Arabi - moslimovia

Diskusie na politické témy...
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Arabi - muslimovia

Príspevok od používateľa IvanSk »

Seth že ti unikajú súvislosti som si zvykol, tento článok súvisí s imigráciou smaozrejme nesúvisí primo snázvom témy lenže táto téma nieje o moslimskej kultúre, ani nábožentve ale imigrácii, imigrantom bol aj spomínaný MOL a teda toto spolu súvisí.
citujem z článku:

Chvála predsudku

Prípad Simona Mola však nie je jediným podobným. Prisťahovalci z Afriky a Blízkeho východu sa takýchto činov dopúšťajú aj vo Švédsku, Veľkej Británii alebo v Kanade. Dnes žijeme v spoločnosti, ktorá vyhlásila vojnu predsudkom. Doslova sa hovorí, že ten a ten „trpí predsudkami“. Lenže tie poľské dievčatá paradoxne trpia preto, lebo im zdravé predsudky chýbali.

SEX s ARABOM
zlaticko206 Nevhodné 1 0
24.10.2008 | 11:38

oh tak araba som este nemala ale vyskusala som turka a to bola hroza a mala som aj albanca a to bolo celkom dobre mno najlepsie bolo ked som sa milovala s cernochom oh najlepsi sex aky som zazila aaa som aj vydata za cernocha
angie93 Nevhodné 1 2
25.10.2008 | 12:59

som zasnubena s arabom...ale dohodli sme sa ze prvy sex budeme mat az po svadbe...
laurita582 Nevhodné 0 0
25.10.2008 | 13:38

Sex s Arabom je úplne iný ako s Europanom, je omnoho intenzívnejší a experimentujúci ale osobné preferencie sú černosi alebo latino:)
BestMate Nevhodné 1 0
25.10.2008 | 15:29

Arabov vrelo odporucam, je to super ...

wendulllka Nevhodné 0 1
04.11.2008 | 17:59

ti dam ze ich treba odstranit!! arabi su fest temperamentni, zlati a lichotivi (najma k turistkam :D) rasista jeden

Violeta2 Nevhodné 0 0
16.11.2008 | 21:59

Ahojte.Nepozna niekto ešte nejakeho arab s ktorým by som si mohla písat na nete?Odpoved prosim na:
Ešte menší prieskum slovenskej sexuálnej mienky. Pekné, pekné, osobne poznám jednu osobu čo takéto veci písala zobrala si černošského imigranta 5 rokov sa rozplývala nad jeho pozornosťou, mali spolu dieťa a potom od neho utiekla, dnes už neospevuje, dnes sa bojí aby ju nebodaj nevypátral. Bohužiaľ naše ženy naindoktrinovali priamo v školách, v tv a časopisoch veľký antirasisti, potom sa naše ženy boja používať ochranu lebo je to rasistické no veď ako by sme od černocha mohli niečo také žiadať, to je ako povedať, že je čierna špina. Takú urážku si od nás nezaslúži. Najzaujímavjšie je, že "antirasisti" sa nachádzajú vždy tam kde problém nie je až taký vypuklý a kecajú o tom akí sú ostatní hlupáci.

V skutočnsoti je antirasista najväčší rasista! Nedovolí ani jedej rase slobodne dýchať a žiť. Práve naopak nasilu ich núti žiť vedľa seba aby mohol vyvolávať neustály konflikt, je to tiež jeden z typov triedneho boja prezentovaný komunistami.

a ešte niečo
But Simon Mol was not a Muslim; he is a product of secularism, advocated by another set of people who does not want to hear about Christianity or religion in general. Secularists admire the type of lifestyle led by Simon Mol; one of its hallmarks entails loose sexual lifestyle.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Fúha, tak táto téma nie je po novom o moslimskej kultúre, ani náboženstve, ale o migrácii a migrantoch, lebo IvanSk povedal. A čo má spoločné tento migrant s Moslimami a Islamom? Vraj mne unikajú súvislosti. Či tu môžeme písať aj o kresťanských migrantoch z Mexika do USA? Či ako si to myslel? Neviem odkiaľ máš to, že nebol kresťan, ale ja mám zdroj, že kresťan bol, alebo bol k ním blízky.

