Psychotesty na C-čko v Trnave

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Pebo
Amateur
Amateur

Psychotesty na C-čko v Trnave

Príspevok od používateľa Pebo »

Zdravím. Chcel by som sa opýtať kde v Trnave robia psychotesty na C-čko a E-čko? A kolko to cca bude stáť, poprípade de by to bolo najlacnejšie?

Moc dííík za odpoveď :wink:
čabajka
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Psychotesty na C-čko v Trnave

Príspevok od používateľa čabajka »

Psychologické testy na C-éčko v TT robí na poliklinike Družba psychlogička MUDr. Šefárová. Orientačná cena je : za vyšetrenie 66,- EUR + 20 ,- EUR manipulačný poplatok alebo také niečo.
Dĺžka testu a tým asi aj výška poplatku závisia od toho, aké testy sa požadujú - či len vlastníš céčko a jazdíš iba občasne alebo si aktívny šofér so zvýšeným náporom na psychiku (napr. šofér požiarneho auta ).
Názor od tých, ktorí toto vyšetrenie absolvovali : vraj žiadna formalita, normálne makačka na bedňu a poznám aj jedného čo ich neurobil a musí opakovať.
Drž sa. :)
Pebo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Pebo »

Moc dakujem za informácie. Momentálne si eštelen robím vodičák, takže tam idem prvý krát. Snad to zvládnem - dúfam, že až taký prípad nie som :D
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Nechcem zbytočne zakladať novu tému a nič iné som nenašiel, snad to nevadí.
Momentálne sa chystám robiť vodičák skupiny : C a potrebujem ist spraviť psychotesty. Chcem sa spýtať ci sa da nanich nejako pripraviť ? Alebo si ich urobiť na nete niečo také isté ako ma čaká tam alebo podobné ? Alebo nejaké informácie od ludi co ich robili. K + určite za odmenu.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Možno trochu pomôže stránka: http://www.psychotesty-online.sk/psycho ... e-vodicov/

(ak si si ju už samozrejme nepreštudoval)
Napísať odpoveď