Perfektný remake
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
Re: Hip-Hop - umelci a ich tvorba
Mladí vedia robiť hudbu, stačí spojiť YG a Tygu dokopy a máme čo počúvať
Perfektný remake
Perfektný remake
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Co vravite na novy album Handlovcanov? Posun tam je dost maly, MR standard zachovali, ale ten mixtape by sa zaobisiel bez polky uplne zbytocnych trekov. Nechal by som pecky ako Sucker Punch (tak uzasna pesnicka, tak genialna produkcia, tak sku*veny nazov...), Motaju nam hlavy, Trocha lasky, Chlapske vztahy, On and On (text ma rozsekal na osem casti, nadherny storytelling) a napriklad Dieta vo mne. Zvysok su podpriemerne veci az na par vynimiek. Nechapem preco sa snazia napumpovat na disk co najviac trackov 
-
badboy007
Star
Posun moc nepocítiš, ak to chceš porovnávať s ich predchádzajúcim albumom Dual Shock. V Dual Shocku sa až vyplakávali bolo tam viac trekov s hlbšou myšlienkou. Supa už povedal, že "dobrí chlapci" sú pre nich oddych, preto tie témy
. Mne osobne sa album veľmi páčil až na 3-4 treky + tie doje*ané featuringy od chlapcov z h16
. Najväčšia pecka je asi On & On, niečo tak lyrický vysoké som dlho nepočul. Ďalej za počutie stoja: Motajú nám hlavy, Trocha lásky, Mne netreba veľa, Ihla, Chlapské vzťahy, Nie ste kompatibilný,.. A Jožko sa strašne vytiahol, strašne má bavia teraz jeho beaty.
-
moosha
Darca
Hej no, to uz som spominal, featuringy s Miškom Dušičkom a Oteckom su najvacsie zlo. Engererovi nechapem, ze svoje beaty nikdy neposunul dalej ako tym dvom - a velmi si to cenim, ze to nie je nejaky Emeres ktory da za sto euro hudbu hocikomu kto si napise. Nie ste kompatibilní... no. Tisickrat omielana tema, ale celkom dobre spracovana.
A ani Nedelne rano nie je zle, nalej pekne na čáru panačiky aj píva
. Uz by to lenive prasa Wonder mohol vydat aspon par trekov, ked uz nie album ani mixtape.
A ani Nedelne rano nie je zle, nalej pekne na čáru panačiky aj píva
-
badboy007
Star
Ouu som zabudol, Wonderova sloka ma neskutočne baví.
Jožka sa teraz pýtali, že či má ponuky aj od iných interpretov na beaty. A či keby dostal ponuku za veľké peniaze či by dal beat. On povedal, že má veľa ponúk. Že dostal aj ponuku za dobrú cenu, ale odmietol to. Lebo, že keby sa na to o 5 rokov pozrel tak by ho hnevalo, že dal beat len tak hocikomu. Povedal, že dá beat len tomu koho cení.
Správny človek
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2011, 16:49)
//celkom zaujímavý rozhovor s Teslom[TRAGIKOMIX]
http://refresher.sk/498-Tesla-%28Tragik ... nu-energiu
Jožka sa teraz pýtali, že či má ponuky aj od iných interpretov na beaty. A či keby dostal ponuku za veľké peniaze či by dal beat. On povedal, že má veľa ponúk. Že dostal aj ponuku za dobrú cenu, ale odmietol to. Lebo, že keby sa na to o 5 rokov pozrel tak by ho hnevalo, že dal beat len tak hocikomu. Povedal, že dá beat len tomu koho cení.
Správny človek
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2011, 16:49)
//celkom zaujímavý rozhovor s Teslom[TRAGIKOMIX]
http://refresher.sk/498-Tesla-%28Tragik ... nu-energiu
-
axxis
Addict
heh, tomu vravim vykradacka
-
Digital
Guru
A prečo to dávaš sem ? šak to hiphop ani nevidelo.
-
moosha
Darca
Jooooj, pi*e, nemohol som sa narodit o par rokov skor? Mozno by som tomu textu chapal v tej dobe, ked som ho pocul prvykrat (2001?)