A čo majú tie tvoje citácie s niečím spoločné? Že sú nejaké detičky vzrušené z Arabov? A čo teraz? Forum.diva.sk? To mám akože považovať za relevantný zdroj, podporu niečoho?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

hughito napísal:Odkiaľ vieš, že tá pôrododnosť bude takáto veľká ďalších 50 rokov ?
To isté. Odkiaľ vieš, že tá emigrácia bude pokračovať ešte dlho ? Teraz je špecifická situácia.
Toto: http://aktualne.centrum.sk/zahranicie/e ... id=1232942

Takže ešte raz: odkiaľ, vy demografi, viete predpovedať, aká bude situácia o 50 rokov ? Viete prt. Takže si nechajte svoje apokalyptické vízie na doma, lebo tieto predpovede majú len podporovať nacionalistické tendencie a najviac ich propagujú práve tieto sily. Čo by robili rôzni náckovia a ultranacionalisti bez dnešnej situácie, veď oni môžu tým moslimom čo sem prúdia ďakovať za aké také slovo. Bez tohto strašiaka by boli zaprdení v dierach.
--------
1/ porodnost moslimskeho obyv. v Europe bude o 50rokov pravdepodobne nizsia ako je dnes, ale vzdy vyssia ako u povodneho
obyvatelstva./resp to bude vzhladom na vysoku imigraciu dost malo relevantne/
2/ Zivotna uroven bezneho obyvatelstva v Afrike je z nasho pohladu velmi, velmi biedna. Samozrejme aj tam su v ramci jednotlivych statov velke rozdiely a v niektorych je porovnatelna s najchudobnejsimi statmi vych. Europy, ale ako celok je to tam zle.
Pre domacich je Europa synonymom pre raj, pretoze v ich rodnych statoch nefunguje nic ako demokracia, statne socialne siete, aspon snaha o spravodlive pravo, brutalne nasilie je tam uplne bezne /vid Kongo atd/ a pod. Tyto zufalci bez trvalej prace, zivoriaci zo dna na den, s nulovou nadejou na lepsi zivot, urobia absolutne cokolvek aby odtial vypadli. V Taliansku je uz teraz mnozstvo velkych uteceneckych taborov plnych mladych muzov ktory nemaju poväcsinou absolutne ziadne vzdelanie, pracovne navyky europskeho typu, atd. co myslis ze tak budu robit ked cast uz pustili volne sa pohybovat po Schengene? skus porozmyslat nad suvislostami aj sam..
3/Dnes nedokaze ustrazit /alebo nechce/ ani Grecko svoju prťavú kratku hranicu s Tureckom, je z toho momentalne dost velky poprask, ak niekto sleduje aktualnu situaciu. atd.

ps. proti ludom s inou farbou pleti vo vseobecnosti nic nemam, aj teraz som asi pred cca 15minutami pomahal kupovat listok na Mhd Afroamericanke s dietatom :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Mimochodom, preco je tema len o Araboch, ked Turci su tiez moslimovia?
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

.....pekny navod pre zidov este krajsi dokaz o zidovskej a moslimskej nenavisti voci ostatnym.

http://www.rozhlas.cz/radionaprani/arch ... 328652.mp3

staršie ale dobré

//autoeditácia príspevku (18 Máj 2011, 11:04)
Verím že aj toto si niekto prečíta

tiež staršie
1.
Plné znenie listu prezidenta Iránskej islamskej republiky americkému prezidentovi
http://beo.sk/stredny-vychod/48-t/163-p ... ezidentovi
v oddiele http://beo.sk/stredny-vychod
začína takto:

