Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa gogo956 »

hughito

lenze ja som kreatin nebral 1g ale denne 3x 10g. apropo uz som nasiel na nete aj clanok o tom, ze klasicky monohydrat niektorym ludom nerobi dobre na zaludok- takze som rad ze v tom nie som sam.. :D :|

vendo

tyzden je este velmi malo aby si videl viditelne rozdiely, po takej kartkej dobe nevidis nic ani keby si bral steroidy :wink: vsetko si vyzaduje svoj cas. A zopar pripomienok:
1/kreatin sa nema davat do mlieka, rapidne to znizuje ucinnost
2/nezabudni kreatin cyklovat, velmi dolezite!
3/piť vela vody
4/dostatok komplexnych sacharidov
5/dostatok kvalitnych bielkovin tj cca 2g na kg hmotnosti.

Ak sa nedodrzia vyssie uvedene body, tak vysledkom bude len to, ze sa docasne nafuknes a akonahle by si kreatin vysadil tak budes tam kde predtym.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

gogo: Aj ja som ho tak žrával a problémy som nemal.

Ak máš problémy s kreatínom, tak ho rozpusti v teplom mlieku (alebo ak ti nepasuje mlieko, tak v teplej vode). Nijako to neznižuje jeho účinnosť, mlieko zmierňuje kyslé prostredie v žalúdku, čiže je vhodné.

A každý sa po kreatíne "nafúkne" a každý potom opadne - to preto, lebo kreatín naťahá do bunky vodu, ktorá potom opadne, svaly však zostanú.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

odporúčam ;)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

udrží ma ten uterák na hrazde? :lol: (nemusí byť mokrý ?)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

uterak udrzi viac ako si dokazes predstavit :wink:
a inac k tomu kreatinu, neviem o tom ze by vysledky neboli pozorovatelne, ano v zrkadle to moze byt subjektivne, ale na vahe je to jasne a zretelne, takze funguje aj v mlieku a funguje aj tych 5 a menej g denne (aspon pre mna)
ColdRain
Addict
Addict

veru, frote uterak vydrzi vazne vela ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

Zaujímavé.. :) Niečo vyskúšam.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Od zajtra chcem ist HST treningovy plan a citam si ho na biomagu : http://new.biomag.sk/show_article.php?id=150
A chcem sa ubezpecit ci som to pochopil spravne.
Viem ze kazde 2 tyzdne sa znizuje pocet opakovani od 15 az po 5. Cely trening trva teda celkovo 8 tyzdnov, pricom posledne 4 tyzdne su len s 5 opakovaniami a posledne 2 tyzdne s 5 opakovaniami idem s vahami opacne ako v celom treningu tj. od vacsich po mensie s postupnostou po 5kg na trening ?
Dalej viem ze na 1 cvik max. 2 serie ale neviem kolko cvikov. Na velke kombinovane partie po 2 cviky a na izolovane iba 1 ?
Na tej stranke tiez nechapem akosi tym dvom prikladov treningov.
Ale skusim spravit priklad na prvej 2 tyzdnovej faze s 15 opakovaniami. Dajme tomu ze na drepoch mam maximum s 15 opakovaniami 70kg, tak pojdem takto ?
Trening 1 - 2x15x40kg
Trening 2 - 2x15x45kg
Trening 3 - 2x15x50kg
...
Trening 6 - 2x15x70kg (ukoncenie 1. 2 tyzdnovej fazy)
A takisto s ostatnymi cvikmi a partiami, iiked predpokladam ze na takom bicepse, tricepse a ramenach pojdem s vahami len po 2,5kg na trening.

Ak by mal niekto hotovy vypracovany HST v dakom textovom dokumente tak by som bol povdacny lebo fakt som z toho akosi mimo a cim viac to citam tym menej tomu chapem :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

ty vo*e žeby si sa pos*al coldrain jak ma bolia prsty z toho uteráka :lol:
ColdRain
Addict
Addict

hehe, viem si predstaviť, ja som sa ktomu dostal ked som hladal niečo na posilnenie uchopu potom ako som bol prvy raz liezť a zistil som, že je to vážne treba :D
hughito
Redeemer
Redeemer

nestik: Ja som HST vždy cvičil 6 týždňov, tie posledné 2 týždne vynechávam.

Systém je: 15 - 10 - 5 , alebo 12 - 8 - 4, ale choď radšej to prvé.

Na každú partiu jeden cvik a 2 série. Proste určíš si maximum: napr. na 2 x 15 na bench dáš maximum 60 kg (to znamená, že by si to mal dať sám, bez sparinga, ale teda s vypätím posledných síl - môj poznatok: ak by si aj nejaké posledné 2-3 nedal a trochu by ti sparing do tyčky ťukol, nevadí, ale netreba to prestreliť).

