Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
tehla

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa tehla »

hughito napísal:Opakujem, Ježiš žiadnu cirkev ani kresťanstvo nezaložil
ked to stale opakuješ, asi to aj bude tak :lol:
ViRuS napísal: dalej ak niekto chce zdroj, tak zvycajne mysli nezavisly, popripade podlozeny inym nezavislym zdrojom.
ViRuS napísal: ano, v pravom slova zmysle uplne nezavisly zdroj neexistuje
Najprv by si si mal ujasniť, o čo ti vlasnte ide a aky "nezavisly zdroj, ktory vlastne ani neexistuje" maš na mysli, alebo len zase ďalši papagaj typu Seth82? Trochu originality ludia...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Spermia: A kdeže si došiel na to, že tí, ktorí nie sú "patologickí konšpirátori", musia automaticky čítať tie najkomerčnejšie médiá a ešte k tomu americké? V mojom živote neplatí "ak nie A, tak automaticky B", takže tvoj pohľad na tebou vytvorené naše skupiny je značne skreslený. Sranda je, že ja (my) nehájime žiadne pravdy, skôr napádame tie, ktoré tu poniektorí bohorovne šíria, ak si si náhodou nevšimol. Takže nabudúce, ak sa sám budeš znovu pasovať za arbitera, snaž sa najskôr pochopiť princípom a potom tu nad nami dupkaj.

kali520: Myslím, že Virus to už nadhodil celkom logicky - a čo majú akože tie citácie slávnych ľudí dokazovať? Zjavne nechápeš môj postoj - ja naznačujem to, že ak niekto na pochybných blogoch vytrhne z kontextu nejaký citát, alebo tendenčne preloží nejaký zahraničný zdroj, je to pre mňa prd platné. To akože ak niektorí slávni tvrdili to, čo tvrdili, tak to automaticky znamená len a len pravdu? Verím, že by som našiel dostatok citátov, ktoré by Židov bránili. Na čo to tu prezentuješ? Len aby "sme sa zamysleli"? Zamyslel som sa a čo? Má mi z toho snáď niečo vyplynúť?

tehla: zalez, s tebou už nik nemieni diskutovať, pretože ako obyčajne, dôjdeš bez diskusného príspevku, iba si do niekoho kopneš a potom už neodpovedáš. Ty neskutočne prekypuješ originalitou, to je teda fakt...
tehla

seth82 napísal:Sranda je, že ja (my) nehájime žiadne pravdy, skôr napádame
Priklad:
seth82 napísal:Dostali ho a basta fidli. Či nám to je jedno, alebo nie, či zhodil WTC, alebo nie - tvoje pochybnosti boli neoprávnené a basta.
SrneC napísal:Ja zasa nechapem, ako mozes toto vypustit ako tutovku a stranu dozadu dat sme ako masterzdroj. Ostatni tu riesia nejake svoje dohady a ty tu riesis svoje "pravdy" neviem co je horsie.
seth82 napísal:tehla: zalez, s tebou už nik nemieni diskutovať
Neboj sa, ja sam sa snažim diskusii s tebou vyhybať, pripomina mi to totiž vtip o dôchodcoch a filme quo vadis (s mierne agresivnejšim podtonom) – strata času. Pytal som sa virusa, aky zdroj konkretne ma na mysli a čo si predstavuje pod pojmom nezavisly zdroj, kedže vzapäti tvrdi, že taky zdroj vlastne neexistuje. Mimochodom TY nerovna sa cele forum, snaž sa nabuduce hovoriť sam za seba, alebo si prečitaj tu Freudovu teoriu o super-egu.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

bravo tehla, prave si ukazal krasny priklad toho, akym sposobom tu vy konspiratori zvyknete diskutovat - vytrhut z kontextu a je vymalovane. keby si si precital posledne dve vety mojho predosleho prispevku, zistil by si co som chcel vlastne povedat... ale jasne, ked nemam adekvatny argument, tak treba slovickarit...
a predpokladam, ze seth pod "my" myslel skeptikov a vobec vsetkych racionalne zmyslajucich tu na fore, ktori sa vam snazia vyvratit tie konspiracne scifi historky a bajky.
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

seth, zlatko moje, ja nedupkam, ale pekne vidiet ze o nic ine ako o "hadku" ti nejde ;)

do not feed the trolls

//edit: silena je cela tvoja historia v tejto teme. good day to you, sir
Prílohy
2a0ca-Good_Good_Let_the_Butt_hurt_flow_through.jpg
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tehla: Vytrhnuté z diskusie a z kontextu, som rád, že si si spravil prieskum. Na zvyšok tvojho balastu nereagujem, nestojíš mi za to.

