Virus, vidim, že si učenlivy žiak a čo to si od Setha82 už aj pochytil. Spytal som sa ťa, čo konkretne pre teba je dôveryhodny zdroj. Odpovedal si mi nejakym odkazom na predošly prispevok, kde som žiadnu konkretnu odpoved nenašiel. Vyslovne som ti ešte napisal, že konkretnej odpovede som sa nedočkal a preto dedukujem, čo si tym myslel. Nasledne si v bodoch použil staru znamu už otrepanu taktiku Setha82, nevyjadriť sa jasne a nasledne použiť „kde som tvrdil toto, hento tamto“ Takže ešte raz. Vymenoval si, čo pre teba nie je dôveryhodny zdroj. Čo konkretne je pre teba dôveryhodny zdroj informacii? A čo konkretne ma znamenať to slovo „dôvery-hodny“ v tomto smere? Odsuhlaseny vladou napr.? Overitelny? Aj informacie na prope su overiteľne. Alebo ako to slovo chapeš? Vyjadri sa konkretnejšie.
Všimol som si, že niektori ludia s nazormi napr. Setha82, ked bola publikacia Svetozára Hurbana Vajanského uverejnená na prope, tradične začali napadať zdroj, ale ked sa podobný text objavil na stranke SME s patričným komentárom o zlom antisemitovy Vajanskom a nespravodlivo osočovanych obyvateľoch židovského pôvodu, vtedy ani necekli. Čiže ide o komentar k danemu textu? To je normalne, že dennik Sme ako liberálne orientované médium, ktoré vlastní žid a formuju do značnej miery židia, bude mať iný komentár, ako národne a kresťansky orientovaný portál.
Ďalej pišeš, že nikde netvrdiš, že nim je dennik SME, ale v zapäti zautočiš na stranku prop, že tam su sami pisalkovia, a v denniku Sme su profesionalny žurnalisti. Pričom ti nedochadza, že niekto prave toto môže považovať za faktor objektivity – že tuto pracu nemaju zaplatenu, že to robili dobrovoľne, bez naroku na honorar, narozdiel od platenych žurnalistov, ktori musia počuvať šefov zhora a služiť tomu, kto vlastni medium, inak nebude mať peniažky na chleba a dostane vypoveď.
Ak uvedieš, kde konkretne stranka prop klame, čo ti vadi s čim nesuhlasiš a prečo, tak to bude o niečom, toto sa tu už velmi dlho snaži par uživateľov vtlačiť do hlavy napr. Sethovy 82, Ale vidim, že som sa nemylil, zatiaľ si presne taky isty papagaj ako tvoj predchodca, už ani nie si originalny, tymto štylom je tu zasratych už vela stran a uplne zbytočne – je to len snaha o zablokovanie diskusie o veciach, ktore sa istym uživateľom zle počuvaju alebo nepačia, pričom tato snaha sa už roky nemeni a strereotypne sa dookola opakuje.
Ďalšia vec, na prevadzkovatelov propu nemaš niečo, čim by si ich mohol pošpiniť ich povesť. Na druhej strane taky Hughito tu pravidelne postuje portál, ktorý podporuje komunistická strana slovenska, pričom Seth82 sa vyjadril, že članok odtiaľ – lživy, zavadzajuci a osočujuci, ktory moderator nakoniec zmazal, bude propagovať ďalej (a nechod tu na mna s podobnymi hovadinami Seth82, „ale kdeže som to ja tvrdil“ a pod., lebo ty velmi dobre vieš o ktory članok išlo – nejaka primitivna osočujuca kampaň proti prihlaseniu sa ku katolickej cirkvi v sčitani ľudu. Tu jasne vidime, že o nejaku objektivitu nejde, ide skôr o ideologicke a nazorove smerovanie. Rovnako ako ked dennik Sme bol viackrat prichyteny pri lži, mnoho uživateľov vtedy mlčalo. Takže aka objektivita? Aka dôveryhodnosť? Obyčajny bullshit zamerany na snahu o umlčanie oponenta tym najtrapnejšim a najmenej pracnym z možnych spôsobov, uplne blokujucim diskusiu z iného názorového stanoviska.
Čiže ešte raz – to či je podla vas objektivny alebo neni, absolutne neni dôležite, lebo vždy budu existovať ludia, ktori sa priklonia k tomuto nazoru a nebudu sem postovať prislušne zdroje na niekoho osobnu objednavku, ktori sa od isteho času ktovie z akych pričin začal hrať na dramaturga sekcie politika, ale zdroje s uplne inym smerovanim. A s tymto sa maju poniektori velky problem zmieriť, že tu nefunguje nazorova uniformita ako počas socializmu...
Snaď už viacery pochopili, čo som tymto chcel povedať a neobjavi sa tu zase 500 uplne zbytočnych prispevkov od tych istych par uživateľov. Zatiaľ prop nebol zakazany, ani nemal byť prečo, preto by sa mohli niektori uživatelia vyjadrovať k veci, k teme a nespamovať zufalo dookola tymi istymi prispevkami typu „ale ved to je zly zdroj“, len preto, že s napisanym nesuhlasia.
ViRuS napísal:
si ma pobavil, ze "zidia ekonomicky ovladaju zapad je uz jasne aj mojej mladej sesternici, ktora sa o politiku absolutne nezaujima a aj xy ludom, ktorych poznam" ma akoze nieco dokazovat? .
Tym som chcel naznačiť, že väčšina ludi z môjho okolia vnima, čo sa okolo nich deje a nema uplne zablokovany mozog voči istemu typu informacii na slovo ž., pričom nazor na tento Fakt si utvara ďalej už hociako, nepotrebuje si ho v hlave z neznamych pričin nejako zvlašť blokovať.
ViRuS napísal:
pred polstorocim si ludia mysleli, ze zem je plocha. .
Odkiaľ pochadzaš? Zda sa, že všeobecne ste tam nejak pozadu....(neber to v zlom, to bol vtip)