ešte som nezažil babu, čo by to vedela... vy viete maximálne tak to, čo nechcete...
k téme: ak očakávaš signál typu "holka príde za tebou a strčí ti jazyk do krku", tak toho sa asi fakt nedočkáš...
terepin: tak tak, presne...
kathleen: ženy často nevedia čo chcú? ešte som nezažil babu, čo by to vedela... vy viete maximálne tak to, čo nechcete...
k téme: ak očakávaš signál typu "holka príde za tebou a strčí ti jazyk do krku", tak toho sa asi fakt nedočkáš...
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja cakam na signal ze .... na signal necakam proste to skusim len moc casto neskusam
treba to vycitit nato navod neni 
-
KaptMichal
King
Na zelenu na semafore alebo na hlasku v lietadle "napnute"
Podla mna by ludia nemali rozmyslat tolko nad tym co spravit a co nespravit ale jednoducho spravit to co ich spontanne napadne... urcite to bude lepsie.
Nevedia čo chcú, neprestanú, kým to nedostanú a keď to konečne majú, nie sú si isté, či je to to, čo chceli. True story.Maki napísal: vy viete maximálne tak to, čo nechcete...
mi-chau, svata pravda
tak ja neviem, asi dajak nevysielam signály, alebo sú všetci chlapi takí oplašení
ale kto neriskuje, nezíska.
Ja si spomínam, že som jednému "naznačila" dačo v štýle, že bez pusy na dobrú noc nezaspím. Myslím, že to je teda jasný signál, keď už teda chlap sa nemá moc k činu
Ja si spomínam, že som jednému "naznačila" dačo v štýle, že bez pusy na dobrú noc nezaspím. Myslím, že to je teda jasný signál, keď už teda chlap sa nemá moc k činu
-
manager666
Star
Mne stačí iba jedno - krásny úprimný úsmev. To je jediný signál, ktorý očakávam.
a ked vieme, co chceme a ideme za tym, tak sa nas bojitemi-chau napísal: Nevedia čo chcú, neprestanú, kým to nedostanú a keď to konečne majú, nie sú si isté, či je to to, čo chceli. True story.