spermia: Keď dochádzajú argumenty, prichádza silená irónia a karmovanie? Napísal si tu celú znášku ničím nepodložených žvástov a ešte tu ideš o mne písať, že mi ide o hádku. Ak niečo napíšeš, tak sa to snaž aspoň obhájiť a nie takto to zahrávať do autu. A s tými trollmi máš čistú pravdu, čudujem sa, čo sa tu s takými ako ty vôbec zahadzujem...
tehla

ViRuS napísal:seth pod "my" myslel skeptikov a vobec vsetkych racionalne zmyslajucich tu na fore, ktori sa vam snazia vyvratit tie konspiracne scifi historky a bajky.
A načo sa snažia? Možno tu niektori o to vôbec nemaju zaujem, a určite nie takymto infantilnym spôsobom "je to tak a basta fidli". Ak je toto symbol racionality, tak to ste na tom fakt dobre, vy skeptici a racionalisti :lol:

No a kedže si to dostatočne neobjasnil a vyhol si sa konkretnej odpovedi, čo je pre teba ten objektivny zdroj vlastne, tak sa pokusim reagovať na to, čo som vydedukoval:

Ak si mysliš, že cela diskusia by sa mala obmedziť na uverejnovanie suchych agenturnych správ, tak maš veľmi obmedzeny pohľad na vec. Existuje aj širši kontext, pohlad z druhej strany, historia, nielen suche konštatovanie: „včera zabili Bin Ladina“. Hovori ti niečo pluralita nazorov, alebo pochadzaš z nejakej diktatorskej oblasti, kde je prisny zakaz mať odlišny nazor na vec, ako je napr. ten tvoj, alebo „najracionalnejšieho človeka Setha82?“ Potom je zaujimave, že aj napr. komentar alebo ovplyvňovanie verejnej mienky v denniku Sme ti neprekaža, pretože to tiež ani zdaleka nie su len agenturne jednovetne spravy

A inak neviem, či si o tom niekedy počul, ale ani tlačove agentury nie su nezavisle. Aj tie niekto vlastni. Napr. agenturu Reuters vlastnia Rotschildovci

Predstav si, keby som napr. ja neustale pohoršene papagajoval: no prosim, dennik Sme, nedavaj ho tu už, nepači sa mi ten zdroj. Proste mne alebo niektorym inym uživateľom je uplne ukradnute, že nejakemu Sethovi82 sa nepači prop ako zdroj a tiež nikto nevyžaduje, aby prestal postovať dennik Sme a ked diskutuje o veciach, ktore mam ja osobne na haku a považujem za blud – napr. x inych tem, tak mu tam do toho neskačem a „neprikazujem“, čo si ma myslieť a ake zdroje použivať a myslim, že ani ostatni normalni uživatelia so zdravym psychickym vyvojom.

Proste ja to vidim tak, keďže mame demokraciu ešte stale, že sa budete musieť zmieriť s pluralitou zdrojov a nazorov, ktore sa tu uverejnuju a pokial chcete reagovať, tak na obsah, nie stale s tou obohranou pesničkou o „zlych zdrojoch“.

Ďalej s tymi „konšpiračnymi bajkami“. O dvojičkach ako inside job prebieha všeobecna diskusia, neviem prečo akurat poniektori na tomto fore diskusiu sa snažia blokovať a donekonečna obviňovať niekoho z konšpiratorstva. Ďalšia vec, to, že židia ekonomicky ovladaju zapad je už jasne aj mojej mladej sesternici, ktora sa o politiku absolutne nezaujima a aj xy ludom, ktorych poznam. Otazka je len, ako sa k tomu potom postavia. Bud im je to jedno, alebo to považuju za ich „šikovnosť“, alebo ako negativny jav. Ale aspon sa dokažu pozrieť na veci take ake su, čo u niektorych ludi na tomto fore chyba. A vôbec, už sa tu o tom diskutovalo asi stokrat a stale je to ta ista obohrata pesnička. Prečo si postol prop? Prečo toto a hento? Toto je na prope, toto zase na beo, je to neobjektivne (pre niekoho môže byť zase neobjektivny dennik Sme). Ale akonahle vyda americka vlada vyhlasenie, že Bin Ladin je mrtvy tak je to proste tak a „basta fidli“. Pochybovať o niečom je prisne zakazane. Totalne na smiech. Neviem na čo sa tu niekto hraje, na maleho hojkarskeho diktatora? :smt098
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tehla: prestaň trepať pí*oviny, mojou reakciou s "basta fidli" bola reakcia na to, že sama Al Káida priznala smrť bradatého. Takže po tisíci krát platí - nauč sa čítať, nevytrhávaj veci z kontextu a nekonštruuj tu chu****, už si s tým trápny. Celý tvoj "argument" stojí a padá na vete, ktorú si citoval z môjho príspevku, pričom tá vôbec nemá nič spoločné s korporátnymi médiami, naopak, s tým, že to potvrdila Al Káida pre Al Džazíru. Zalez už, prosím ťa.
tehla

