Moc dííík za odpoveď
Psychotesty na C-čko v Trnave
Psychotesty na C-čko v Trnave
Zdravím. Chcel by som sa opýtať kde v Trnave robia psychotesty na C-čko a E-čko? A kolko to cca bude stáť, poprípade de by to bolo najlacnejšie?
Moc dííík za odpoveď
Moc dííík za odpoveď
Re: Psychotesty na C-čko v Trnave
Psychologické testy na C-éčko v TT robí na poliklinike Družba psychlogička MUDr. Šefárová. Orientačná cena je : za vyšetrenie 66,- EUR + 20 ,- EUR manipulačný poplatok alebo také niečo.
Dĺžka testu a tým asi aj výška poplatku závisia od toho, aké testy sa požadujú - či len vlastníš céčko a jazdíš iba občasne alebo si aktívny šofér so zvýšeným náporom na psychiku (napr. šofér požiarneho auta ).
Názor od tých, ktorí toto vyšetrenie absolvovali : vraj žiadna formalita, normálne makačka na bedňu a poznám aj jedného čo ich neurobil a musí opakovať.
Drž sa.
Dĺžka testu a tým asi aj výška poplatku závisia od toho, aké testy sa požadujú - či len vlastníš céčko a jazdíš iba občasne alebo si aktívny šofér so zvýšeným náporom na psychiku (napr. šofér požiarneho auta ).
Názor od tých, ktorí toto vyšetrenie absolvovali : vraj žiadna formalita, normálne makačka na bedňu a poznám aj jedného čo ich neurobil a musí opakovať.
Drž sa.
Moc dakujem za informácie. Momentálne si eštelen robím vodičák, takže tam idem prvý krát. Snad to zvládnem - dúfam, že až taký prípad nie som 
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nechcem zbytočne zakladať novu tému a nič iné som nenašiel, snad to nevadí.
Momentálne sa chystám robiť vodičák skupiny : C a potrebujem ist spraviť psychotesty. Chcem sa spýtať ci sa da nanich nejako pripraviť ? Alebo si ich urobiť na nete niečo také isté ako ma čaká tam alebo podobné ? Alebo nejaké informácie od ludi co ich robili. K + určite za odmenu.
Momentálne sa chystám robiť vodičák skupiny : C a potrebujem ist spraviť psychotesty. Chcem sa spýtať ci sa da nanich nejako pripraviť ? Alebo si ich urobiť na nete niečo také isté ako ma čaká tam alebo podobné ? Alebo nejaké informácie od ludi co ich robili. K + určite za odmenu.
Možno trochu pomôže stránka: http://www.psychotesty-online.sk/psycho ... e-vodicov/
(ak si si ju už samozrejme nepreštudoval)
(ak si si ju už samozrejme nepreštudoval)