citujem z článku:
Chvála predsudku
Prípad Simona Mola však nie je jediným podobným. Prisťahovalci z Afriky a Blízkeho východu sa takýchto činov dopúšťajú aj vo Švédsku, Veľkej Británii alebo v Kanade. Dnes žijeme v spoločnosti, ktorá vyhlásila vojnu predsudkom. Doslova sa hovorí, že ten a ten „trpí predsudkami“. Lenže tie poľské dievčatá paradoxne trpia preto, lebo im zdravé predsudky chýbali.
Ešte menší prieskum slovenskej sexuálnej mienky. Pekné, pekné, osobne poznám jednu osobu čo takéto veci písala zobrala si černošského imigranta 5 rokov sa rozplývala nad jeho pozornosťou, mali spolu dieťa a potom od neho utiekla, dnes už neospevuje, dnes sa bojí aby ju nebodaj nevypátral. Bohužiaľ naše ženy naindoktrinovali priamo v školách, v tv a časopisoch veľký antirasisti, potom sa naše ženy boja používať ochranu lebo je to rasistické no veď ako by sme od černocha mohli niečo také žiadať, to je ako povedať, že je čierna špina. Takú urážku si od nás nezaslúži. Najzaujímavjšie je, že "antirasisti" sa nachádzajú vždy tam kde problém nie je až taký vypuklý a kecajú o tom akí sú ostatní hlupáci.SEX s ARABOM
zlaticko206 Nevhodné 1 0
24.10.2008 | 11:38
oh tak araba som este nemala ale vyskusala som turka a to bola hroza a mala som aj albanca a to bolo celkom dobre mno najlepsie bolo ked som sa milovala s cernochom oh najlepsi sex aky som zazila aaa som aj vydata za cernocha
angie93 Nevhodné 1 2
25.10.2008 | 12:59
som zasnubena s arabom...ale dohodli sme sa ze prvy sex budeme mat az po svadbe...
laurita582 Nevhodné 0 0
25.10.2008 | 13:38
Sex s Arabom je úplne iný ako s Europanom, je omnoho intenzívnejší a experimentujúci ale osobné preferencie sú černosi alebo latino:)
BestMate Nevhodné 1 0
25.10.2008 | 15:29
Arabov vrelo odporucam, je to super ...
wendulllka Nevhodné 0 1
04.11.2008 | 17:59
ti dam ze ich treba odstranit!! arabi su fest temperamentni, zlati a lichotivi (najma k turistkam) rasista jeden
Violeta2 Nevhodné 0 0
16.11.2008 | 21:59
Ahojte.Nepozna niekto ešte nejakeho arab s ktorým by som si mohla písat na nete?Odpoved prosim na:
V skutočnsoti je antirasista najväčší rasista! Nedovolí ani jedej rase slobodne dýchať a žiť. Práve naopak nasilu ich núti žiť vedľa seba aby mohol vyvolávať neustály konflikt, je to tiež jeden z typov triedneho boja prezentovaný komunistami.
a ešte niečo
But Simon Mol was not a Muslim; he is a product of secularism, advocated by another set of people who does not want to hear about Christianity or religion in general. Secularists admire the type of lifestyle led by Simon Mol; one of its hallmarks entails loose sexual lifestyle.