seth82 napísal: Zalez už, prosím ťa.
:smt098 a basta fidli! :lol: Ty zalez, teba predsa "konšpiracie" nezaujimaju
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Máš aj niečo k tomu, že si založil celý svoj príspevok na vlastnej konštrukcii a vytrhávaní z kontextu, alebo nie? Ja som ti už sto krát vysvetľoval, že akokoľvek konšpirácie nepodporujem, budem tu šíriť osvetu proti AIDSu, ktorý tu ty a tebe podobní šíria. Znovu sa opakujem, už si zvykám.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Páni, všetky konšpirácie ohľadom WWII a Hitlerovej nenávisti k židom sú falošné. Tu sa skrýva jediná skutočná pravda :wink: :
Prílohy
jesus_man.jpg
tehla

seth82 napísal:budem tu šíriť osvetu proti AIDSu
to by si mal v inej teme. Ale ak som dobre pochopil otvorena diskusia o veciach verejnych je "širenie aidsu?" :lol: Ty si na tom ešte horšie ako som si myslel. Možno ten posledny zo serie obrazkov vyššie ťa celkom vystihuje
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Zasa nič na margo tvojho bezvýznamného príspevku založenom na konštrukcii. Dalo sa to čakať, už som to v tvojom prípade zažil X krát, že si otáčal diskusiu kamsi inde. A k tomu AIDSu - nie si zbehlý na Internetoch a mne sa nechce vysvetľovať podstatu tejto skratky, ktorú si podľa mňa pochopil, ale využil si ju na zvrat diskusie mimo misu.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

tehla vidim ze ti robi problem klikat na linky, tak sa budem citovat
ViRuS napísal:ale tak mozno som sa zle vyjadril, lepsie by bolo asi povedat doveryhodny zdroj. a tazko mozno oznacit zdroj, ktory preukazatelne manipuluje s prekladmi, vytrha veci z kontextu a celkovo zdruzuje komunitu patologickych konspiratorov, za doveryhodny...
pls, napis este 50 stran o veci, ktoru som napisal, ze myslim inak este pred tvojou prvou reakciou...
vidim, ze tvoja fantazia pracuje naplno, ked si dokazal z jedneho prispevku vycitat veci, ktore tam nikdy neboli. napriklad:
1. kde tvrdim, ze by sa mala tato diskusia obmedzit na agenturne spravy? neviem, asi ti nedoslo, ze prave na pluralitu nazorov narazam...
2. kde pisem, ze mi nevadi ovplyvnovanie nazorov na sme?
3. kde vobec tvrdim, ze je sme nezavisle medium? ajked narozdiel od propu a pod. tam pracuju aj seriozni zurnalisti, nie len paranoidni pisalkovia...
si ma pobavil, ze "zidia ekonomicky ovladaju zapad je uz jasne aj mojej mladej sesternici, ktora sa o politiku absolutne nezaujima a aj xy ludom, ktorych poznam" ma akoze nieco dokazovat? pred polstorocim si ludia mysleli, ze zem je plocha. znamenalo to, ze zem je plocha? a co sa tyka WTC, najdi si moj prispevok na predoslej strane, kde najdes vyvratenu vacsinu konspiratorskych bludov na tuto temu...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Vidím ViRuS, že si sa s tehlom v diskusii ešte nestretol, lebo toto je jeho bežná taktika.
tehla

Virus, vidim, že si učenlivy žiak a čo to si od Setha82 už aj pochytil. Spytal som sa ťa, čo konkretne pre teba je dôveryhodny zdroj. Odpovedal si mi nejakym odkazom na predošly prispevok, kde som žiadnu konkretnu odpoved nenašiel. Vyslovne som ti ešte napisal, že konkretnej odpovede som sa nedočkal a preto dedukujem, čo si tym myslel. Nasledne si v bodoch použil staru znamu už otrepanu taktiku Setha82, nevyjadriť sa jasne a nasledne použiť „kde som tvrdil toto, hento tamto“ Takže ešte raz. Vymenoval si, čo pre teba nie je dôveryhodny zdroj. Čo konkretne je pre teba dôveryhodny zdroj informacii? A čo konkretne ma znamenať to slovo „dôvery-hodny“ v tomto smere? Odsuhlaseny vladou napr.? Overitelny? Aj informacie na prope su overiteľne. Alebo ako to slovo chapeš? Vyjadri sa konkretnejšie.

