CMD spustenie prikazu po urcitom case
CMD spustenie prikazu po urcitom case
da sa nejakym sposobom docielit aby sa nejaky prikaz spustil napriklad po 2 dnoch? Samozrejme ze sa PC bude restartovat medzi casom uplynutia. Pvedzme ze mam subor ktory sa ma nakopirovat do urcitej zlozky az po dvoch dnoch.
-
javatar
Hardcore addict
Re: CMD spustenie prikazu po urcitom case
windows -> task scheduler
linux -> cron
linux -> cron
Super paradna vec ale mam este jdnu otazku povedzme ze si napisem toto:
schtasks /create /tn skuska /tr notepad /sc once /sd 18/06/2011 /st 11:00
v podstate to spusti notepad 18.6.2011 o 11tej ibaze ja potrebujem aby ho spustil aj vtom pripade ze o 11tej PC zapnuty nebude resp. ze dany prikaz sa spusti po zapnuti pc.
A uplne najidealnejsie by bolo keby schtasks nejako pochopil odpocitavanie ze po danom case sa spusti uloha. Ide oto ze potrebujem vytvorit *.bat ktory ked otvorim tak spusti odpocitavanie 2dni od jeho spustenia a po danom case vykona urcity prikaz. Ibaze dany prikaz sa musi uskutocnit aj ked PC je momentalne off pri najblizsom spusteni. Joj ale som to napisal sorry snad pochopite...
schtasks /create /tn skuska /tr notepad /sc once /sd 18/06/2011 /st 11:00
v podstate to spusti notepad 18.6.2011 o 11tej ibaze ja potrebujem aby ho spustil aj vtom pripade ze o 11tej PC zapnuty nebude resp. ze dany prikaz sa spusti po zapnuti pc.
A uplne najidealnejsie by bolo keby schtasks nejako pochopil odpocitavanie ze po danom case sa spusti uloha. Ide oto ze potrebujem vytvorit *.bat ktory ked otvorim tak spusti odpocitavanie 2dni od jeho spustenia a po danom case vykona urcity prikaz. Ibaze dany prikaz sa musi uskutocnit aj ked PC je momentalne off pri najblizsom spusteni. Joj ale som to napisal sorry snad pochopite...
-
javatar
Hardcore addict
no niekde tam hadam je aj priznak ze spusti ak zapnes pocitac po case spustenia - no a tvoj bat subor nech jednoducho naplanuje task ktory ty potrebujes v v aktualnom case + 2 dni
urcite to zvladas vygooglit
urcite to zvladas vygooglit
jasne je tam onlogin ibaze ten nepracuje s prikazom sd a st. A jedine co mozem nastavit je ze dany prikaz sa zopakuje kazde dna dni no to ja nechcem.
Zatial som to vyriesil tak ze spustim batko ktore ma spustit dalsie batko v urcity den a hodinu a kazdu minutu sa ma opakovat. Vdaka tomu som dosiahol to ze aj po zapnuti pc daleko po datume spustenia sa to druhe batko spusti. sak aha
bat 1:
schtasks /create /tn skuska /tr C:\Users\Administrator\Desktop\lol\bat2.bat /sc once /sd 18/05/2011 /st 12:30 /ri 1
bat 2:
schtasks /delete /tn skuska /f
notepad
Zatial som to vyriesil tak ze spustim batko ktore ma spustit dalsie batko v urcity den a hodinu a kazdu minutu sa ma opakovat. Vdaka tomu som dosiahol to ze aj po zapnuti pc daleko po datume spustenia sa to druhe batko spusti. sak aha
bat 1:
schtasks /create /tn skuska /tr C:\Users\Administrator\Desktop\lol\bat2.bat /sc once /sd 18/05/2011 /st 12:30 /ri 1
bat 2:
schtasks /delete /tn skuska /f
notepad
-
javatar
Hardcore addict
no aj tak sa da... ono ak som ta spravne pochopil tak potrebujes v istom case naplanovat na cas+2dni ulohu ktora sa splni len raz, mam pravdu?
ano presne tak 
-
javatar
Hardcore addict
A ten prvy cas planovania poznas? (v ktorom planujes task o dva dni) Myslim ze nie lebo by ti doplo ze to rovno mozes naplanovat co potrebujes o tie dva dni. V kazdom pripade aj tak ako to robis to bude fungovat, ale zda sa mi to byt neinteligetne a ja by som si asi viac precital o moznostiach planovania. Je ale pravda, ze ak to nepotrebujes vediet spravit turbo dobre tak vlastne naco zabijat cas dalsim studiom ked uz mas uspokojivy vysledok....