-
DanielDevil
Addict
čo hovoríte? ja tie Emeresove beaty môžem o texte sa dá diskutovať dlhšie...
-
Digital
Guru
tomu ver kamo , pri tejto veci mi vždy take myšlienky v hlave behaju ked to porovnavam s dnešnymi vecami... samozrejme porovnavam neporovnatelnemoosha napísal:Jooooj, pi*e, nemohol som sa narodit o par rokov skor? Mozno by som tomu textu chapal v tej dobe, ked som ho pocul prvykrat (2001?)
-
moosha
Darca
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
@Daniel: beat od Homoresa celkom fajn prekvapivo, Ektorov rap je vyborny...lepsi priemer.
@Digi: Ty si predpokladam z Bratislavy - ako sa k vam dostal taky track z Presova v tej dobe?
@Digi: Ty si predpokladam z Bratislavy - ako sa k vam dostal taky track z Presova v tej dobe?
-
Digital
Guru
Nene , Nitramoosha napísal: @Digi: Ty si predpokladam z Bratislavy - ako sa k vam dostal taky track z Presova v tej dobe?
sice v tej dobe neboli internety take rozsirene, ale ludia si medzi sebou posuvali cdcka a kazety. aj sem doslo kadeco z vychodu - k.o.r., stanica projekt, ujo marky... he, zlate casy slovenskeho hiphopu. rad spominam na tu dobu, zvlast na komunitu co tu vtedy bola - ziadne posudzovanie skladby podla toho, za kolko si natocil klip a male deti, co dissuju staru skolu, lebo neznie ako sucasna tvorba. skratka vzajomny respekt, mal si rad hiphop a to stacilo... no, ale dost bolo prije*** sentimentalnych vylevov 
-
DanielDevil
Addict
dnes som si po dlhej dobe pustil 
tak nejake tohtomesacne dobroty, este horuce:
Soulkast Feat. Das Efx & Brahi - We Live Hip Hop
album honoris causa - francuz tam ma vela zaujimavych spoluprac zpoza velkej mlaky
Edo G. - Righteous Way (prod. by Explizit One)
zviera zo zlatych cias ed OG opat s novym klenotom, urcite odporucam. jednu produkciu dodal aj primo... urcite musite poznat aj ich starsiu pecku sayin something
Soulkast Feat. Das Efx & Brahi - We Live Hip Hop
album honoris causa - francuz tam ma vela zaujimavych spoluprac zpoza velkej mlaky
Edo G. - Righteous Way (prod. by Explizit One)
zviera zo zlatych cias ed OG opat s novym klenotom, urcite odporucam. jednu produkciu dodal aj primo... urcite musite poznat aj ich starsiu pecku sayin something
EGO v piatok predstavi pesnicky na jeho albume
sa tesim 
-
moosha
Darca
Ak sa bude album niest v slapajach jeho ciganskeho kamarata, bude to zle.
Ak sa bude album niest v slapajach klasickeho Ega, bude to velmi dobre.
Debilni, detski a priblbli fanusikovia budu tak ci tak, im je jedno ci to pochopia alebo nie... a toho mi je luto. Prave som si uvedomil, kolkrat som nesiel na repovy koncert len preto, lebo tam bude treba idiotov odhrnat lopatou a s repom maju spolocne asi tolko co Tasler.
Ak sa bude album niest v slapajach klasickeho Ega, bude to velmi dobre.
Debilni, detski a priblbli fanusikovia budu tak ci tak, im je jedno ci to pochopia alebo nie... a toho mi je luto. Prave som si uvedomil, kolkrat som nesiel na repovy koncert len preto, lebo tam bude treba idiotov odhrnat lopatou a s repom maju spolocne asi tolko co Tasler.
Jj ale dufam ze to bude nieco velmy dobre klasicky EGO ako jeho starsie skladby
podla mna je EGO a aj bol vzdy lepsi nez rytmus
a konecne potopi rytmusa
toto mi môže hrať dookola. Najväčšia hitovka tohto roku.
chalani z YMCMB ako stále najlepší
chalani z YMCMB ako stále najlepší