Všimol som si, že niektori ludia s nazormi napr. Setha82, ked bola publikacia Svetozára Hurbana Vajanského uverejnená na prope, tradične začali napadať zdroj, ale ked sa podobný text objavil na stranke SME s patričným komentárom o zlom antisemitovy Vajanskom a nespravodlivo osočovanych obyvateľoch židovského pôvodu, vtedy ani necekli. Čiže ide o komentar k danemu textu? To je normalne, že dennik Sme ako liberálne orientované médium, ktoré vlastní žid a formuju do značnej miery židia, bude mať iný komentár, ako národne a kresťansky orientovaný portál.

Ďalej pišeš, že nikde netvrdiš, že nim je dennik SME, ale v zapäti zautočiš na stranku prop, že tam su sami pisalkovia, a v denniku Sme su profesionalny žurnalisti. Pričom ti nedochadza, že niekto prave toto môže považovať za faktor objektivity – že tuto pracu nemaju zaplatenu, že to robili dobrovoľne, bez naroku na honorar, narozdiel od platenych žurnalistov, ktori musia počuvať šefov zhora a služiť tomu, kto vlastni medium, inak nebude mať peniažky na chleba a dostane vypoveď.

Ak uvedieš, kde konkretne stranka prop klame, čo ti vadi s čim nesuhlasiš a prečo, tak to bude o niečom, toto sa tu už velmi dlho snaži par uživateľov vtlačiť do hlavy napr. Sethovy 82, Ale vidim, že som sa nemylil, zatiaľ si presne taky isty papagaj ako tvoj predchodca, už ani nie si originalny, tymto štylom je tu zasratych už vela stran a uplne zbytočne – je to len snaha o zablokovanie diskusie o veciach, ktore sa istym uživateľom zle počuvaju alebo nepačia, pričom tato snaha sa už roky nemeni a strereotypne sa dookola opakuje.

Ďalšia vec, na prevadzkovatelov propu nemaš niečo, čim by si ich mohol pošpiniť ich povesť. Na druhej strane taky Hughito tu pravidelne postuje portál, ktorý podporuje komunistická strana slovenska, pričom Seth82 sa vyjadril, že članok odtiaľ – lživy, zavadzajuci a osočujuci, ktory moderator nakoniec zmazal, bude propagovať ďalej (a nechod tu na mna s podobnymi hovadinami Seth82, „ale kdeže som to ja tvrdil“ a pod., lebo ty velmi dobre vieš o ktory članok išlo – nejaka primitivna osočujuca kampaň proti prihlaseniu sa ku katolickej cirkvi v sčitani ľudu. Tu jasne vidime, že o nejaku objektivitu nejde, ide skôr o ideologicke a nazorove smerovanie. Rovnako ako ked dennik Sme bol viackrat prichyteny pri lži, mnoho uživateľov vtedy mlčalo. Takže aka objektivita? Aka dôveryhodnosť? Obyčajny bullshit zamerany na snahu o umlčanie oponenta tym najtrapnejšim a najmenej pracnym z možnych spôsobov, uplne blokujucim diskusiu z iného názorového stanoviska.

Čiže ešte raz – to či je podla vas objektivny alebo neni, absolutne neni dôležite, lebo vždy budu existovať ludia, ktori sa priklonia k tomuto nazoru a nebudu sem postovať prislušne zdroje na niekoho osobnu objednavku, ktori sa od isteho času ktovie z akych pričin začal hrať na dramaturga sekcie politika, ale zdroje s uplne inym smerovanim. A s tymto sa maju poniektori velky problem zmieriť, že tu nefunguje nazorova uniformita ako počas socializmu...