Pán George Bush,
prezident Spojených štátov amerických
Už po nejaký čas som rozmýšľal, ako si niekto môže vysvetliť nepopierateľné nezrovnalosti na medzinárodnej scéne, ktoré sú neustále rozoberané, najmä na politických fórach a medzi univerzitnými študentmi. Mnohé otázky ostávajú nezodpovedané. Tieto ma primäli k prediskutovaniu niektorých z nich v nádeji, že to môže priniesť aspoň aké – také rozuzlenie.
Môže byť niekto následníkom Ježiša Krista (pokoj s ním), veľkého Božieho posla, cítiť sa zaviazaný dodržiavať ľudské práva a súčasne liberalizmus ako civilizačný model, vyhlásiť opozíciu proti narastaniu množstva jadrových zbraní a zbraní hromadného ničenia, spraviť “vojnu proti terorizmu” svojím sloganom a pracovať pre založenie zjednoteného medzinárodného spoločenstva – spoločenstva, ktorému raz bude vládnuť Kristus a všetci mravní ľudia na Zemi.
Ale v rovnakom čase vojensky napádať krajiny, ničiť životy, dôstojnosť a majetky ľudí len pre drobnú šancu prítomnosti zopár kriminálnikov v dedine, meste, alebo napríklad konvoji, a pre toto spáliť celú dedinu, mesto alebo konvoj, alebo len pre možnosť existencie zbraní hromadného ničenia v jednej krajine túto okupovať, zabiť približne 100 000 ľudí, zničiť jej vodné zdroje, poľnohospodárstvo a priemysel, na jej území rozostaviť takmer 180 000 zahraničných jednotiek, zničiť posvätnosť domáceho súkromia jej občanov a vôbec, uvrhnúť celú krajinu možno o 50 rokov dozadu. Za akú cenu? Stovky miliárd dolárov vynaložené z pokladnice jednej krajiny a niekoľkých ďalších štátov a desaťtisíce mladých mužov a žien – ako okupačné jednotky – vydaných napospas nebezpečenstvu, odtrhnutých od ich rodín a najbližších, ich ruky pokropené krvou iných, vystavení takému silnému psychickému tlaku, že každý deň niektorí z nich spáchajú samovraždu a tí, ktorí sa navrátia domov, trpia depresiami, stanú sa zoslabnutými a sú postihnutí všetkými druhmi chorôb; zatiaľ čo iní sú zabití a ich telá odovzdané ich rodinám.
--------------------------------------

To je ten obraz "nenávistného islamu" ktorý nám neponúkajú. Nám ponúkajú imigrantov ktorým tu nikto nedovolil vstúpiť a nikto ich tu nechcel okrem sionvlád.
Zničiť kresťanov a islam v zničujúcom nezmyselnom boji proti sebe. A potom ako vždy tretí vyhraje.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Áno, kresťania sa zničia s moslimami a ostanú len Židia.. a čo s hinduistami a budhistami ?
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Sa mi páči, že Mahmúd si len tak nájde voľnú chvíľku času aby verejne poslal americkému prezidentovi list a len tak mimochodom pár vecí ponaznačoval. Prečo to asi robí? Proste rád píše listy. Raz za 30 rokov, ale predsa.
hughito
Redeemer
Redeemer

gogo956:
1/ porodnost moslimskeho obyv. v Europe bude o 50rokov pravdepodobne nizsia ako je dnes, ale vzdy vyssia ako u povodneho
obyvatelstva./resp to bude vzhladom na vysoku imigraciu dost malo relevantne/
Ako vieš, že sa naša pôrodnosť nezvýši ? Môže sa tak stať, moslimská sa zníži a imigrácia bude minimalizovaná. To sa môže pokojne stať.

K bodu 2: áno, z týchto dôvodov sem budú ľudia emigrovať vždy a ja ich aj chápem. Aj Slováci masovo migrovali do Ameriky a takisto emigrovali z politických dôvodov. To je bežný proces.

K bodu 3: čas ukáže, ako sa situácia okolo hraníc vyrieši.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

preco by sa mala porodnost povodneho europskeho obyvatelstva zvysovat? ludia nemaju cas na deti, tak ich ani nerobia, nemaju ich ani ako zdroj prijmu a ani nie je potrebne mat 10 deti, aby aspon 3 prezili do dospelosti
hughito
Redeemer
Redeemer

Prečo áno a prečo nie ?
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

pozri si index pôrodnosti v EU. vo všetkých krajinách je to cca medzi 1,8-2,2 teda buď úbytok obyvateľstva alebo stabilizácia počtu. vzhľadom na momentálnu situáciu ekonomiky ktorá sa v blízkych rokoch len tak sama od seba radikálne nezlepší nemožno čakať ani od obyvateľstva (a teraz myslím pracujúce obyvateľstvo ktoré zodpovedne plánuje rodičovstvo) že sa pôrodnosť zvýši povedzme na 4. čo by ich k tomu malo motivovať?