Takže: pondelok dáš 50 kg, piatok 55 kg a stredu 60 kg (dostaneš sa po to maximum) - ukončený 2 týždenný cyklus - chápeš ?

Ak ti niečo nie je jasné, pýtaj sa - v tom 7. a 8. týždni je tuším ešte nejaký špeciálny systém negatívnych opakovaní, ale to ti neporadím, to som nikdy necvičil - sprostosti.
ColdRain
Addict
Addict

v systeme ma hughito pravdu, ale nejde sa jeden cvik, ale dva vid tabulku : http://www.hypertrophy-specific.com/hst_II.html
vengard
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vengard »

čo hovorite na toto ? http://www.doplnky-usa.sk/Suplementy-a- ... pumpovanie ma niekto s tym skusenosti? :D
inak neviem preco ked cvičim bicepsovy zdvih velkou činkou a ked dokončim cvik tak ma bolia predlaktia a biceps citim slabšie ako predlaktia cvičim to zle alebo to tak ma byt ? :(
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Takže: pondelok dáš 50 kg, piatok 55 kg a stredu 60 kg (dostaneš sa po to maximum) - ukončený 2 týždenný cyklus - chápeš ?
Budem to cvicit 3x tyzdenne takze zacinam v pondelok a koncim v piatok nie ? Takze v pondelok by som mal zacat (za predpokladu ze mam BP maximum 60kg a s navysovanim vahy kazdym treningom o 5 kg) s 30kg a az o tyzden v piatok by som mal mat 60kg nie ?

// alebo som zle pochopil text a tie vahy nejdu linearne hore kazdym treningom ale dako skakavo ? ale to si nemyslim...
hughito
Redeemer
Redeemer

Nestik ale ty máš 2 tréningové dni, čiže nebudeš robiť pondelok stredu pátek pondelok stredu pátek bench, ale iba pondelok, pátek a stredu. Stredu pondelol a pátek iný cvik na cecky, napr. negatívne zdvihy s jednoručkami, to platí pre všetky cviky a partie.

Jasné ?
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hughito napísal:Nestik ale ty máš 2 tréningové dni, čiže nebudeš robiť pondelok stredu pátek pondelok stredu pátek bench, ale iba pondelok, pátek a stredu. Stredu pondelol a pátek iný cvik na cecky, napr. negatívne zdvihy s jednoručkami, to platí pre všetky cviky a partie.

Jasné ?
Jaj tak potom jasne, to potom vysvetluje aj tie druhe priklady treningov na biomagu :D
Ale podla toho linku co sem dal coldrain - http://www.hypertrophy-specific.com/hst_II.html to vyzera ako keby kazdy den treningovy sa islo ten isty cvik stale... A tiez sa cudujem ze budem v jeden den cvicit az 9 partii, to som v TBT tolko necvicil :D Co je z toho zoznamu Calves a Abs ?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

calves lytka, abs brucho
hughito
Redeemer
Redeemer

Musíš precvičiť celé telo. Aj keď také partie ako predlaktia, trapézy či lýtka cvičím iba dvakrát do týždňa.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tak páni, čas dozrel a aj ja som sa rozhodol na sebe mierne zamakať.
Kto ma pozná, vie, ako to so mnou vyzerá. 187cm, 68kg, 0% uloženého tuku. Takže zhodiť určite nepotrebujem, potrebujem nabrať na svalovej hmote.
Dnes sa chystám na väčšiu objednávku z obchodu gym.sk. Základ by mala tvoriť posilňovacia veža Diadora POWER10 + klasická sada činiek. Zostáva mi však ešte nejaký budget, ktorý chcem investovať do výživových doplnkov. Avšak, tu končím, nakoľko sa do toho absolútne nevyznám. Ako som povedal, chcem nabrať na hmote samozrejme pomocou každodenného cvičenia (priestor aj čas je - po-pi 1hod denne, cez víkend viac.) no absolútne netuším, čo je vhodné. Gainery, kreatín, aminokyseliny, proteíny?
Ak by sa našla dobrá duša, čo by mi niečo poradila, odporučila, (aj čo sa týka tréningového programu) bol by som veľmi vďačný.
:)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

na nabratie určite gainer, ak pozeráš na cenu tak odporúčam tento: http://www.stillmass.eu/gainer/hydromass/
ak chceš zainvestovať tak http://www.protein.sk/mega-mass-4000-weider-p-149.html
ale chcem sa spýtať či sa ti fakt oplati kúpiť tú vežu či čo to je. Fitko ti aj tak nič nenahradí :wink:
Napísať odpoveď