Snaď už viacery pochopili, čo som tymto chcel povedať a neobjavi sa tu zase 500 uplne zbytočnych prispevkov od tych istych par uživateľov. Zatiaľ prop nebol zakazany, ani nemal byť prečo, preto by sa mohli niektori uživatelia vyjadrovať k veci, k teme a nespamovať zufalo dookola tymi istymi prispevkami typu „ale ved to je zly zdroj“, len preto, že s napisanym nesuhlasia.
ViRuS napísal: si ma pobavil, ze "zidia ekonomicky ovladaju zapad je uz jasne aj mojej mladej sesternici, ktora sa o politiku absolutne nezaujima a aj xy ludom, ktorych poznam" ma akoze nieco dokazovat? .
Tym som chcel naznačiť, že väčšina ludi z môjho okolia vnima, čo sa okolo nich deje a nema uplne zablokovany mozog voči istemu typu informacii na slovo ž., pričom nazor na tento Fakt si utvara ďalej už hociako, nepotrebuje si ho v hlave z neznamych pričin nejako zvlašť blokovať.
ViRuS napísal: pred polstorocim si ludia mysleli, ze zem je plocha. .
Odkiaľ pochadzaš? Zda sa, že všeobecne ste tam nejak pozadu....(neber to v zlom, to bol vtip)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tehla: Tisíc prvý krát píšem - netrep pí*oviny a nepripisuj mi autorstvo niečoho, čoho autorom nie som, či už názorovo, alebo písomne. Ja som sa tu vôbec nikde nevyjadroval o nejakých článkoch o Vajanskom zo SME, pričom samozrejme sa vyjadrím na margo článku z Propu, keďže každý s čiastočne funkčným rozumom chápe, že výplody z Propu, Beo, Zvedavec, NWOO.org a pod. sú totálne tendenčné a zamerané iba jediným smerom.

Ďalej - čože sa mi tu snaží vtlačiť niekoľko užívateľov do hlavy? Aby som uviedol konkrétne miesto, kde Prop klame? Ja to nepotrebujem, tak ako by som nepotreboval uvádzať konkrétne miesta o článku o Židoch na nacistickom webe. Viem, že to nechceš pochopiť, lebo by to kompletne vyvracalo tvoj obmedzený svetonázor, mne sa to už vôbec dookola nechce vysvetľovať, nechce sa mi opisovať donekonečna tendenčné a zamerané preklady zo zahraničných zdrojov tak, aby sedeli autorom z pochybných blogov, atď.

Ďalej, ty tu ideš odsudzovať iných ohľadom zbytočných príspevkov, pričom ty sám si tu naprodukoval na posledných stranách čistý balast založený na vlastnej konštrukcii a vytrhávaní z kontextu, pričom si to furt nechceš priznať. Takže prestaň tu poučovať iných, pripomína mi to upozornenia IvanaSk ohľadom gramatiky iných užívateľov, pričom on sám, mr. Slovák, nevie písať poriadne.

A snaž sa ma vynechať z tvojich primitívnych príspevkov, hlavne, keď drvivá väčšina vecí, s ktorými spájaš môj nick, sú iba tvoje konštrukcie a nezrealizované sny.
hughito
Redeemer
Redeemer

Na druhej strane taky Hughito tu pravidelne postuje portál, ktorý podporuje komunistická strana slovenska, pričom Seth82 sa vyjadril, že članok odtiaľ – lživy, zavadzajuci a osočujuci, ktory moderator nakoniec zmazal, bude propagovať ďalej
Tak na toto sa musím ohradiť. Ćlánok, ktorý som sem poslal som napísal ja + pár iných osôb. Bol uverejnený na portáloch ateizmus.sk a bezvyznania.sk
Teraz mi napíš, ako a kde tieto portály podporuje akási komunistická strana ? Ďalej k tomu, že bol článok tak lživý, zavádzajúci a osožujúci, až ho musel moderátor zmazať - moderátor sa nevedel vyjadriť, prečo vlastne článok zmazal, keďže neporušoval nijaké pravidlá, čo uznali aj viacerí užívatelia. Takisto to osočovanie a zavádzanie bolo vysvetlené v následnej diskusii, kde nikto a nijak nevedel dokázať, v čom presne článok zavádza, klame alebo osočuje.

Áno, kampaň bola natoľko primitívna, až sa rozšírila po celom Slovensku, je v nej zapojených x ľudí a média jej venujú náležitú pozornosť.

Len toľko. Demagógiu tu šíriť nebudeš.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

hughito napísal: Áno, kampaň bola natoľko primitívna, až sa rozšírila po celom Slovensku, je v nej zapojených x ľudí a média jej venujú náležitú pozornosť.
To venovali aj Hitlerovi : )
hughito
Redeemer
Redeemer

Heh. :wink:
Napísať odpoveď