súčasný ekonomický aj sociálny trend rozvinutých krajín je mať v neskoršom veku 1-2 deti a im dať maximálnu starostlivosť. oproti tomu je v tých zaostalejších krajinách bežné mať 5 a viac detí pričom tie prvé už pred dosiahnutím 20 rokov života.
hughito
Redeemer
Redeemer

To je pekné že stále hovoríte o súčasných trendoch a prognózujete na 50 rokov. Ale myslím si, že to ani nie je tak o natalite, ale o tom, ako sa postavíme k imigrantom.
Prílohy
Obrázok1.png
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

JJ, a nezabudnite si prečítať niečo aj o autorovi, kto by mal záujem, hlavne časti, v ktorých sa píše "secretary for the New Zealand Fascist Union in 1997" sú zaujímavé... http://en.wikipedia.org/wiki/Kerry_Bolton To len tak mimochodom.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Kresťanom hrozí vyhnanie z pôvodných krajín ranej Cirkvi

Ak sa situácia kresťanov na Blízkom Východe od základu nezlepší, hrozí im vyhnanie z regiónov, v ktorých bola Cirkev prítomná od svojich počiatkov. Toto naliehavé varovanie spojené s výzvou k solidarite s prenasledovanými bratmi a sestrami vo viere v krajinách ako Irak, Egypt či Libanon, vyjadrili odborníci na tlačovej konferencii v piatok vo Viedni v súvislosti s ukončením Mimoriadnej synody biskupov o Blízkom Východe v Ríme.

Viedenský pomocný biskup Franz Scharl, sýrsko-pravoslávny biskup Emmanuel Aydin, riaditeľ KOO Heinz Hödl a hovorkyňa Pro Oriente Pia de Simony sa zhodli na tom, že východné cirkvi potrebujú viac spolupráce a úprimných partnerov na dialóg s islamom.
Zástupca CSI Elmar Kuhn podložil rýchlo rastúci exodus východných kresťanov štatistikou: na Blízkom Východe poklesol podiel kresťanov v celkovom obyvateľstve v minulom storočí z 20 percent na 2 percentá, v Libanone zo 60 percent na tretinu, v Turecku z pätiny na menej ako 1 percento. Aj na synode zaznelo, že o 50 rokov by najmä v moslimských krajinách nemuseli byť už vôbec nijakí kresťania. …
De Simony poukázala na to, že zo 100 ľudí vo svete prenasledovaných za vieru je 75 kresťanov. A v 50 štátoch – väčšinou islamských – prebieha “vojna” proti kresťanským menšinám. -zg-
Odporúčame vám do pozornosti:

http://www.magnificat.sk/2010/10/kresta ... ej-cirkvi/
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Jj, a nám všetkým hrozí nadvláda Židov, Slobodomurárov a Illuminati...Ešte nejaké katastrofické scenáre? Nestranný zdroj, ako obyčajne :3 Najradšej by som bol, ak by sa vyhnali navzájom, to by sme tu v Európe mali všetci svätý pokoj.

//vidím, že ten magnificat je ďalší spamzdroj, ktorý sa tu bude pravidelne objavovať :)

///netrapoš. Ja sa neobmedzujem iba na jeden typ média, ako ty.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Nezabudni rychlo postnuť Sme, aby si vyrovnal hladinu :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

http://www.sme.sk/c/5915589/galkovo-lie ... vtaka.html

bububuu! bosenski moslimovia zacali cvicit vtaky na utoky proti lietadlam!!! mame po vtakoch!!! bububuu

(sarcasm)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

seth82 napísal:JJ, a nezabudnite si prečítať niečo aj o autorovi, kto by mal záujem, hlavne časti, v ktorých sa píše "secretary for the New Zealand Fascist Union in 1997" sú zaujímavé... http://en.wikipedia.org/wiki/Kerry_Bolton To len tak mimochodom.
Som si isty ze tvoji kumpani tu nezabudnu, ostatnym to je zrejme jedno :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ten, komu je to jedno, je podľa mňa riadny idiot, presne tak ako samotný Bolton. To sem môžem dávať publikácie od kadejakého psychopata z ústavu. Nik tu nie je môj kumpán, hádam vidíš konšpiráciu už aj tu na fóre? Alebo si si musel iba štatisticky trápne kopnúť?
Napísať odpoveď